Nu prea cred Nae...el e nemultumit si la concursurile fara premii in bani. Ameninta ca DD in direct cu stiri la ore fixe. Despre taxele la concurs si participanti se stie cu mult timp inainte de tragere la sorti. Daca taxa nu imi convine...nu ma duc...daca cei care participa imi sunt antipatici sau am suspiciuni de frauda nu ma duc...sau casc ochii mari si daca vad ceva anunt arbitru...sau il filmez si gata. Se face din placerea pescuitului o politichie mai rea ca cea din Casa Poporului.popescu59 scrie:Florin vrea sa spuna cea ce multi da multi dintre pescari vorbesc pe la colturi inainte si dupa concursuri .Sunt multi cititori pescari de aici de pe Crapmania care au inteles si stiu clar cea ce vrea sa spuna Florin si nu vor sa isi creeze antipatii findca au vazut ca daca ai ceva de spus care atinge anumite persoane se ajunge la jigniri dupa care se trece la injurii si amenintari . Si toate astea numai si numai din cauza banilor , findca pescuitul nu a devenit altceva pentru unii decit o afacere din care sa scoata cit mai mult profit indiferent de ce si cum.
Parerea mea: chiar daca taxa e de 1000 euro si eu am chef sa ma duc...strang bani si ma duc...imi iau adio de la bani indiferent daca castig sau nu...e doar pasiunea si placerea mea...care costa - dupa cum zicea Geroge - in functie de "liga".