In ceea ce te priveste nici eu nu inteleg, probabil ca imi scapa ceva.....
Nu vad de ce romanul trebuie sa fie mai destept decat restul pamantenilor si sa se dea buricul pamantului?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
In ceea ce te priveste nici eu nu inteleg, probabil ca imi scapa ceva.....
Nu vad de ce romanul trebuie sa fie mai destept decat restul pamantenilor si sa se dea buricul pamantului?
gabi1 scrie:In ceea ce te priveste nici eu nu inteleg, probabil ca imi scapa ceva.....
In urma cu cateva saptamani te laudai cu monturile tale super complexe in care folosesti o gramada de accesorii...gabi1 scrie:Eu nu ma refeream la carlige,ma refeream la multe accesorii inutile, briz-brizuri gen "pomul de craciun" si multe altele, iti las placerea sa le descoperi.Rumpel Robert scrie:gabi1 toate sistemele care au ajuns pe piata,au ajuns dupa o perioada de teste,deci toate sau mare lor majoritate sunt testate. Faptul ca nu produc rezultate asta nu inseamna ca nereusita li se datoreaza neaparat. Si un carlig daca nu stii sa-l folosesti,automat nu va produce rezultate!
QUED....ai devenit cooperant.dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta!![]()
gabi1 scrie:QUED....ai devenit cooperant.dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta!![]()
![]()
Lucrez cu materialul clientului.....Rumpel Robert scrie:gabi1 scrie:QUED....ai devenit cooperant.dar ca orice copil care se joaca cu o jucarie a altui copil,ramane captivat de aceasta!![]()
![]()
Vezi ca citesti printre randuri si pierzi esentialul! Cauta te rog alt topic pentru caterinca!