Brasoveanu scrie:Shimano in Turcia este un colos și nu da doi bani pe concurenta pentru ca au câștigat piața într-un mod fantastic și nici nu ma mira la felul în care au grija de imaginea lor ! Într-o alta ordine de idei nu o sa poți compara niciodată shimano cu hakuyo ! Respect pentru ceea ce a oferit hakuyo în industria pescuitului însă când pui un mtx 11 lângă un velocity pur și simplu nu ai ce sa compari de aceea și diferența de preț care este foarte justificata.
Eu am folosit velocity la 3 și 3.5 lbs , un hi-s 200 la King size care ma lăsat dezamăgit complet (este o lanseta pescuit a de ceva ani și nu mai are nici o legătură cu una noua ) iar la spod am folosit Mtx 14 spod nu pentru ca am vrut sa merg cu el ci pentru ca nu am avut alta soluție:( am fost total nepregătit însă anul acesta dacă se tine și pot sa merg o sa ma pregătesc cum trebuie pentru ca lumea nu doarme

Salut Cristi si bine ai revenit in tara.
Pe mine nu ma intereseaza comparatia intre Velocity si MTX11 pentru ca MTX11 a fost facut pe vremea cand la adresa Hakuyo se spunea ca nu poate sa faca decat "araci".
Nu am promovat niciodata MTX11 pentru ca este o lanseta mai moale. Cu ea ai castigat categoria atat in Bulgaria cat si in Ungaria, iti dai seama ce le faceai daca aveai atunci la dispozitie Velocity.
Pe mine ma intereseaza parerea ta legata de comparatia lui Velocity cu MTX14 ca performante.
Ma mai intereseaza si comparatia intre Class si cea mai buna lanseta de la Shimano, oricare este ea .
Vreau sa fac un concurs in care sa le compar direct, o aruncare cu una , o aruncare cu alta, strict numai pe modelele astea, premii foarte mari, ca nimeni sa nu faca combinatii.
Crezi ca Shimano poate sa sponsorizeze cu 2000 euro evenimentul, pune si Hakuyo 2000 euro, sa iasa ceva frumos.
Si vedem si noi cum sta treaba, fara "curenti favorabili" , "centimetrii care nu conteaza in castigarea unui concurs", poze si filmari care nu sunt ce se vede. Plus alte presupuneri sau nelamuriri.
Se vede si "deschiderea pentru toata lumea" acum .
Eu unul scot banii de la Dong, vezi si tu daca se poate la firma.
Daca se poate, discutam impreuna detaliile si punem concursul la punct.
Macar din nebunia asta pot sa se aleaga si pescarii cu ceva, ca in rest numai ne platesc.
Ce zici ?