florinbrasov scrie:Deviati subiectul.voi acum va lamuriti in strategi de pescuit.george are experienta necesara sa abordeze o partida de asta nu se indoeste nimeni.
Nu deviati subiectul va rog
Parca ai inchis topicul???
Imi dau seama ca indiferent de ce zice lumea daca nu e pe lungimea ta de unda oricum nu iti convine.
Mai citeste ce spunea George aici
Cod: Selectaţi tot
Parerea mea e ca incercati sa "modelati" sistemul competitional dupa propriile voastre nevoi ... care nevoi, nu sunt si ale celorlalti. Vreti sa jucati in Liga Campionilor, dar adversarii trebuie sa joace in opinci, ptr. ca asa aveti impresia ca egalizati sansele de castig. Voi veniti cu 1 kg de bile, automat si ceilalti trebuie sa vina cu 1 kg de bile...ca sa fie echitabil. Apoi, ca sa nu se alimenteze iar cu nada pe timp de noapte, organizatorul trebuie sa angajeze 20 de ninja, pregatiti sa-i arda pe cei care intra sau ies din stand in mod suspect...basca, daca sunt mai multe echipe de la un club, organizatorul trebuie sa nu ia in calcul rezultatul lor la individual ci sa faca o medie ponderata, ca sa nu-si ia careva avant si sa strice echilibrul de sanse fata de echipele care vin singure ! ... sa fim seriosi, nu e nimeni obligat sa faca performanta...iar asta costa ...timp, munca, talent, bani !
Cred ca daca ai sa organizezi tu cateva concursuri - asa cum iti doresti - ai putea sa ne dai niste exemple...in rest...cerneala si vant.