Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

sebastian_andone
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de sebastian_andone »

popescu59 scrie:Florin vrea sa spuna cea ce multi da multi dintre pescari vorbesc pe la colturi inainte si dupa concursuri .Sunt multi cititori pescari de aici de pe Crapmania care au inteles si stiu clar cea ce vrea sa spuna Florin si nu vor sa isi creeze antipatii findca au vazut ca daca ai ceva de spus care atinge anumite persoane se ajunge la jigniri dupa care se trece la injurii si amenintari . Si toate astea numai si numai din cauza banilor , findca pescuitul nu a devenit altceva pentru unii decit o afacere din care sa scoata cit mai mult profit indiferent de ce si cum.
Nu prea cred Nae...el e nemultumit si la concursurile fara premii in bani. Ameninta ca DD in direct cu stiri la ore fixe. Despre taxele la concurs si participanti se stie cu mult timp inainte de tragere la sorti. Daca taxa nu imi convine...nu ma duc...daca cei care participa imi sunt antipatici sau am suspiciuni de frauda nu ma duc...sau casc ochii mari si daca vad ceva anunt arbitru...sau il filmez si gata. Se face din placerea pescuitului o politichie mai rea ca cea din Casa Poporului.
Parerea mea: chiar daca taxa e de 1000 euro si eu am chef sa ma duc...strang bani si ma duc...imi iau adio de la bani indiferent daca castig sau nu...e doar pasiunea si placerea mea...care costa - dupa cum zicea Geroge - in functie de "liga".
"X13"

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

ai dreptate NAE.Toti vorbim despre asta, toti stim despre ce e vorba. dar nimeni nu spune nimic.
sunt oameni care isi bat joc de bani nostrii cand participam la concursuri.multi evita sa mai mearga si chiar au potential ...si pot merge.Sunt obligati sa mearga in" ligile inferioare "unde sunt pierderile mult mai mici.si ii intereseaza doar competitia si trofeele.sau la liber. pentru ca nu accepta sa plateasca un "audi"dau exemplu si primeste o "dacie" in deradere in cajul unui castig pe podium .
unii dintre noi nu vor sa isi bata joc de bani lor in maniera asta.
urmariti cati au disparut si dispar din system pentru ca sistemul este facut in asa fel incat toti vor sa nu faca nimic si sa castige enorm.nu este corect sa se intample asta.
dar sunt oameni care accepta si duc mai departe fenomenul in maniera asta.
acum se intelege clar ce vreau sa spun.am facut statistica pentru a se vedea clar decizia majoritati.
nu ma ameninta nimeni .dar eu ca si alti vrem sa participam la concursuri nu la "camatari"
cand am spus asta prima data acum nu stiu cati ani(1_2) Dan Mitranescu (nu e nimic personal si nu te inplica)imi cerea sa fiu mai concret
acum sunt. acum stiti ce se intampla la asfel de concursuri .nu trebuie dovezi le cunoasteti
incepand de la organizatori si pana la participanti (ligi 1) Ca exista cuplaje ca exista prieteni ............si la sfarsit se inpart banii.
Sa ajuns ca te uiti la un clasament final si incerci sa deslusesti valoarea pescarului ca clasamentul nu o mai arata .
Va salut si cred ca am fost destul de clar.din acest moment credeti ce vreti si spuneti ce vreti nu are rost sa o mai" lalaim"[/quote]

Florine, am citit cu atentie postarea ta si nu inteleg nimic!
spune concret ce e de spus.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Un organizator castiga mult mai mult decat premiantu locului 1. E simplu si maniara asta de concurs este la marea majoritatea concursurilor de aici.
Aleg sa stau acasa .au facut-o si altii si o fac .e corect .din pricina acestui sistem.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Deci daca doresti sa te lupti cu cei mai buni.doresc sa se piarda bani pe meritul pescarului.nu pe incasari nejustificate
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

florinbrasov scrie:Un organizator castiga mult mai mult decat premiantu locului 1. E simplu si maniara asta de concurs este la marea majoritatea concursurilor de aici.
Aleg sa stau acasa .au facut-o si altii si o fac .e corect .din pricina acestui sistem.
Bernie Ecclestone sti ce face?
Sta si da porci de talie mondiala si are miliarde de dolari in conturi ,in timp ce Vettel sau Massa la fiecare cursa ies pe pista cu riscul real de a muri in timpul ei.

