COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de miyagi »

Claudiu Garlea scrie:
cornel.s scrie:
Claudiu Garlea scrie:Nea Cornele, e vreo problema la grade? Mai termina cu glume d-astea cu "tuicare" ca nu suntem prieteni.
Bine prietene :mrgreen: .
Vroiam sa-ti spun ca vorbesti aiurea. (daca nu ma certai reformulam :)). Cum crezi tu ca dintr-o suta de pescari doar 1 vrea sa plece cu o cupa acasa? Mai ales ca alea de la editia jubiliara a "Crapmaniei"? Cine n-are nevoie de cupe de-alea sau are prea multe acasa nu participa colegule. Restul sunt carcote.

Pun pariu ca majoritatea ti-ar lasa tie CUPA si ei ar lua PLICUL.

Dar daca vin amandoua la pachet, normal ca le iei.

Da pun pariu, ca multi, ar prefera o cupa mai mica si un plic mai gros.
Hai sa-ti pun problema altcumva. La un moment dat am luat si balta de la Tata Nitu, sectorul si captura. Parca Miercuri dimineata pana Joi dimineata. Baietii sunt aici si pot confirma. Asta insemna pe-atunci vreo 160 de mil. E adevarat ca se investise vreo 70 ca sa putem face performanta asta si cand am vazut cu ce cupa m-am ales pentru locul 2 / sector fata de ce era pentru 1 / sector, captura sau balta m-am facut mic. Nu mai zic ca daca n-o luam si p-aia spumele pe care le faceam spalau Bucurestiul 1 an di zile. Plicul?! Mi-a fost inmanat, dar s-a dus la sponsor pentru deducerea cheltuielilor. La mine in vitrina a ramas decat cupa, amintirile, vorba lui Vladut si dicutiile astea la care revi cu drag de fiecare data. Restul sunt prostii. Poate daca ar spune-o altul care participa ai mai zice, dar asa?!
Sa auzim de bine.
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Intradevar e si asta. Insa cand esti tanar ca sa faci performanta, ai nevoie de bani, nu? Sa-ti iei Hi-suri, sa-ti MgS ca sa atingi un anumit punct pe Tancabesti. Dar cand ajungi la batranete, raman doar cupele, fie ele mici, sau mari.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu e asa. Te duci cu panarame de bete ca sa faci performanta. Investesti in participare. Cu timpul vei ajunge si la HI-S uri pe care eu unul nu mi le mai doresc. Pot face performanta si cu Shimano-uri daca e pana acolo. Important e sa am cate trebuie. Minim 12 + spoduri :wink: . Cand ma uit la cupe prind curaj sa ies din casa. Sunt multi care nu au curajul ala, dar trancanesc, si trancanesc, si trancanesc. Nici eu nu ma inghesui din motive personale, dar mi-am demonstrat mie insumi caci pescuitul competitional nu musca pe nimeni. Veneam de pe natural inainte si vroiam sa vad cum se abordeaza o partida mai eficient dpdv tehnic? Ce mai e nou in materie de echipament in industrie etc?
Urban culture.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vladut Mateianu scrie:Taxele de inchiriere ale baltilor nu le stabilesc eu, fiecare patron de balta stabilindu-si singur taxa de inchiriere a baltii.
Corect, cererea ghideaza oferta...
PS: daca nu s-ar adauga tva-ul ala ar fi un pret corect pentru cursul săptămânii.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

eugen dragnea scrie:
Vladut Mateianu scrie:Taxele de inchiriere ale baltilor nu le stabilesc eu, fiecare patron de balta stabilindu-si singur taxa de inchiriere a baltii.
PS: daca nu s-ar adauga tva-ul ala ar fi un pret corect pentru cursul săptămânii.
Daca n-ar fi tva-ul ar fi un pret ilegal, deci incorect :wink: . Ca ar fi mai abordabil e altceva.
Urban culture.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

cornel.s scrie:
eugen dragnea scrie:
Daca n-ar fi tva-ul ar fi un pret ilegal, deci incorect :wink: . Ca ar fi mai abordabil e altceva.
Ma refeream ca pretul corect ar fi fost cu vreo 24 % mai mic cu tot cu tva, impozit pe profit,taxa pe scaune, taxa de parcare etc...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Claudiu Garlea scrie:
Pun pariu ca majoritatea ti-ar lasa tie CUPA si ei ar lua PLICUL.

Dar daca vin amandoua la pachet, normal ca le iei.

Da pun pariu, ca multi, ar prefera o cupa mai mica si un plic mai gros.
Se poate. Acest gen de pescari insa nu reprezinta idealul pescarului de competitie, de aici apar si complicatiile legate de apararea corecta a sanselor ! Pescarul care vine ptr cupe nu este tentat sa faca "combinatii", cei insa care vin de foame... :oops: :oops: :oops:

PS Scule scumpe pot avea toti ratatii bogati, cupe castigate cinstit doar cei buni ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

@vladut,

cred ca nu era necesara deschiderea acestui subiect :!: :!: :!:
poate sa faca mai mult rau...decat bine... :!: :!: :!:

PS cine mai elibereaza facturi :?: cine mai plateste impozit :?: :?: exista si TVA deductibil :lol: :lol: :lol:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Salut Vladut,
Am o intrebare pe care vreau sa ti-o adresez DOAR din pura curiozitate:
De unde atata transparenta si de ce?
Pana nu demult aceste informatii nu prea ieseau la iveala si cine se interesa de asa ceva era considerat de multi carcotas, rau intentionat, bagaret si binenteles luat peste picior.
Merci.
C&R

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”