in ultima vreme, nici macar n-am mai auzit de asa ceva!eu cred ca din punctul asta de vedere, suntem pe drumul cel bun

non-combatul, este alta poveste, care e imposibil de sanctionat!se sanctioneaza doar moral!
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din contra, nu tin neaparat sa joc cu Messi si Ronaldo in divizia A, pentru ca nu tin neaparat sa particip la concursuri la care cel mai probabil am sanse minime sa castig vreun premiu (pentru ca nu am experienta in competitii, pentru ca nu am Barcelona in spate ci doar buzunarul propriu sau poate ca inca nu sunt suficientde bun). As prefera sa pot participa si la concursuri in care majoritatea participantilor au ghete de lemn ca mine (divizia C), sa mai castig si eu ceva, ca face bine la orgoliu, iar cand consider ca sunt destul de pregatit, sau am suficiente fonduri, sa trec in divizia B si apoi in A. Desigur ca nu poate fi ingradit dreptul nimanui de a participa la ce concurs vrea iar regulile jocului le face organizatorul. Din pacate multe din competitiile sa zicem de divizia C cu taxa de participare mica si cu premii modice nu s-au tinut din cauza lipsei de participanti, de aceea am venit cu ideea taxei mari respectiv a premiilor mari care atrag si jucatori de divizia A, cu limitarea nadei pentru a echilibra oarecum echipele macar in privinta nadei. Intradevar probabil vor fi necesari macar 20 de ninja cre sa pazeasca standurile non-stop.gor965 scrie:Adica...vrei sa spui ca la noi sunt doar concursuri tari (taxa mare si premii mari) si "amatorii" nu pot sa se bata cu "profesionistii" ?adisefu scrie: Partial de acord cu tine numai ca in fotbal sau orice alt sport, pe linga divizia A, exista divizia B, C si asa mai departe.
Din pacate in carpfishing joci numai divizia A (in care joaca Messi si Ronaldo) sau esti amator si nu existi in sistemul competitional.![]()
Plastic vorbind, inteleg ca ti-ai dori sa joci cu Messi si Ronaldo, dar in divizia C (jucatori buni, taxe mici, premi mici) .
George-Alexandru scrie: Garantez ca si 10 kg pe concurs daca ar fi limita,experienta competitionala isi va spune cuvantul mereu.