Mda...nu vreau sa fiu obraznic insa,si exprimarea ta este de ligile in care vrei tu sa concurezi :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cineva mai demult mi-a sugerat sa invat sa citesc printre rinduri , exact cea ce spune Florin am spus si eu in postarea mea . Cu siguranta acum va incepe polemica si mai departe exact cea ce am spus eu in ultima postare .BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sunt totul nu rezultatele care nu sunt decit de fatada pentru unii , ai rezultate ai vinzari si creste profitul .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

florinbrasov scrie:Un organizator castiga mult mai mult decat premiantu locului 1. E simplu si maniara asta de concurs este la marea majoritatea concursurilor de aici.
Florin, aici exagerezi. Si ca sa nu bat campii, am sa-ti raspund eu concis.
Pana anul acesta am organizat concursuri. De vreo 7-8 ani. Asta in paralel cu conducerea firmei Senzor, firma nr 1 de nada din tara ca vanzari.
Ei bine, am ales sa ma retrag din organizare doar ptr ca , castigul de care pomenesti tu este infim in comparatie cu munca si stresul create de organizarea unui concurs. Si mai concret, la un concurs mare (atentie, sunt si concursuri unde nu a existat profit) castigul organizatorului(ma refer strict la concursurile mele) este undeva in jur de 3.000 lei, din care 1.500 intra in bugetul clubului, ptr. CN, nada si antrenamente. Deci, raman cu 1500 lei. Si asta in conditiile care investitia in dotare a fost de circa 4.000 euro ! (rulota arbitrii, cantare de calitate, aparatura sonorizare, generatoare, copertine, etc).

In concluzie , m-am lasat (doar promovez concursurile si le postez anunturile) , urmand ca baietii din clubul meu sa se ocupe singuri de organizarea propriu-zisa incepand de anul viitor....

Deci, la ce te referi cand sustii ca organizatorii castiga mai mult decat locul 1 ? Si a doua intrebare, chiar daca ar fi asa, de ce nu organizezi si tu concursuri sa vezi daca ai avea succes ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Cineva mai demult mi-a sugerat sa invat sa citesc printre rinduri , exact cea ce spune Florin am spus si eu in postarea mea . Cu siguranta acum va incepe polemica si mai departe exact cea ce am spus eu in ultima postare .BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sunt totul nu rezultatele care nu sunt decit de fatada pentru unii , ai rezultate ai vinzari si creste profitul .

Nae,atat tu cat si Florin.....ABERATI TOTAL.De tine stiu ca esti frant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nae,de ce nu ti-ai luat Mercedes ML sa tragi rulota aia?"Ti_ai luat o toroapa de Opel cu care iti faci treaba ,corect?
Ideea ta a fost:si cu Opelul imi fac treaba :!: :!: :!: :!:
Exact asa stau lucrurile si aici,iti faci placerile in pescuit, concurand la concursuri ieftine si fara prea mare miza sau chiar deloc.
Hai ca pe tine te inteleg,dar pe Florin.....sa ma bata mama daca il inteleg :shock:

adisefu

Mesaj de adisefu »

[quote="florinbrasov"]Un organizator castiga mult mai mult decat premiantu locului 1. E simplu si maniara asta de concurs este la marea majoritatea concursurilor de aici.

Crezi ca la Bolsena a fost altfel?
Daca nu ar fi asa nu ar mai organiza nimeni concursuri, indiferent ca ne place sau nu!
Orice sport aduce cuiva un profit mai mare decat al celui mai bun sportiv care participa!
Binenteles ca totul se invarte in jurul banilor, zilnic, in orice activitate sportiva sau extrasportiva!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

adisefu scrie:
Crezi ca la Bolsena a fost altfel?
Daca nu ar fi asa nu ar mai organiza nimeni concursuri, indiferent ca ne place sau nu!
Orice sport aduce cuiva un profit mai mare decat al celui mai bun sportiv care participa!
Binenteles ca totul se invarte in jurul banilor, zilnic, in orice activitate sportiva sau extrasportiva!
Foarte corecta observatia.
Sunt magazine de profil, patroni de balti, etc care traiesc de pe urma pescarilor. Cineva mai sus condamna aceste aspecte, vreau sa-l intreb, in domeniul lui face ceva gratis ? Sau tot ca sa aiba profit sa duca papa acasa la copii ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”