George te inteleg perfect .sa nu crezi ca nu cunosc fenomenul si doar "bantui" pe aici.gor965 scrie:florinbrasov scrie: George.frana.....
Te respect ca om .....ce faci pentru pescuit....
Nu incearca nimeni ,nimic ,este o parere.
Voi veni si cu argumente,cand voi avea timpul necesar .in scurt timp
La ce sa pun frana ?!...eu nu vad pareri, vad niste indcatii ...organizatorii sa faca, sa dreaga, sa joace si aia mici cu aia mari, la egalitate... ! Ai in sondajul tau exact structura unui campionat cu mai multe divizii...iar intotdeauna, performanta in domeniu se va face in prima grupa, evident mai putin numeroasa ! Ai acum 18% doritori de concursuri tari (taxa mare, premii mari) ... ei pescuiesc cel mai bine, fara limitari si fara constrangeri. Restul de 82% sunt liberi sa aspire la ce vor ei, dar e absurd sa le ceara celorlalti sa concureze doar in anumite conditii !
Ai dreptate in felul tau dar lucrurile din punctual meu de vedere sunt puse intr-o balanta incorecta.
Sa nu crezi ca sunt frustrate de "campionat cu mai multe divizii".am participat in toate .nu exista bariere ca in alte domeni ,
ai bani poti merge oriunde doresti nu este ca in "fotbal"sa treci din liga inferioara -in superioara dovedind valoare si crestere contanta