LIKE!!!Vladut Mateianu scrie:Pentru carcotasi am si creat acest topic. Multa lume nu intelege ca banii se duc, cupa o pastrezi o viata si iti va aduce mereu aminte de niste momente frumoase.... Mai ales cand sunt cupe de 1 m ca la Crapmania !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
LIKE!!!Vladut Mateianu scrie:Pentru carcotasi am si creat acest topic. Multa lume nu intelege ca banii se duc, cupa o pastrezi o viata si iti va aduce mereu aminte de niste momente frumoase.... Mai ales cand sunt cupe de 1 m ca la Crapmania !
Vladut Mateianu scrie:In trecut au existat cazuri, corect. Anul acesta insa platile catre balti se fac doar din contul clubului, pe baza unei facturi. Asa ca nu mai poate fi anulata factura, din moment ce sunt banii in cont...
in cazul asta transparenta este maxima
Referitor la dl.Carstocea, ar trebui sa ne rugam sa fie 100 de patroni ca el, nu numai pescarii, dar toti cei care ii sunt in preajma o duc bine...
nu am contestat calitatile sale
Intr-adevar, se poate factura Marfa cu TVA catre o societate neplatitoare de TVA, iar ulterior aceasta isi deduce TVA-ul de la stat direct. Concret depune facturile pentru care a platit TVA la stat si urmeaza sa isi ia banii de la stat. Deci daca esti neplatitor de TVA nu il platesti pur si simplu pentru ca iti iei banii inapoi, iar aceasta politica se aplica si la societatile noi infiintate, acestea nu platesc TVA pana cand nu depasesc nu stiu ce suma la cifra de afaceri.razvan nafornita scrie:Clubul lui Vladut poate sa nu fie platitotr de tva , dar daca cel care detine balta este platitor de tva , acela va factura catre clubul senior suma de 18.000 + 4320 ( tva ) = 22320 .oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta??? Sau poate cine stie, sunt in valuta botswana si reprezinta nu o plata ci o incasare ...
Am zis sa te las de sarbatori, singur cu mani_pularile tale, insa vad ca esti sadomasochist. Ce sa ii faci, cam ca toti fotbalistii, de la atatea crampoane, incep sa-si confunde dosul cu capul si sa emane dejectii!
Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote) si NU ESTI PLATITOR DE TVA!
Club Senior se va inregistra in contabilitate cu suma de 22.320 ca si cheltuiala si o va refactura mai departe catre clientii sai ca atare ( 22.320 ) dar fara tva
Vladut a prezentat CHELTUIELILE clubului asa cum sunt ( facturi venite de la FURNIZORII lui ) care nu au nicio treaba ca Vladut este sau nu este platitor de tva .
De ce scrii aiurea daca nu ai nicio treaba cu asta ??????
macar Vladut este "un fel de "... ceva , tu.. ??? daca vorbesti in numele tau prezinta-te , daca nu , ramai asa , turbo și finturbofin scrie:.Vladut Mateianu este un fel de "Ion Iliescu" adaptat la pescuit