Discutii concurs casting

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2015 - regulament final

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:@ silviu florescu
silvica, detaliaza putin cum a fost cu ok-ul ala...cred ca aici sta "taina" :wink:
ar fi interesant de stiut si cum s-a dat altora ok-ul
Cum sa se dea ok pe asa ceva , in situatia in care intre masuratori si aruncare au existat si ore in unele cazuri. Chiar par eu ca sunt cu pluta prin Romania ? :D
Silviu sustine ca i-a fost masurat firul chiar inainte de aruncare.
Nu il contrazic , pentru ca nu am vazut momentul, dar nu am sesizat nicio astfel de masurare ( inainte de aruncare), la niciun concurent.
Si nici nu mi-am batut capul cu "cercetarile".
Ultima oară modificat Mar Mar 17, 2015 23:19 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

P.S. Furnica esti super baiat. Bucura-te de castigarea categoriei linistit. Nu ai nici cea mai mica vina. Asculta unul trecut mai des prin ele.
P.P.S ... si hai cu mine in concursuri, la SENZOR

Multumesc pt apreciere dan, am muncit mult pt umilii mei metri, m am antrenat cat de des am putut alaturi de ali motaz, nicu, alex chivu si marian constantin, progresul meu in materie de casting este unul bunicel castigand 9 m de la concursul trecut pana la cel tocmai incheiat si vreau ca la anul sa ajung la 200m avand in vedere ca la dimensiuni (inaltime si kg) sunt aproape ca silviu, deci se poate problema este la mine la tehnica.

Daca promiti sa incerci sa pescuiesti macar o data cu shimano tribal velocity vorbim (glumesc) ..
Sunt onorat de invitatia ta...ne intalnim zilele astea si vorbim.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Dan Mitranescu
Veteran

mihai turiac scrie:
Daca promiti sa incerci sa pescuiesti macar o data cu shimano tribal velocity vorbim (glumesc) ..
Sunt onorat de invitatia ta...ne intalnim zilele astea si vorbim.
Pe cuvant ca pe Magura sau pe sector C Moara le bagam la treaba, dar pe restul baltilor din turneu, cred ca le rupi singur pe genunchi ? :D

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu nu inteleg de ce sa intinzi firul la masurare? de ce sa il subtiezi??
Daca vrei sa fraudezi trebuie sa gasesti o metoda sa il ingrosi la masurare, sa dai cu 0.20 si sa ti-l masoare 0.25.
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:Eu nu inteleg de ce sa intinzi firul la masurare? de ce sa il subtiezi??
Daca vrei sa fraudezi trebuie sa gasesti o metoda sa il ingrosi la masurare, sa dai cu 0.20 si sa ti-l masoare 0.25.
Daca afli metoda asta ne umplem de bani. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Ce vreau sa mai spun.
Atat Maxx cat si Silviu spun ca au fost sunati de multi concurenti, sa li se dea dreptate.
V-ati gandit ca pot sa fie aceiasi ? :D

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

nu stiu ce te-a determinat sa nu aduci fire Dane, ca nici nu se punea problema de bani sau altceva!cred ca ai fost chiar pus pe distractie :lol: :lol: :lol:
Felctari oricum!

vreau sa va spun si eu o problema destul de grava :D :D :D pot spune, care ne cam da de furca in ultima vreme :D !

ARUNCAREA LA PESTE 200 M!!!

in conditii normale, in care vantul nu bate DELOC, un aruncator, cum ar fi Cristi Mihalcea(pe care eu il consider cel mai bun aruncator al momentului), arunca undeva pe la 190 m fir 0,25, si are sanse maxime sa castige un concurs de casting.am avut anumite perioade, in care ieseam destul de des si vedeam progresele mele, cat si pe cele ale prietenilor cu care ieseam.

va promit solemn, ca in momentul in care apare vreunul care arunca 200m in conditiile ZERO VANT, finala grea se joaca pt locul 2 si 3 :D :D :D
astept sa ma contrazica Silvica,Cristi,Nicu,Maxx,Aron,Utilaju,Tomulescu, etc. :mrgreen:
sa ma contrazica campionul 2016 la categoria grea :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

in rest, nu va mai certati ca n-a fost nimic grav :D
concursurile de casting sunt f frumoase si cu ceva orgolii.. :D
chiar imi pare rau ca n-am avut cum sa vin la concurs sa mai stam la o vorba lunga :D , dar din aprilie, incepem sa ne impiedicam unii de altii :lol: :lol: :lol:

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Da Iohan, ai dreptate. Cristi are tot ce ii trebuie. Inaltime, corp si ..gandeste ce face.
Eu imi stiu valoarea la momentul actual si nu mi-a fost rusine niciodata sa o spun. E in jur de 180m la aruncarea de peste cap cu fir de 0,25 si fara vant.
Cand am ajund dimineata la teren eram convins ca vor fi aruncari de pe 200m, cel putin 10. Eu nu credeam ca o sa ma numar printre. Dar spre sfarsit s-a mai domolit.

Dan Mitranescu
Veteran

iohann scrie:nu stiu ce te-a determinat sa nu aduci fire Dane, ca nici nu se punea problema de bani sau altceva!cred ca ai fost chiar pus pe distractie :lol: :lol: :lol:
Felctari oricum!
Am vrut sa ramana taxa cat mai mica. Multi pescari nu doresc sa investeasca si in fir pentru a tine un astfel de concurs.
In plus, crezi ca daca aduc firele trebuie sa stam linistiti pana la sfarsit ?
Nu mai zic de deranjul de la inceput.
Am crezut ca este mai bine asa.
Poate pe viitor o sa le aduc eu.
Multumesc pentru felicitari.
Imi pare rau ca nu ai venit, ca macar nu mai existau discutii la locul 2. :D

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Dan, cine era baiatul cu camera care filma? Sigur are inregistrarile.
Nu stiu sigur daca si la ceilalti concurenti s-au masurat firele inainte de aruncari pentru ca ma anrenam pe langa teren si nu am fost prezent, dar atunci ar fi curios de ce tocmai la mine s-a facut asta inainte?
Cei care ati participat, nu v-au fost masurate firele inainte?
E cineva pe aici care a fost prezent si a vazut totul?
Eu il stiu sigur pe Andrei Colotelo, dar voiam sa mai auzim cateva opinii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”