Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
popescu59 scrie:(Incepand din luna Aprilie la concursurile organizate in Bucuresti participa doar pescarii cu buletin de Bucuresti)
Dl MILYY scrieti niste timpenii de te ia capu. Afisati aici un concurs de pescuit organizat si sponsorizat de primaria Bucuresti la care participa cei din alte localitati . Asa cind nu aveti motiv de circota nu faceti altceva decit sa cautati si sa aberati .
La acest concurs scrie clar
CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP
EDITIA A III-A, BALTA LAZAR – ALEXANDRIA
11 IUNIE – 14 IUNIE 2015 (72 ORE)
ORGANIZATOR : PRIMARIA MUN. ALEXANDRIA.
Cumva Primaria Alexandria organizeaza si sponsorizeaza pentru cetatenii care platesc taxe si impozite in alte localitati ?Nu cred ca exista asa ceva.
Intreb din nou daca TAXA ar fi 9 mil citi dintre dv s-ar mai inscrie la un astfel de concurs ? Va spun eu NIMENI .
Daca stai si citesti cu atentie topicul de prezentare al acestui concurs cine organizeaza si sponsorizeaza acest concurs iti dai seama imediat ca este un concurs pe plan local in mare parte pentru cetateni platitori de taxe si impozite in MUNICIPIUL ALEXANDRIA .
Este logic si foarte normal ca , cetatenii din Alexandria sa aiba inteietate la acest concurs , si numai daca numarul de concurenti nu se completeaza sa se apeleze la cetateni din alte localitati.
normal era ca lista participantilor sa fie ordinea achitarii taxeimihaih scrie:Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte.
1. toti cetatenii au dreptul sa se inscrie la concurs indiferent de zona in care locuiesc ( tocmai de asta sa si publicat anuntul pe crapmania)
2. cetatenii care platesc taxe si impozite la alexandria au deja un concurs al lor de zilele municipiului la care taxa este 0
3. ramane de hotarat in CL care va fi ordinea inscrieri ( lista de intentie sau ordinea in care se fac platile)
parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
parerea mea e ca o da-ti de gardmihaih scrie: parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
Cetateanul Dragnea nu raspunde la telefon, Dragusin probabil il are inchis...greu de luat decizii.osc1or scrie:
Daca vrei sa fi transparent, cel mai bine era sa dai drumul la plati, cine platea juca, cine nu .,...nu
1. nu o da nimeni de gardgeorge tomescu scrie:parerea mea e ca o da-ti de gardmihaih scrie: parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
tu scrii una si Popescu59 alta
daca nu aveti buget si aprobarea primariei sau consiliului local, de ce ati postat anuntul?
v-ati trezit cu ditai lista si nu stiti ce sa faceti cu ea (parca v-ar prinde bine o taxa mai mare)
unde naiba ai vazut vreo inscriere in ordinea intentiei? poate la serbarile campenesti !!!