DumiD scrie:Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum !

Felicitari pentru atitudine ! Cred ca aceasta maiera corecta si transparenta nu va fi copiata de prea multa lume pentru ca scrie Romania in buletin, nu Germania. In schimb vor fi copiate in continuare, cu succes, regulamentele de participare

Concurenta se pare ca a determinat atitudinea ta Vladut .
Concurenta care pana la urma nu e rea pentru pescari dar va strica apele voua care ati fost veteranii concursurilor .
Tin mine acum 2-3 ani se termina un concurs si incepea altu, ba pe Tancabesti ba pe Moara ba 2 la rand pe Tancabesti , anul trecut in 2013 a cam batut vantul , au ramas doar clasicele plus concursurile mici facute pe Greaca , Magura etc .
Referitor la regulamentul copiat de ceilalti nu stiu daca ar putea fi dezvoltat un alt regulament care sa difere substantial de cel facut de voi, intr-adevar nasol atunci cand e facut copy/paste dar..... asta e Romanica .