Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Bravo! este un concurs cu tenta electorala pentru teleormaneni si in proportie de 99% vor participa echipe arondate judetului, restul e mangleala pentru promovarea baltii Lazar & Seby...popescu59 scrie:Este atit de greu sa va dati seama ca acest concurs este organizat si SPONSORIZAT de primaria orasului Alexandria .Prioritate la participare o au cei care platesc TAXE si IMPOZITE in Alexandria .Credeti oare ca , consiliierii locali vor aproba mese festive si reducere la taxa de participare pentru cei din Craiova , Bucuresti ,Sibiu etc ?
Oare daca taxa de participare ar fi fost intre 9 si 12 mil cite din aceste echipe s-ar mai fi inscris ? Nici una cu siguranta.
E foarte simplu vor participa echipele inscrise din Alexandria si daca nu se vor completa cele 20 de locuri cu echipe din Alexandria( cea ce este imposibil) locurile se vor completa cu cei din lista de intentie.
.....atunci dc nu se postează pe avizierul primăriei din Alexandria ?! Crapmania este un site la care are acces toată Romania!!!popescu59 scrie:Este atit de greu sa va dati seama ca acest concurs este organizat si SPONSORIZAT de primaria orasului Alexandria .Prioritate la participare o au cei care platesc TAXE si IMPOZITE in Alexandria .Credeti oare ca , consiliierii locali vor aproba mese festive si reducere la taxa de participare pentru cei din Craiova , Bucuresti ,Sibiu etc ?
Oare daca taxa de participare ar fi fost intre 9 si 12 mil cite din aceste echipe s-ar mai fi inscris ? Nici una cu siguranta.
E foarte simplu vor participa echipele inscrise din Alexandria si daca nu se vor completa cele 20 de locuri cu echipe din Alexandria( cea ce este imposibil) locurile se vor completa cu cei din lista de intentie.
Big like!!!Marius Ilie scrie:.....atunci dc nu se postează pe avizierul primăriei din Alexandria ?! Crapmania este un site la care are acces toată Romania!!!popescu59 scrie:Este atit de greu sa va dati seama ca acest concurs este organizat si SPONSORIZAT de primaria orasului Alexandria .Prioritate la participare o au cei care platesc TAXE si IMPOZITE in Alexandria .Credeti oare ca , consiliierii locali vor aproba mese festive si reducere la taxa de participare pentru cei din Craiova , Bucuresti ,Sibiu etc ?
Incepand din luna Aprilie la concursurile organizate in Bucuresti participa doar pescarii cu buletin de Bucurestialex1983 scrie:Big like!!!Marius Ilie scrie:.....atunci dc nu se postează pe avizierul primăriei din Alexandria ?! Crapmania este un site la care are acces toată Romania!!!popescu59 scrie:Este atit de greu sa va dati seama ca acest concurs este organizat si SPONSORIZAT de primaria orasului Alexandria .Prioritate la participare o au cei care platesc TAXE si IMPOZITE in Alexandria .Credeti oare ca , consiliierii locali vor aproba mese festive si reducere la taxa de participare pentru cei din Craiova , Bucuresti ,Sibiu etc ?
si despagubiri morale celor care mai cred ca tot ce zboara se mananca...Asteptam confirmarea organizatorului ca popescu are dreptate ....
Ai perfecta dreptate,eu si echipa mea am avut de tras pe toată durata concursuluicarbocalm scrie:Eu zic ca e ghinionista balta Lazar.
Si la concursul organizat anul trecut au iesit foarte multe discutii.