Cunoaste cineva acest sistem?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Cunoaste cineva acest sistem?

Mesaj de gabi1 »

Nu vad de ce romanul trebuie sa fie mai destept decat restul pamantenilor si sa se dea buricul pamantului?
In ceea ce te priveste nici eu nu inteleg, probabil ca imi scapa ceva.....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

gabi1 scrie:

Nu vad de ce romanul trebuie sa fie mai destept decat restul pamantenilor si sa se dea buricul pamantului?
In ceea ce te priveste nici eu nu inteleg, probabil ca imi scapa ceva.....

gabi1,mergi frate si cauta alt topic in care sa insulti sa sa provoci interlocutorii!

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Am vazut parca sistemul asta, din cate am inteles e facut asa ca sa ofere inteparea asemanatoare cu plumbul inline si sa se piarda plumbul pe trasatura. Asta din ce imi aduc aminte din filmuletul pe care l-am vazut. Nu e sigur pentru casting.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Au cei de la Carp System asa ceva de vreo 5 ani ! Am pescuit cu ei si nu este nicio smecherie ca distanta de lansare, plus ca se si incurca in aruncare foarte des !

Pentru distante mari recomand plumbii clasici (model horizon) cu tija RIGIDA ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

gabi1 scrie:
Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi. :)
In urma cu cateva saptamani te laudai cu monturile tale super complexe in care folosesti o gramada de accesorii...
Critic echilibrat

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

Multumesc pentru informatii,Vladut! Cat despre incalcirea ansamblului,nu mi s-a intamplat. Am folosit sistemul pe o lanseta mai mult din curiozitate,amicul care imi oferise sistemul sa-l folosesc in acea partida de pescuit,spunea ca ajuta la castigarea in distanta,lucru care cel putin pe mine m-a convins.In prealabil,am folosit un sistem cu plumb pierdut si am marcat firul dupa cateva lansari,apoi am schimbat cu sistemul amicului si cel putin in cazul meu,intradevar castigasem cativa metri. Este adevarat ca plumbii cu tija rigida raman cei mai potriviti atunci cand pescuim la distante mari,dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta! :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta! :-)
QUED....ai devenit cooperant. :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rumpel Robert

Mesaj de Rumpel Robert »

gabi1 scrie:
dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta! :-)

Vezi ca citesti printre randuri si pierzi esentialul! Cauta te rog alt topic pentru caterinca!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rumpel Robert scrie:
gabi1 scrie:

Vezi ca citesti printre randuri si pierzi esentialul! Cauta te rog alt topic pentru caterinca!
Lucrez cu materialul clientului.....

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Un tip care se pricepe bine la pescuit avea o vorba :
"Exista putine inventii/noutati care te ajuta cu adevarat la pescuit si foarte multe pentru ..... pescari!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”