COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am asteptat noul an ptr a posta aceasta lista, adica lista cu costurile finale de organizare a unui concurs puternic.
Este vorba de concursuri organizate de clubul pe care il reprezint, CS Senior Crap.

CALCULE :

TAXA BALTA(TANCABESTI) : 18.000 LEI + TVA 22.320 LEI
CUPE : 4200 LEI + TVA 5208 LEI
ARBITRAJ ( 7 ARBITRII) : 4500 LEI+ 16% (IMPOZIT ) 5220 LEI
ORGANIZARE CS SENIOR CRAP : 2000 LEI
CHELTUIELI DIVERSE : 1000-1500 LEI

TOTAL : 36.248 LEI

33 ECHIPE, REZULTA 1100 LEI / ECHIPA

DE LA ACEASTA TAXA, ORICE SUMA ADAUGATA SE VA CONSIDERA FOND DE PREMIERE, CARE LA RANDUL LUI VA FI IMPOZITAT LA SURSA CU 16%.

Restul calculelor le faceti singuri.

Astept acum carcotasii care de ani de zile nu fac decat sa macane neincetat, de unde au tras concluzia ca aceste concursuri imbogatesc organizatorul ?
Si, astept si alti organizatori de concursuri (chiar daca sunt mai micute) sa posteze o lista ca a mea, valabila ptr alte balti ! (bineinteles, ma refer la cei care organizeaza legal, nu "braile" pe persoane fizice..)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de osc1or »

Interesanta discutie ai initiat. Nu cred ca vor mai fi si alti organizatori atat de transparenti.
Avand in vedere cele de mai sus, poti explica te rog taxa de inscriere de la Debutmania? (700lei/echipa)
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Concursul Debutmania 2014 inca nu a fost postat, dar exista varianta sa fie mai ieftin, in functie de perioada de desfasurare, nr de zile si eventualii sponsori ai concursului care sustin diferentele de bani la echipele debutante.

PS Anul trecut , firma Senzor a tinut diferenta de taxa ptr 7 echipe debutante... :wink:
CS SENZOR

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

1-despre cate zile de concurs vorbim?
2-concursul se desfasoara in cursul saptamanii sau in week-end?
3-am vazut ca se vehiculeaza TVA si impozit pe profit,se elibereaza factura fiscala de catre o societate platitoare de tva pentru taxa de participare?ma gandesc ca orice club sportiv,producator de nada sau comerciant de articole de pescuit se poate scadea in contabilitate cu taxa de concurs... :idea:
4-despre cate cupe este vorba?Ce marime?Ce material?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

eugen dragnea scrie:1-despre cate zile de concurs vorbim?
2-concursul se desfasoara in cursul saptamanii sau in week-end?
3-am vazut ca se vehiculeaza TVA si impozit pe profit,se elibereaza factura fiscala de catre o societate platitoare de tva pentru taxa de participare?ma gandesc ca orice club sportiv,producator de nada sau comerciant de articole de pescuit se poate scadea in contabilitate cu taxa de concurs... :idea:
4-despre cate cupe este vorba?Ce marime?Ce material?
1. 4-5 zile, aceiasi taxa. doar in cursul saptamanii.
2.la tancabesti nu se tin concursuri in weekend !
3.da, factura fiscala din partea tancabesti ptr club. cluburile care fac plata prin banca depun extrasul de cont la contabil.
4. nu sunt standard, in functie de concurs sunt mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici, mai scumpe sau mai ieftine ! important este sa te incadrezi in buget.

ps la crapmania editia a 10-a , cele 3 cupe de marele premiu au costat impreuna 8100 lei ! :wink:
CS SENZOR

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Intrebare intrebatoare.

V-ati gandit ca poate pescarii prefera o cupa mai mica dar un un premiu mai consistent sau o taxa mai mica? 8100lei pentru 3 cupe e ceva, taxa la 4 concurenti/

Vladut Mateianu
CS SENZOR

La acel concurs am avut buget mare de cupe, plus ca era editia cu nr 10 !
In rest, sunt multi pescari care vin sa pescuiasca in concursuri doar ptr a se intoarce cu o cupa acasa ! :wink:
CS SENZOR

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vladut Mateianu scrie:
1. 4-5 zile, aceiasi taxa. doar in cursul saptamanii.
2.la tancabesti nu se tin concursuri in weekend !
3.da, factura fiscala din partea tancabesti ptr club. cluburile care fac plata prin banca depun extrasul de cont la contabil.
4. nu sunt standard, in functie de concurs sunt mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici, mai scumpe sau mai ieftine ! important este sa te incadrezi in buget.

ps la crapmania editia a 10-a , cele 3 cupe de marele premiu au costat impreuna 8100 lei ! :wink:
1-Mi se pare enorm... :shock: 18000+22320:46 locuri de pescuit (toate posibile pe Tancabesti 1):4 zile de pescuit in cursul saptamanii = 219 lei/24h/stand...cand vreodata va fi Tancabestiul ocupat 100% in cursul saptamanii ?!?
Oare nu e mai ieftin sa plateasca participantii fiecare cate un loc de pescuit ca sa ocupe toata balta si mai apoi sa vina organizatorul sa organizeze ?...este retorica intrebarea asta! :wink:

2-Normal,la scorurile astea cum sa risti abonatii...i important sa se prezinte cupele odata cu

3-De ce doar pentru cluburi? Se factureaza toata suma achitata?

4-Aici ar fi important sa se prezinte cupele la promovarea concursului...am observat niste cupe de rahat la cateva concursuri... :evil: (nu ma refer la cele organizate de voi!)
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Vladut Mateianu scrie:La acel concurs am avut buget mare de cupe, plus ca era editia cu nr 10 !
In rest, sunt multi pescari care vin sa pescuiasca in concursuri doar ptr a se intoarce cu o cupa acasa ! :wink:

Cati? Poate 1 la 100 de pescari de competitie. Important e sa participi, nu sa castigi. (zic unii). Important e sa participi, cand nu participi pe banii tai

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Claudiu Garlea scrie:Intrebare intrebatoare.

V-ati gandit ca poate pescarii prefera o cupa mai mica dar un un premiu mai consistent sau o taxa mai mica? 8100lei pentru 3 cupe e ceva, taxa la 4 concurenti/
Tuicare daca castigai una de-aia faceai atata tuica incat intr-un an scoteai de 3 ori "balta" 8)
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”