Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

florinbrasov

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de florinbrasov »

gor965 scrie:
florinbrasov scrie: George.frana.....
Te respect ca om .....ce faci pentru pescuit....
Nu incearca nimeni ,nimic ,este o parere.
Voi veni si cu argumente,cand voi avea timpul necesar .in scurt timp

La ce sa pun frana ?!...eu nu vad pareri, vad niste indcatii ...organizatorii sa faca, sa dreaga, sa joace si aia mici cu aia mari, la egalitate... ! Ai in sondajul tau exact structura unui campionat cu mai multe divizii...iar intotdeauna, performanta in domeniu se va face in prima grupa, evident mai putin numeroasa ! Ai acum 18% doritori de concursuri tari (taxa mare, premii mari) ... ei pescuiesc cel mai bine, fara limitari si fara constrangeri. Restul de 82% sunt liberi sa aspire la ce vor ei, dar e absurd sa le ceara celorlalti sa concureze doar in anumite conditii !
George te inteleg perfect .sa nu crezi ca nu cunosc fenomenul si doar "bantui" pe aici.
Ai dreptate in felul tau dar lucrurile din punctual meu de vedere sunt puse intr-o balanta incorecta.
Sa nu crezi ca sunt frustrate de "campionat cu mai multe divizii".am participat in toate .nu exista bariere ca in alte domeni ,
ai bani poti merge oriunde doresti nu este ca in "fotbal"sa treci din liga inferioara -in superioara dovedind valoare si crestere contanta
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Problema este alta.
iN ultimii ani .toate concursurile "mari" se joaca acelasi actori si cred ca in viitorul apropiat lumea incet ,incet nu o sa mai de-a atentie atat de mare la aceste concursuri.Vedem si "disperarea"organizatorilor de a cauta sa stranga echipe si din pricina acestor momente accepta si persoane ,din punctual multora de vedere , care nu mai au ce cauta in acest fenomen .Care doreste a se considera sport

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

florinbrasov scrie:Problema este alta.
iN ultimii ani .toate concursurile "mari" se joaca acelasi actori si cred ca in viitorul apropiat lumea incet ,incet nu o sa mai de-a atentie atat de mare la aceste concursuri.Vedem si "disperarea"organizatorilor de a cauta sa stranga echipe si din pricina acestor momente accepta si persoane ,din punctual multora de vedere , care nu mai au ce cauta in acest fenomen .Care doreste a se considera sport
Daca era sport in adevaratul sens al cuvantului, discutam de competitii facute cu bani din fondul de stat. Acum stim foarte bine din ce fonduri sunt facute concursurile, asa ca , pe "capital privat" tot cererea si oferta vor regla piata din acest domniu! Cat timp vor fi clienti de concursuri mari si tari, nu va fi nici o problema ptr. nimeni (participanti, organizatori, patroni de balti, producatori de nada, sponsori, media, etc.) .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Am intrebat in jurul meu ,am aflat din intamplare.......
Ce se intampla? si de ce pescuitul ia acesta directie.
Raspunsul a fost :1 din pricina jocurilor de culise
2 pescari din ardeal,banat .... sunt atrasi de concursurile din ungaria .concursurile din ungaria ofera taxe ,sponsorii, (de calitate superiora in intelegerea fenomenului).incredere si transparenta
3 proprietarii de baltii din tara ,ofera prea putin si cer mult .Taxele mari de inchiriere a balti, duce obligatoriu la ridicarea taxei de participare.
4-5-6...........la momentul potrivit.
tin sa precizez ca este o parere proprie ,fara interese si nu se adreseaza la cineva anume.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

gor965 scrie:
Daca era sport in adevaratul sens al cuvantului, discutam de competitii facute cu bani din fondul de stat. Acum stim foarte bine din ce fonduri sunt facute concursurile, asa ca , pe "capital privat" tot cererea si oferta vor regla piata din acest domniu! Cat timp vor fi clienti de concursuri mari si tari, nu va fi nici o problema ptr. nimeni (participanti, organizatori, patroni de balti, producatori de nada, sponsori, media, etc.) .
corect George dar cred si repet aceste evenimente nu vor mai atrage interes in scurt timp, daca lucrurile vor continua asa
.parere personala

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Toate discutiile tin de situatia financiara in care toata lumea din Romania a ajuns.Nu cred ca cineva nu doreste sa participe la concursuri scumpe si cu premii mari ,daca are bani disponibili...
Dar asta e ..fiecare jucam in liga in care ne permitem..
PS.Daca facea Vladut taxa de 5000 roni la Crapmania ,tot se gaseau participanti.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Remus Munteanu scrie:Toate discutiile tin de situatia financiara in care toata lumea din Romania a ajuns.Nu cred ca cineva nu doreste sa participe la concursuri scumpe si cu premii mari ,daca are bani disponibili...
Dar asta e ..fiecare jucam in liga in care ne permitem..
PS.Daca facea Vladut taxa de 5000 roni la Crapmania ,tot se gaseau participanti.
remus, stiu ca esti un om inteligent si respectat.
Cum iti explici punctul 2 deschis de mine: pescari din ardeal,banat .... sunt atrasi de concursurile din ungaria .Concursurile din ungaria ofera: taxe ,sponsorii, (de calitate superiora in intelegerea fenomenului).incredere si transparenta
Ce nu este in ordine la noi ? si care sunt lipsurile in organizarea concursurilor din jurul bucurestilui? si nu numai.
fara ocolisuri

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Cu toate ca nu i-mi place sa o spun ,ungurii sunt in fata noastra cu multe zeci de ani,si sta din toate punctele de vedere.. :!:
Intr-adevar ardelenii sunt ''scarbiti''de concursurile din Bucuresti si cauta Ungaria..Poate ca motivele lor vsv de corectitudinea acestor concursuri e intemeiata sau nu.
Dar sa stii ca la fel am patit si eu la Crapmania 2009 ,cand am pierdut locul 1 pe sector dupa ce G.Slave a prins in ultima noapte mai mult decat in primele trei zile.
Si cu toate astea ,dupa 8 concursuri pe Tancabesti,am foarte mare incredere in organizarea lui Vladut..A-r mai fi multe de povestit ...

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ce nu este in ordine la noi?
Florin brasov,
Ai raspunsurile in propria curte. Uita-te la concursurile tale de la Sanpaul.
C. S. PELICANUL

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

florinbrasov scrie: daca la un concurs participa mai multe echipe dintr-un club .organizatorul ar trebuii sa isi asume o sarcina in plus si sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa.
---------

Am mai vazut postari cu pescari deranjati ca noi venim cu mai multe echipe la concursuri ....
Ce pot sa fac eu ? Sa le interzic sa merga la concursuri ? Sa interzica organizatorul mai mult de X echipe dintr-un club in concurs ?
Intre echipele noastre din club exista o mare rivalitate pentru ca numai 3 echipe sunt selectionate pentru campionatul national si selectia se face pe baza performantelor ....(asta referitor la "sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa " ).

Suntem o familie dar in concursuri ne ardem unul pe altul cu zambetul pe buze ..... asta nu inseamna ca daca vine un coleg din club din alta echipa si ma intreaba cu ce prind eu bine nu-i raspund s/au ma intreaba unde sa pescuiasca pe standul in care pescuieste ........circulatia de informatii este non-stop intre echipe si asta a fost avantajul nostru mereu .

Alte avantaje sunt speculatii si suspiciuni :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”