COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de DumiD »

Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Felicitari pentru atitudine ! Cred ca aceasta maniera corecta si transparenta nu va fi copiata de prea multa lume pentru ca scrie Romania in buletin, nu Germania. In schimb vor fi copiate in continuare, cu succes, regulamentele de participare :lol:
Ultima oară modificat Lun Ian 06, 2014 18:46 de către DumiD, modificat 1 dată în total.

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de zfcristian »

DumiD scrie:
Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Felicitari pentru atitudine ! Cred ca aceasta maiera corecta si transparenta nu va fi copiata de prea multa lume pentru ca scrie Romania in buletin, nu Germania. In schimb vor fi copiate in continuare, cu succes, regulamentele de participare :lol:
Concurenta se pare ca a determinat atitudinea ta Vladut .
Concurenta care pana la urma nu e rea pentru pescari dar va strica apele voua care ati fost veteranii concursurilor .
Tin mine acum 2-3 ani se termina un concurs si incepea altu, ba pe Tancabesti ba pe Moara ba 2 la rand pe Tancabesti , anul trecut in 2013 a cam batut vantul , au ramas doar clasicele plus concursurile mici facute pe Greaca , Magura etc .

Referitor la regulamentul copiat de ceilalti nu stiu daca ar putea fi dezvoltat un alt regulament care sa difere substantial de cel facut de voi, intr-adevar nasol atunci cand e facut copy/paste dar..... asta e Romanica .

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Vladut
Din cele scrise de tine inteleg ca sumele de bani castigate ca premii sunt deja impozitate, ceea ce inseamna ca nu mai exista nicio obligatie de declarare la fisc pentru castigator. E adevarat?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gimi_mures scrie:
Salut Vladut,
Am o intrebare pe care vreau sa ti-o adresez DOAR din pura curiozitate:
De unde atata transparenta si de ce?
Pana nu demult aceste informatii nu prea ieseau la iveala si cine se interesa de asa ceva era considerat de multi carcotas, rau intentionat, bagaret si binenteles luat peste picior.
Merci.

Carcotasi ii consider si acum pe cei pe care ii intereseaza ce se intampla in ograda vecinilor, frustratii ptr care conteaza doar sa le mearga reu si altora, nu numai lor ! :wink:

Si, ca sa-ti raspund la intrebare, pur si simplu m-am saturat sa fiu acuzat ca fac zeci de mii de euro din concursuri, vreau sa vada toata lumea cat se castiga, motiv ptr care eu am si renuntat.
Dar las drumul deschis altora... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

tibi_m scrie:Vladut
Din cele scrise de tine inteleg ca sumele de bani castigate ca premii sunt deja impozitate, ceea ce inseamna ca nu mai exista nicio obligatie de declarare la fisc pentru castigator. E adevarat?
Corect.
Doar ca in calculul meu era vorba de un concurs fara premii in bani...... la restul, intr-adevar, castigul va fi impozitat cu 16%.... in anumite conditii insa ! :wink:
CS SENZOR

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Asta e un lucru tare bun. Multumesc pentru raspuns.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

zfcristian scrie:
Concurenta se pare ca a determinat atitudinea ta Vladut .
.
Nu asa am pus problema. Concurenta mea la concursuri este cum este dacia concurenta ptr Bmw ! :D Cine a fost la concursurile mele a vazut cam care este diferenta, eu la concursuri nu cunosc pe nimeni, nu am prieteni ! Si datorita lor, celor care au incredere in mine, iata ca am reusit ca la inceputul lui ianuarie sa avem 99% dintre locuri ocupate la cele 2 concursuri traditionale , Cupa Primaverii si Crapmania ! :wink:
CS SENZOR

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Vladut Mateianu scrie:
Claudiu Garlea scrie:
Pun pariu ca majoritatea ti-ar lasa tie CUPA si ei ar lua PLICUL.

Dar daca vin amandoua la pachet, normal ca le iei.

Da pun pariu, ca multi, ar prefera o cupa mai mica si un plic mai gros.
Se poate. Acest gen de pescari insa nu reprezinta idealul pescarului de competitie, de aici apar si complicatiile legate de apararea corecta a sanselor ! Pescarul care vine ptr cupe nu este tentat sa faca "combinatii", cei insa care vin de foame... :oops: :oops: :oops:

PS Scule scumpe pot avea toti ratatii bogati, cupe castigate cinstit doar cei buni ! :wink:
Da? Nu vreau sa ma cert cu dumneavoastra si nici sa ma luati ca sunt vreun "sarman", ca nu-i asa :oops: .

La faza asta, m-ati denigrat, daca ma apuc de concursuri, o sa zica lumea ca m-am inscris de foame si sa fac manarii. :cry: :cry:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu ai inteles nimic, intai participa si apoi vei intelege cuvintele de mai sus.... :wink:

Oricum, nu iti sunt tie adresate...
CS SENZOR

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu a scris nicaieri ca sunt 2 categorii de concurenti: cei interesati de cupe si cei care merg de foame.
Exista si marea majoritate a concurentilor, cei care merg de placere, care au adrenalina in sange si le place spiritual competitional.
Am si in cap un exemplu clar, dar nu stiu daca e bine sa il dau aici.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”