Cunoaste cineva acest sistem?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Rumpel Robert
Puncte: 0

Cunoaste cineva acest sistem?

Mesaj de Rumpel Robert »

Rumpel Robert

Re: Cunoaste cineva acest sistem?

Mesaj de Rumpel Robert »

Are cineva cunostinte daca se gasesc si pe piata din Romania aceste sisteme pentru plumb?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

5 lire sterline bucata .....

poate-i face Mitranescu in iarna asta daca se `incordeaza putin :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

Sincer sa fiu am vazut la un pescar pe malul apei si din cate spunea,ii achizitionase de pe piata locala fiind produsi de cineva de la noi. Mi s-a parut interesant sistemul si cu atat mai mult cu cat se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rumpel Robert scrie:Sincer sa fiu am vazut la un pescar pe malul apei si din cate spunea,ii achizitionase de pe piata locala fiind produsi de cineva de la noi. Mi s-a parut interesant sistemul si cu atat mai mult cu cat se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.
Pe piata exista sute de accesorii care prind multi "pescari" si peste putin.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

gabi1 scrie:
Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi. :)

Nu vad de ce romanul trebuie sa fie mai destept decat restul pamantenilor si sa se dea buricul pamantului? Tu ma inviti pe mine sa le descopar! Prietene,daca nu esti capabil sa porti o discutie punctuala si fara sa deviezi de la subiect,te invit sa nu te mai deranjezi sa-ti chinui degetelele batand tastele fara folos!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Rumpel Robert scrie:se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.
Esti convins de asta? Care ar fi argumentul? Pentru ca, la cum arata plumbul ala, eu as zice ca mai degraba este invers.
Marius Sârbu

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

pharaoh scrie:
Rumpel Robert scrie:se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.
Esti convins de asta? Care ar fi argumentul? Pentru ca, la cum arata plumbul ala, eu as zice ca mai degraba este invers.

Am avut posibilitatea sa folosesc ansamblul pe o lanseta,intr-o partida de pescuit si avand aceiasi greutate ca si plumbul folosit anterior pe ansamblul cu plumb pierdut,am fost surprins sa constat ca, castigam cativa metri pe lansare.Mi-a placut ca intruneste caracteristicile celor mai folosite sisteme din pescuitul crapului,in momentul lansarii fiind reglat ca sistem cu plumb inline,in momentul inteparii devine sistem culisant la fel ca sistemul running rig,iar in cazul in care pestele cauta agatatura si o gaseste sistemul elibereaza plumbul foarte usor,lucru ce faciliteaza aducerea pestelui pe saltea!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”