Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu doresc sa intru intr-o polemica cu dumneavoastra, d-le Ungureanu, dar acest amanunt nu schimba cu nimic datele problemei. Ca sa poata T.F. sa-mi trimita vreun swinger acasa cu masina dumnealor sau cu orice alta masina, trebuia mai intai sa-l aiba pe stoc. Or, domniile lor nu-l aveau iar mie mi-au spus ca-l au... Sper ca intelegeti acest aspect.Ungureanu Bogdan scrie:"Este adevarat ca v-ati oferit sa-mi trimiteti swingerul acasa, cu masina firmei, aspect pe care eu am omis sa-l mentionez. Imi cer scuze pentru orice neplaceri create.
Cu stima!"
Cu tot respectul, domnule, dar daca faceati minimul efort sa cititi intreg topicul, ati fi observat cu lejeritate ca ACEASTA PROBLEMA S-A REZOLVAT DEMULT.clinci scrie:Mugurel lucreaza in acest domeniu de mai bine de 12 ani.E un profesionist desavarsit si un om de caracter , sunt ferm convins ca daca vei lua legatura cu el iti va rezolva problema asa cum a promis.
Care-i firma aia?danr scrie: Referitor la sincopa in importurile FOX, toata treaba li se datoreaza exlusiv, au decis brusc si peste noapte sa ofere exclusivitate in Romania unei alte firme si au aparut sincope in aprovizionare.