COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de doru_croc »

cornel.s scrie:Hai sa-ti pun problema altcumva. La un moment dat am luat si balta de la Tata Nitu, sectorul si captura. Parca Miercuri dimineata pana Joi dimineata. Baietii sunt aici si pot confirma. Asta insemna pe-atunci vreo 160 de mil. E adevarat ca se investise vreo 70 ca sa putem face performanta asta si cand am vazut cu ce cupa m-am ales pentru locul 2 / sector fata de ce era pentru 1 / sector, captura sau balta m-am facut mic. Nu mai zic ca daca n-o luam si p-aia spumele pe care le faceam spalau Bucurestiul 1 an di zile. Plicul?! Mi-a fost inmanat, dar s-a dus la sponsor pentru deducerea cheltuielilor. La mine in vitrina a ramas decat cupa, amintirile, vorba lui Vladut si dicutiile astea la care revi cu drag de fiecare data. Restul sunt prostii. Poate daca ar spune-o altul care participa ai mai zice, dar asa?!
Sa auzim de bine.
Citez din filozofia unui pescar cu multe concursuri la activ, campion national si multe podiumuri: "CUPA E SMECHERIA"
Asta este si motivatia pentru care am participat la concursuri, nu atat de multe cate mi-as fi dorit, ci atatea cat mi-a permis timpul (banii sunt in plan secund).... Si mai e ceva: emotiile, oamenii si atmosfera din concurs. Si daca acel concurs a fost organizat de Vladut, atunci le-a avut pe toate :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

doru_croc scrie:
cornel.s scrie:Hai sa-ti pun problema altcumva. La un moment dat am luat si balta de la Tata Nitu, sectorul si captura. Parca Miercuri dimineata pana Joi dimineata. Baietii sunt aici si pot confirma. Asta insemna pe-atunci vreo 160 de mil. E adevarat ca se investise vreo 70 ca sa putem face performanta asta si cand am vazut cu ce cupa m-am ales pentru locul 2 / sector fata de ce era pentru 1 / sector, captura sau balta m-am facut mic. Nu mai zic ca daca n-o luam si p-aia spumele pe care le faceam spalau Bucurestiul 1 an di zile. Plicul?! Mi-a fost inmanat, dar s-a dus la sponsor pentru deducerea cheltuielilor. La mine in vitrina a ramas decat cupa, amintirile, vorba lui Vladut si dicutiile astea la care revi cu drag de fiecare data. Restul sunt prostii. Poate daca ar spune-o altul care participa ai mai zice, dar asa?!
Sa auzim de bine.
Citez din filozofia unui pescar cu multe concursuri la activ, campion national si multe podiumuri: "CUPA E SMECHERIA"
Asta este si motivatia pentru care am participat la concursuri, nu atat de multe cate mi-as fi dorit, ci atatea cat mi-a permis timpul (banii sunt in plan secund).... Si mai e ceva: emotiile, oamenii si atmosfera din concurs. Si daca acel concurs a fost organizat de Vladut, atunci le-a avut pe toate :wink:
LIKE!
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Vladut Mateianu scrie:
zfcristian scrie:
Concurenta se pare ca a determinat atitudinea ta Vladut .
.
Nu asa am pus problema. Concurenta mea la concursuri este cum este dacia concurenta ptr Bmw ! :D Cine a fost la concursurile mele a vazut cam care este diferenta, eu la concursuri nu cunosc pe nimeni, nu am prieteni ! Si datorita lor, celor care au incredere in mine, iata ca am reusit ca la inceputul lui ianuarie sa avem 99% dintre locuri ocupate la cele 2 concursuri traditionale , Cupa Primaverii si Crapmania ! :wink:
Adevarul ca din ce se vede online nu prea se compara ce faceti voi cu ce face "concurenta" dar deh experienta isi spune cuvantul .
Practic acum avem concursurile de top facute de voi si concursuri low cost ca sa zic asa facute de altii dar timpul va rezolva multe!!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Important este ca atat eu, cat si echipa mea condusa de catre George Iorga si Cicerone (Cici) Serbanescu, am impus un standard greu de urmat... :wink: iar de castigat , vor castiga in primul rand participantii !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

despre ce "concurenta" vorbim?
Nu am avut placerea sa particip inca la un concurs organizat de senior cup dar fac tot posibilul sa prind cel putin 1-2 concursuri anul asta organizate de ei.
Am participat la cateva concursuri organizate de asa zisa concurenta. "Concurenta" este super multifunctionala, in 2 oameni fac si arbitraj, si cantariri, si mancare, si poze pt site-ul crapmania care impune asta, si tabele, semneaza si diplome si daca e timp si participa ca si concurenti la concurs... va dati seama, sau stiti si voi prea bine, ce iese....
Critic echilibrat

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Nu uitati de concursurile organizate de Rig Service la Corbu. Conditii, premii si arbitraj pe masura ;)
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ai subliniat partea cu impunerea pozelor, majoritatea organizatorilor vor doar sa posteze concursurile aici, pe Crapmania.ro, ca sa "agate" clienti, apoi daca se poate sa nu posteze nici clasamente intermediare, nici poze, nici info.... :oops:
Din pacate insa aici exista niste reguli. Iar promovarea acestui sport se face prin informatii, poze, implicare... De aceea poate ca suntem o forta a lumii in pescuitul crapului, chiar daca acum 10 ani cand englezii erau deja plictisiti de boiliesuri, noi abia le descopeream si credeam ca sunt fondante... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

osc1or scrie:despre ce "concurenta" vorbim?
Nu am avut placerea sa particip inca la un concurs organizat de senior cup dar fac tot posibilul sa prind cel putin 1-2 concursuri anul asta organizate de ei.
Am participat la cateva concursuri organizate de asa zisa concurenta. "Concurenta" este super multifunctionala, in 2 oameni fac si arbitraj, si cantariri, si mancare, si poze pt site-ul crapmania care impune asta, si tabele, semneaza si diplome si daca e timp si participa ca si concurenti la concurs... va dati seama, sau stiti si voi prea bine, ce iese....
Muoaaama cat de tari sunt astia :roll: !
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

pharaoh scrie:Nu uitati de concursurile organizate de Rig Service la Corbu. Conditii, premii si arbitraj pe masura ;)
E un caz aparte, in sensul in care ca si organizator de concursuri, Rig Sevice detine propria balta ! Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

daca ar mai scadea putin taxele poate s-ar inscrie mai multe echipe si nu ar mai iesi pe minus..
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”