De ce nu am sa mai calc pe la TOTAL FISHING niciodata...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

charlex
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: De ce nu am sa mai calc pe la TOTAL FISHING niciodata...

Mesaj de charlex »

Va salut domnule Dan,
Problema a fost deja rezolvata, de dl. Mihai, asa cum am mentionat, dealtfel, si in postarile anterioare. Oricum, va multumesc pentru solicitudinea de care ati dat dovada. Nu doresc sa ma "cinsteasca" dl. Mihai deoarece consider ca eu sunt dator la dansul. Este adevarat ca v-ati oferit sa-mi trimiteti swingerul acasa, cu masina firmei, aspect pe care eu am omis sa-l mentionez. Imi cer scuze pentru orice neplaceri create.
Cu stima!
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

danr

Mesaj de danr »

si eu va multumesc pentru feedback
astfel de discutii ne ajuta sa vedem unde gresim, astfel incat sa imbunatatim tratamentul acordat clientilor
ref. la cinste, nu-i nimic, o sa beau eu berea de la mihai in locul dvs. :wink: :P
impreuna cu el desigur

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tot respectul Dane, atat tie cat si echipei tale. Au fost chestii si cu mine, dar de regula din neatentia mea si nu am fost niciodata lasat nerezolvat. Prin atitudinea asta cel putin mie imi reconfirmati cu totii, nu ca ar mai fi fost nevoie, ca sunteti profesionisti.
Chiar azi am trecut pe la voi si mi-am rezolvat o problema mai deosebita pe care nu credeam ca o voi rezolva decat radical.
Tineti-o macar asa si de-acum incolo.
Inca odata toata stima, tuturor.
Urban culture.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

"Este adevarat ca v-ati oferit sa-mi trimiteti swingerul acasa, cu masina firmei, aspect pe care eu am omis sa-l mentionez. Imi cer scuze pentru orice neplaceri create.
Cu stima!"

:wink:
catch&release

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

Mugurel lucreaza in acest domeniu de mai bine de 12 ani.E un profesionist desavarsit si un om de caracter , sunt ferm convins ca daca vei lua legatura cu el iti va rezolva problema asa cum a promis.
CPK

0721406017

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Ungureanu Bogdan scrie:"Este adevarat ca v-ati oferit sa-mi trimiteti swingerul acasa, cu masina firmei, aspect pe care eu am omis sa-l mentionez. Imi cer scuze pentru orice neplaceri create.
Cu stima!"

:wink:
Nu doresc sa intru intr-o polemica cu dumneavoastra, d-le Ungureanu, dar acest amanunt nu schimba cu nimic datele problemei. Ca sa poata T.F. sa-mi trimita vreun swinger acasa cu masina dumnealor sau cu orice alta masina, trebuia mai intai sa-l aiba pe stoc. Or, domniile lor nu-l aveau iar mie mi-au spus ca-l au... Sper ca intelegeti acest aspect.
Personal, consider ca s-a incheiat aceasta discutie, NU mai am nici o problema cu Total Fishing, am sa mai fac cumparaturi acolo, ori de cate ori voi avea nevoie, nu inteleg de ce mai simtiti nevoia sa dati noi valente aspectelor dezbatute.
Va doresc numai bine!

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

clinci scrie:Mugurel lucreaza in acest domeniu de mai bine de 12 ani.E un profesionist desavarsit si un om de caracter , sunt ferm convins ca daca vei lua legatura cu el iti va rezolva problema asa cum a promis.
Cu tot respectul, domnule, dar daca faceati minimul efort sa cititi intreg topicul, ati fi observat cu lejeritate ca ACEASTA PROBLEMA S-A REZOLVAT DEMULT.
Oricum, va multumesc pentru sfat!
Stima!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

danr scrie: Referitor la sincopa in importurile FOX, toata treaba li se datoreaza exlusiv, au decis brusc si peste noapte sa ofere exclusivitate in Romania unei alte firme si au aparut sincope in aprovizionare.
Care-i firma aia?

zemo

Mesaj de zemo »

@danR

respectele mele pentru ce faceti cu acest magazin, sunt mai mult decat incantat de amabilitatea si profesionalismul oamenilor dvs, chiar stiu sa-ti scoata banii din buzunar ! am plecat sa-mi iau o umbrela cu pereti si am ajuns sa-mi iau un cort navigator 2 de la senzor dupa ce mi-au explicat baietii care sunt avantajele. plus ca s-au oferit sa-mi si arate cum se monteaza, la ce magazine mai vezi asta ?

asa ca, felicitari si tineti-o tot asa.

Liviu_H

Mesaj de Liviu_H »

Eu cred ca titlul topicului ar trebui schimbat, asa cum cred ca toate topicurile de vanzari din sectiunea Marele Bazar, care au fost finalizate sa fie sterse sau mutate in arhiva.
Revenind la topicul de mai sus as vrea sa va spun ca eu imi fac de multe ori cumparaturile de la acest magazin inca de pe vremea in care aveau sediul la Mirano (parca).
La comenzile on-line sunt foarte prompti, site-ul foarte bine pus la punct si actualizat instant, problemele rezolvandu-le in cel mai scurt timp. Am cumparat 4 lansete Shimano Force master de 12/3lb (in 2009) si dupa doua luni, la prima iesire la pescuit am constatat ca inelul de varf al uneia din lansete, lipsea. Am mers la magazin si lanseta mi-a fost schimbata fara nici o problema.
Va rog sa nu luati postul meu ca pe reclama.

La final va doresc fire intinse la maxim...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”