Discutii - concurs Alexandria

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de popescu59 »

(Incepand din luna Aprilie la concursurile organizate in Bucuresti participa doar pescarii cu buletin de Bucuresti)

Dl MILYY scrieti niste timpenii de te ia capu. Afisati aici un concurs de pescuit organizat si sponsorizat de primaria Bucuresti la care participa cei din alte localitati . Asa cind nu aveti motiv de circota nu faceti altceva decit sa cautati si sa aberati .

La acest concurs scrie clar
CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP
EDITIA A III-A, BALTA LAZAR – ALEXANDRIA

11 IUNIE – 14 IUNIE 2015 (72 ORE)
ORGANIZATOR : PRIMARIA MUN. ALEXANDRIA.

Cumva Primaria Alexandria organizeaza si sponsorizeaza pentru cetatenii care platesc taxe si impozite in alte localitati ?Nu cred ca exista asa ceva.
Intreb din nou daca TAXA ar fi 9 mil citi dintre dv s-ar mai inscrie la un astfel de concurs ? Va spun eu NIMENI .
Daca stai si citesti cu atentie topicul de prezentare al acestui concurs cine organizeaza si sponsorizeaza acest concurs iti dai seama imediat ca este un concurs pe plan local in mare parte pentru cetateni platitori de taxe si impozite in MUNICIPIUL ALEXANDRIA .
Este logic si foarte normal ca , cetatenii din Alexandria sa aiba inteietate la acest concurs , si numai daca numarul de concurenti nu se completeaza sa se apeleze la cetateni din alte localitati.

roana

Mesaj de roana »

popescu59 scrie:(Incepand din luna Aprilie la concursurile organizate in Bucuresti participa doar pescarii cu buletin de Bucuresti)

Dl MILYY scrieti niste timpenii de te ia capu. Afisati aici un concurs de pescuit organizat si sponsorizat de primaria Bucuresti la care participa cei din alte localitati . Asa cind nu aveti motiv de circota nu faceti altceva decit sa cautati si sa aberati .

La acest concurs scrie clar
CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP
EDITIA A III-A, BALTA LAZAR – ALEXANDRIA

11 IUNIE – 14 IUNIE 2015 (72 ORE)
ORGANIZATOR : PRIMARIA MUN. ALEXANDRIA.

Cumva Primaria Alexandria organizeaza si sponsorizeaza pentru cetatenii care platesc taxe si impozite in alte localitati ?Nu cred ca exista asa ceva.
Intreb din nou daca TAXA ar fi 9 mil citi dintre dv s-ar mai inscrie la un astfel de concurs ? Va spun eu NIMENI .
Daca stai si citesti cu atentie topicul de prezentare al acestui concurs cine organizeaza si sponsorizeaza acest concurs iti dai seama imediat ca este un concurs pe plan local in mare parte pentru cetateni platitori de taxe si impozite in MUNICIPIUL ALEXANDRIA .
Este logic si foarte normal ca , cetatenii din Alexandria sa aiba inteietate la acest concurs , si numai daca numarul de concurenti nu se completeaza sa se apeleze la cetateni din alte localitati.

De ce este asa logic ? Anul trecut de ce nu au fost acelasi reguli ?
Born to Fish, Forced to Work !

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Chiar era specificat in prezentarea concursului ca au intaietate cetatenii din Alexandria,sigur nu ati fost atenti .
Si chiar daca nu era specificat trebuia sa intuiti acest aspect.

MILLY

Mesaj de MILLY »

Pretenas eu am spus-o in spirit de gluma.Iar tampenii,nu stiu care dintre noi a spus mai multe pe acest site .Ptr mine acest subiect este inchis :)
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

mischonne

Mesaj de mischonne »

Concursul este deschis tuturor pescarilor din tara, de aceea a fost si promovat pe Crapmania.
Din pacate, dat fiind bugetul, nu se pot organiza mai multe concursuri, iar balta aleasa ofera un numar limitat de locuri de pescuit in conditii de concurs.
Circotasi sunt multi...

mihaih
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mihaih »

Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte.

1. toti cetatenii au dreptul sa se inscrie la concurs indiferent de zona in care locuiesc ( tocmai de asta sa si publicat anuntul pe crapmania)
2. cetatenii care platesc taxe si impozite la alexandria au deja un concurs al lor de zilele municipiului la care taxa este 0
3. ramane de hotarat in CL care va fi ordinea inscrieri ( lista de intentie sau ordinea in care se fac platile)

parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mihaih scrie:Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte.

1. toti cetatenii au dreptul sa se inscrie la concurs indiferent de zona in care locuiesc ( tocmai de asta sa si publicat anuntul pe crapmania)
2. cetatenii care platesc taxe si impozite la alexandria au deja un concurs al lor de zilele municipiului la care taxa este 0
3. ramane de hotarat in CL care va fi ordinea inscrieri ( lista de intentie sau ordinea in care se fac platile)

parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
normal era ca lista participantilor sa fie ordinea achitarii taxei
daca tu deschizi lista de inscrieri si spui ca dai drumul pa plati la 1 mai, este clar loc de specula
cel mai probabil la 1 mai vor fi achitate toate locurile real.. vor fi multi care vor trimite bani, si te vei incurca restituind banii la cei care nu au mai prins loc..

Daca vrei sa fi transparent, cel mai bine era sa dai drumul la plati, cine platea juca, cine nu .,...nu
Critic echilibrat

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

mihaih scrie: parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
parerea mea e ca o da-ti de gard
tu scrii una si Popescu59 alta
daca nu aveti buget si aprobarea primariei sau consiliului local, de ce ati postat anuntul?
v-ati trezit cu ditai lista si nu stiti ce sa faceti cu ea (parca v-ar prinde bine o taxa mai mare :D )
unde naiba ai vazut vreo inscriere in ordinea intentiei? poate la serbarile campenesti !!!
CS APS

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

osc1or scrie:

Daca vrei sa fi transparent, cel mai bine era sa dai drumul la plati, cine platea juca, cine nu .,...nu
Cetateanul Dragnea nu raspunde la telefon, Dragusin probabil il are inchis...greu de luat decizii. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihaih
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mihaih »

george tomescu scrie:
mihaih scrie: parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
parerea mea e ca o da-ti de gard
tu scrii una si Popescu59 alta
daca nu aveti buget si aprobarea primariei sau consiliului local, de ce ati postat anuntul?
v-ati trezit cu ditai lista si nu stiti ce sa faceti cu ea (parca v-ar prinde bine o taxa mai mare :D )
unde naiba ai vazut vreo inscriere in ordinea intentiei? poate la serbarile campenesti !!!
1. nu o da nimeni de gard
2. taxa nu se va modifica
3. bugetul pt concurs a fost votat
4. cine este popescu59 si ce treaba are el cu organizarea?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”