Cum scapam de braconierii de la Giurgeni ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Cum scapam de braconierii de la Giurgeni ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?

Politia nu ia masuri, se face ca nu vede. Ce putem face sa scapam de aceste specimene ? :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Re: Cum scapam de braconierii de la Giurgeni ?

Mesaj de pharaoh »

Pai daca Politia nu le face nimic..noi ce sa facem? O alta Politie? Atat timp cat autoritatile sunt mana in mana cu infractorii si inchid ochii la incalcari flagrante ale legii nu se schimba nimic.
Marius Sârbu

GeorgeB

Mesaj de GeorgeB »

e plin de astfel de specimene ... daca politia nu face nimic nici tu nu ai ce sa le faci.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?

Politia nu ia masuri, se face ca nu vede. Ce putem face sa scapam de aceste specimene ? :evil:
Sa-i impuscam, din pacate, nu avem voie.
Singurul lucru pe care putem sa-l facem e sa nu cumparam peste de la ei. Si sa mediatizam asta cat putem mai bine. Daca nimeni nu o sa mai cumpere, dispare obiectul muncii... Din pacate foamea e mare si clienti o sa gaseasca. Pacat, dar asta e Romania, astia suntem noi romanii... :cry:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

vali s.

Mesaj de vali s. »

Vladut Mateianu scrie:Cum putem scapa de braconierii din zona Harsova-Giurgeni care vand la sosea, nestingheriti de nimeni, crapi si somni curentati de ei de pe Dunare ?

Sa nu mai cumpere nimeni de la ei. Cei care cumpara sunt complici la furt.
Mr. Fish

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Vali Vesa scrie:

Sa-i impuscam, din pacate, nu avem voie.
Singurul lucru pe care putem sa-l facem e sa nu cumparam peste de la ei. Si sa mediatizam asta cat putem mai bine. Daca nimeni nu o sa mai cumpere, dispare obiectul muncii... Din pacate foamea e mare si clienti o sa gaseasca. Pacat, dar asta e Romania, astia suntem noi romanii... :cry:
sa cumperi peste de la Giurgeni este cu dus-intors, exista marea posibilatate ca pestele sa fie vechi, umplut cu fel si fel de suruburi, piulite si alte chestii care atarna la cantar.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

florian

Mesaj de florian »

politia este mana"n mana cu ei.daca te duci sa pescuiesti in zona Giurgeni pe tine te intreaba de permis si acte la barca in timp ce ei pescuiesc cu curent.pescarii care s-au certat cu ei nu si au fost amenintati sau chiar nu si-au mai gasit barcile.inainte pescuiau doar noaptea,acum pescuiesc nestigheriti si in timpul zilei

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cand m-am intors din delta ultima oara, m-am oprit langa politistii de la statia de taxare (politia rutiera) si le-am atras atentia in privinta infractorilor care au invadat soseau pe kilometrii intregi. stiti ce raspuns am primit ? " - ce sa le facem domne ?" . pai daca politia intreaba asta, noi, pescarii, ce sa le putem face ? :oops: :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florian

Mesaj de florian »

Vladut Mateianu scrie:cand m-am intors din delta ultima oara, m-am oprit langa politistii de la statia de taxare (politia rutiera) si le-am atras atentia in privinta infractorilor care au invadat soseau pe kilometrii intregi. stiti ce raspuns am primit ? " - ce sa le facem domne ?" . pai daca politia intreaba asta, noi, pescarii, ce sa le putem face ? :oops: :(
ne pare rau nu este de competenta noastra! :evil: cam asta este raspunsul care il da politia prin zona

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

asta e si cu vanzatorii de tigari si cu orice se vinde ilegal. si daca ii prinde politia , a doua zi sunt la loc pentru ca magistratii , judecatorii si procurorii, le dau drumul in 5 minute pentru ca nu sunt pericol public. dosarul se judeca in 5 ani , faptele se prescriu si uite asa in acesti 5 ani judecatorul ala mananca la fiecare mic dejun icre negre , file de morun si nisetru .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”