COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de arsinel »

Vladut Mateianu scrie:Pentru carcotasi am si creat acest topic. Multa lume nu intelege ca banii se duc, cupa o pastrezi o viata si iti va aduce mereu aminte de niste momente frumoase.... Mai ales cand sunt cupe de 1 m ca la Crapmania ! :D
LIKE!!! :wink:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vin și eu cu câteva păreri:
1.taxele expuse de Vladut trebuie sa fie probate cu documente fiscale pentru a fi credibile altfel este praf in ochii curcilor. Eu sunt ferm convins ca plățile către administrația bălților se fac la negru, in cel mai fericit caz se taie factura care se anulează ulterior.

2.domnul Carstocea își permite să premieze mai mult decat incaseaza atat pentru faptul că la Corbu se face piscicultura si de acolo iese grosul,cat si pentru ca afacerile sale sunt mult pe profit si decât sa plătească la stat mai bine sponsorizează ONG-ul său...arena sa de gladiatori.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In trecut au existat cazuri, corect. Anul acesta insa platile catre balti se fac doar din contul clubului, pe baza unei facturi. Asa ca nu mai poate fi anulata factura, din moment ce sunt banii in cont...

Referitor la dl.Carstocea, ar trebui sa ne rugam sa fie 100 de patroni ca el, nu numai pescarii, dar toti cei care ii sunt in preajma o duc bine... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vladut Mateianu scrie:In trecut au existat cazuri, corect. Anul acesta insa platile catre balti se fac doar din contul clubului, pe baza unei facturi. Asa ca nu mai poate fi anulata factura, din moment ce sunt banii in cont...
in cazul asta transparenta este maxima

Referitor la dl.Carstocea, ar trebui sa ne rugam sa fie 100 de patroni ca el, nu numai pescarii, dar toti cei care ii sunt in preajma o duc bine... :D
nu am contestat calitatile sale
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

razvan nafornita scrie:
oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta??? Sau poate cine stie, sunt in valuta botswana si reprezinta nu o plata ci o incasare ...

Am zis sa te las de sarbatori, singur cu mani_pularile tale, insa vad ca esti sadomasochist. Ce sa ii faci, cam ca toti fotbalistii, de la atatea crampoane, incep sa-si confunde dosul cu capul si sa emane dejectii!

Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote) si NU ESTI PLATITOR DE TVA!
Clubul lui Vladut poate sa nu fie platitotr de tva , dar daca cel care detine balta este platitor de tva , acela va factura catre clubul senior suma de 18.000 + 4320 ( tva ) = 22320 .
Club Senior se va inregistra in contabilitate cu suma de 22.320 ca si cheltuiala si o va refactura mai departe catre clientii sai ca atare ( 22.320 ) dar fara tva
Vladut a prezentat CHELTUIELILE clubului asa cum sunt ( facturi venite de la FURNIZORII lui ) care nu au nicio treaba ca Vladut este sau nu este platitor de tva .
De ce scrii aiurea daca nu ai nicio treaba cu asta ??????
Intr-adevar, se poate factura Marfa cu TVA catre o societate neplatitoare de TVA, iar ulterior aceasta isi deduce TVA-ul de la stat direct. Concret depune facturile pentru care a platit TVA la stat si urmeaza sa isi ia banii de la stat. Deci daca esti neplatitor de TVA nu il platesti pur si simplu pentru ca iti iei banii inapoi, iar aceasta politica se aplica si la societatile noi infiintate, acestea nu platesc TVA pana cand nu depasesc nu stiu ce suma la cifra de afaceri.

Iar ca idee, bravo lui Vladut, pentru ca daca face concursuri si are un profit, este spaga lui. Pana la urma e munca, nu fura, voi ce ati vrea sa va organizeze concursuri si sa vina cu bani de acasa sa plateasca oamenii, motorina, amortizarea obiectelor folosite, etc... Totul este dictat de cerere si oferta, unde exista cerere, exista si oferta.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

turbofin

Mesaj de turbofin »

Este clara treaba....Vladut Mateianu este un fel de "Ion Iliescu" adaptat la pescuit .Fce parte din sistem de la" revolutia in pescuit"si nu vom scapa de el niciodata .Va conduce treaba din umbra.Spune ca are intentia de a renunta la organizarea concursurilor si trimite la inaintare "sagetile sale".Face pe omul nevinovat ,sarac si bine asezat in pescuit.Haideti ca nu suntem prosti.domnule "Ion Iliescu"
ps: LA MULTI ANI , pentru ziua de ieri :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

turbofin scrie:.Vladut Mateianu este un fel de "Ion Iliescu" adaptat la pescuit
macar Vladut este "un fel de "... ceva , tu.. ??? daca vorbesti in numele tau prezinta-te , daca nu , ramai asa , turbo și fin :wink:

in afara de numarul de telefon , 0758429737 , nu ai nici un fel de identitate pe acest forum deci nu esti nimic alceva decat radio-șanț
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”