Politia nu ia masuri, se face ca nu vede. Ce putem face sa scapam de aceste specimene ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa-i impuscam, din pacate, nu avem voie.Vladut Mateianu scrie:Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?
Politia nu ia masuri, se face ca nu vede. Ce putem face sa scapam de aceste specimene ?
Vladut Mateianu scrie:Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?
sa cumperi peste de la Giurgeni este cu dus-intors, exista marea posibilatate ca pestele sa fie vechi, umplut cu fel si fel de suruburi, piulite si alte chestii care atarna la cantar.Vali Vesa scrie:Sa-i impuscam, din pacate, nu avem voie.Vladut Mateianu scrie:Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?
Singurul lucru pe care putem sa-l facem e sa nu cumparam peste de la ei. Si sa mediatizam asta cat putem mai bine. Daca nimeni nu o sa mai cumpere, dispare obiectul muncii... Din pacate foamea e mare si clienti o sa gaseasca. Pacat, dar asta e Romania, astia suntem noi romanii...
ne pare rau nu este de competenta noastra!Vladut Mateianu scrie:cand m-am intors din delta ultima oara, m-am oprit langa politistii de la statia de taxare (politia rutiera) si le-am atras atentia in privinta infractorilor care au invadat soseau pe kilometrii intregi. stiti ce raspuns am primit ? " - ce sa le facem domne ?" . pai daca politia intreaba asta, noi, pescarii, ce sa le putem face ?![]()