Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe piata exista sute de accesorii care prind multi "pescari" si peste putin.Rumpel Robert scrie:Sincer sa fiu am vazut la un pescar pe malul apei si din cate spunea,ii achizitionase de pe piata locala fiind produsi de cineva de la noi. Mi s-a parut interesant sistemul si cu atat mai mult cu cat se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.
Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi.Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
gabi1 scrie:Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi.Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
Esti convins de asta? Care ar fi argumentul? Pentru ca, la cum arata plumbul ala, eu as zice ca mai degraba este invers.Rumpel Robert scrie:se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.
pharaoh scrie:Esti convins de asta? Care ar fi argumentul? Pentru ca, la cum arata plumbul ala, eu as zice ca mai degraba este invers.Rumpel Robert scrie:se castiga cativa metri pe lansari in comparatie cu sistemul cu plumb pierdut.