Prima populare pe Balta Puiesti 3 tone , vor mai urma si alte populari
https://www.facebook.com/geneslf/videos ... 183740414/

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai mare dreptate, romanul se schimba, adica i-au crescut pretentiile, nu o sa mai retina carasul ci doar crapul!(pentru acesta este cerere mai mare si pretul este mai bun).Asculta-l pe nea Victor, din pacate are foarte mare dreptate.Pe langa asta, de parca nu erau destule probleme, nici legea nu este de partea ta.Incearca sa-ti amintesti de problemele avute de Raduta cu braconierii, care de fapt in ochii reprezentantilor legii erau intretinatori de familie.Studiaza putin ,macar din curiozitate, cadrul legislativ actual si o sa vezi cati se vor putea bucura din munca si banii tai fara sa raspunda in fata nimanui.Sincer, mi-as dori ca tot ce ti-am enumerat aici sa fie un vis urat, chiar as vrea ca cineva, intr-un final glorios, sa reuseasca! Mult succes si cat mai putine piedici!Genes Florin scrie:Nea Victor, mulțumesc dar este diferența mare intre bălți și zonă.oanavictor scrie:in 19 ani am incercat cam tot ce sa vorbit aici ..........am avut si eu visele si aspiratiile mele
parerea mea dupa atata timp ..........niciodata nu poti multumii pescarul ,niciodata nu poti multumi paznicul ,niciodata nu poti multumi localnicul ,niciodata nu poti multumi primarul .
sa vorbit aici de plan economic de un milion pe nu stiu cati ani [profit]dar se uita ca sezonul de pescuit este de 5 luni pe an .....restul de 7 sunt numai cheltuieli ......
sa vorbit aici ca o taxa de pescuit de 50-60 lei cu retinere de 5 kg crap plus caras este ok dar nu se face socoteala cu cat cumpar eu 5 kg de crap si cat ma costa paza lui peste iarna .....
problema cea mai grea in momentul de fata este personalul angajat care lipseste cu desavarsire sau este de cea mai proasta calitate [consumatori de alcool ,hoti ,puturosi ,neinteresati ]
ei bine .....toate acestea sau naruit ca un castel de nisip daramat de valurile marii ......am fost invins fara drept de apel ...........Spor la treaba Florine !
Eu sunt entuziasmat și plin de dorința (sa fie și putinta)"zic"![]()
Eu sper sa iasă cum îmi doresc...
Sunt încrezător ca romanul se schimba și se obișnuiește și cu reguli bine stabilite.
Sănătate nea Victore restul....