Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de George-Alexandru »

George-Alexandru scrie:Gresit!!
Pestele trebuie prins in concursuri nu hranit,cantitatea te ajuta doar in anumite conjuncturi cand ai o zona/culoar deschis,lucru care se intampla rar pe majoritatea pistelor de concurs.este printre ultimile lucruri care conteaza in economia unui concurs.

ps.o cantitate mare de bile care nu sunt gandite ca si structura pt regimul de pescuit pot avea un impact negativ asupra rezultatului,pe cand o jumatete din cantitate de bile gandite pt concurs pot scoate un rezultat net superior. :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Deviati subiectul.voi acum va lamuriti in strategi de pescuit.george are experienta necesara sa abordeze o partida de asta nu se indoeste nimeni.
Nu deviati subiectul va rog
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

osc1or scrie:Desi eu am votat concursuri mici fara premii (eu nici macar la divizia C nu as avea loc :)), nu inteleg care este problema ta defapt florinbrasov.
Vrei ca la concursurile cu taxa mica sa nu vina pescarii consacrati ca poate poate prinzi si tu un premiu? este imposibil, nu ii poti spune unui pescar ca nu se poate inscrie ca e prea bun pt nivelul concursului.
Vrei ca la concursurile tari cu premii mari sa participle oricine? Poate participa oricine in limita locurilor disponibile. Sunt sigur ca nu a existat vreodata sa spuna un organizator unui pescar ca nu il primeste la concurs ca nu este suficient de bun pt concursul lui.

De limitat cantitatea de nada, e clar imposibil... si irrational.
Omul cand vine la concurs vine si da tot ce poate (si ce isi permite) pt a termina cat mai sus in clasament, pe langa acest aspect logic, mai este si interes comercial (vine producatoru de nada, arunca 30kg bile in apa, prinde locul 2 si se lauda ce bile bune are, organizatorul nu se poate lepada de ei pt ca pana la urma ei sunt grosul participantilor regulati la concursuri)
Ca si cum I-ai spune lu Mesi ca nu are voie sa alerge decat pana in minutul 70 sau lu adidas ca nu mai are voie sa mai sponsorizeze pe Real decat cu maxim 18 echipamente de joc... (sper ca intelegi metafora)
Mie imi pare ca sunt la subiect cu aceasta postare, asteptam pct. tau de vedere.
Critic echilibrat

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

razvan u. scrie:Cine sunt voi, cine sunt noi si cine sunt morile de vant?
Topicul nu ar trebui inchis. Se doreste progresul fenomenului, nu?
C. S. PELICANUL

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Razvan , Florin e cam suparat si nu mai vrea sa raspunda ,dar cred ca raspunsul e urmatorul.

Voi = cei care doresc concursuri cu taxe si premii mari in bani
Noi = cei care nu doresc concursuri cu taxe si premii mari in bani
Morile de vint = organizatorii de concursuri si adminsitratorii de balti

Daca am raspuns incorect iau nota 4 si stau jos, nu ne poate lamuri decit Florin.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

florinbrasov scrie:Deviati subiectul.voi acum va lamuriti in strategi de pescuit.george are experienta necesara sa abordeze o partida de asta nu se indoeste nimeni.
Nu deviati subiectul va rog
Parca ai inchis topicul???
Imi dau seama ca indiferent de ce zice lumea daca nu e pe lungimea ta de unda oricum nu iti convine.

Mai citeste ce spunea George aici

Cod: Selectaţi tot

Parerea mea e ca incercati sa "modelati" sistemul competitional dupa propriile voastre nevoi ... care nevoi, nu sunt si ale celorlalti. Vreti sa jucati in Liga Campionilor, dar adversarii trebuie sa joace in opinci, ptr. ca asa aveti impresia ca egalizati sansele de castig. Voi veniti cu 1 kg de bile, automat si ceilalti trebuie sa vina cu 1 kg de bile...ca sa fie echitabil. Apoi, ca sa nu se alimenteze iar cu nada pe timp de noapte, organizatorul trebuie sa angajeze 20 de ninja, pregatiti sa-i arda pe cei care intra sau ies din stand in mod suspect...basca, daca sunt mai multe echipe de la un club, organizatorul trebuie sa nu ia in calcul rezultatul lor la individual ci sa faca o medie ponderata, ca sa nu-si ia careva avant si sa strice echilibrul de sanse fata de echipele care vin singure ! ... sa fim seriosi, nu e nimeni obligat sa faca performanta...iar asta costa ...timp, munca, talent, bani ! 
Cred ca daca ai sa organizezi tu cateva concursuri - asa cum iti doresti - ai putea sa ne dai niste exemple...in rest...cerneala si vant.
"X13"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

popescu59 scrie:Razvan , Florin e cam suparat si nu mai vrea sa raspunda ,dar cred ca raspunsul e urmatorul.

Daca am raspuns incorect iau nota 4 si stau jos, nu ne poate lamuri decit Florin.
------

stai jos .....nota 2 :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

razvan u. scrie:
razvan u. scrie:Cine sunt voi, cine sunt noi si cine sunt morile de vant?
Topicul nu ar trebui inchis. Se doreste progresul fenomenului, nu?
razvane nu evit subiectul .stiu ca in momentul in care spun ce vreau sa se auda .postarea mea va fii stearsa si in secunda urmatoare imi pun in cap ,pe cei ce ii deranjez.
o voi face ,se pare ca deja multi schimba subiectul nu inteleg sau se fac ca nu inteleg .
eu stiu razvane ca tu ai inteles ce vreau sa spun si incerci doar sa ma provoci.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

florinbrasov scrie:stiu ca in momentul in care spun ce vreau sa se auda .postarea mea va fii stearsa
-------

cred ca exagerezi :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

popescu59 scrie:Razvan , Florin e cam suparat si nu mai vrea sa raspunda ,dar cred ca raspunsul e urmatorul.

NAE ACEASTA EVOLUARE .a fost pentru a intelege cine trebuie sa intelega ceva din ea .nu este adresata pescarilor .Aici este opinia lor si atat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”