Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
1. 4-5 zile, aceiasi taxa. doar in cursul saptamanii.eugen dragnea scrie:1-despre cate zile de concurs vorbim?
2-concursul se desfasoara in cursul saptamanii sau in week-end?
3-am vazut ca se vehiculeaza TVA si impozit pe profit,se elibereaza factura fiscala de catre o societate platitoare de tva pentru taxa de participare?ma gandesc ca orice club sportiv,producator de nada sau comerciant de articole de pescuit se poate scadea in contabilitate cu taxa de concurs...![]()
4-despre cate cupe este vorba?Ce marime?Ce material?
1-Mi se pare enorm...Vladut Mateianu scrie:
1. 4-5 zile, aceiasi taxa. doar in cursul saptamanii.
2.la tancabesti nu se tin concursuri in weekend !
3.da, factura fiscala din partea tancabesti ptr club. cluburile care fac plata prin banca depun extrasul de cont la contabil.
4. nu sunt standard, in functie de concurs sunt mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici, mai scumpe sau mai ieftine ! important este sa te incadrezi in buget.
ps la crapmania editia a 10-a , cele 3 cupe de marele premiu au costat impreuna 8100 lei !
Vladut Mateianu scrie:La acel concurs am avut buget mare de cupe, plus ca era editia cu nr 10 !
In rest, sunt multi pescari care vin sa pescuiasca in concursuri doar ptr a se intoarce cu o cupa acasa !
Tuicare daca castigai una de-aia faceai atata tuica incat intr-un an scoteai de 3 ori "balta"Claudiu Garlea scrie:Intrebare intrebatoare.
V-ati gandit ca poate pescarii prefera o cupa mai mica dar un un premiu mai consistent sau o taxa mai mica? 8100lei pentru 3 cupe e ceva, taxa la 4 concurenti/