Hai sa-ti pun problema altcumva. La un moment dat am luat si balta de la Tata Nitu, sectorul si captura. Parca Miercuri dimineata pana Joi dimineata. Baietii sunt aici si pot confirma. Asta insemna pe-atunci vreo 160 de mil. E adevarat ca se investise vreo 70 ca sa putem face performanta asta si cand am vazut cu ce cupa m-am ales pentru locul 2 / sector fata de ce era pentru 1 / sector, captura sau balta m-am facut mic. Nu mai zic ca daca n-o luam si p-aia spumele pe care le faceam spalau Bucurestiul 1 an di zile. Plicul?! Mi-a fost inmanat, dar s-a dus la sponsor pentru deducerea cheltuielilor. La mine in vitrina a ramas decat cupa, amintirile, vorba lui Vladut si dicutiile astea la care revi cu drag de fiecare data. Restul sunt prostii. Poate daca ar spune-o altul care participa ai mai zice, dar asa?!Claudiu Garlea scrie:cornel.s scrie:Bine prieteneClaudiu Garlea scrie:Nea Cornele, e vreo problema la grade? Mai termina cu glume d-astea cu "tuicare" ca nu suntem prieteni..
Vroiam sa-ti spun ca vorbesti aiurea. (daca nu ma certai reformulam). Cum crezi tu ca dintr-o suta de pescari doar 1 vrea sa plece cu o cupa acasa? Mai ales ca alea de la editia jubiliara a "Crapmaniei"? Cine n-are nevoie de cupe de-alea sau are prea multe acasa nu participa colegule. Restul sunt carcote.
Pun pariu ca majoritatea ti-ar lasa tie CUPA si ei ar lua PLICUL.
Dar daca vin amandoua la pachet, normal ca le iei.
Da pun pariu, ca multi, ar prefera o cupa mai mica si un plic mai gros.
Sa auzim de bine.