Discutii concurs casting

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mihai turiac
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2015 - regulament final

Mesaj de mihai turiac »

La urma urmei tu puteai sa arunci si cu fir de 0.30 ca tot prindeai podiumul.....si cam asta este parerea mea despre tine.

Prieteni ?
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Dan Badarcea

HAKUYO CASTING CUP 2015 - regulament final

Mesaj de Dan Badarcea »

Cu respect,o intrebare am si eu,dupa tot ce a-ti relatat voi aici. Daca Silviu arunca mai slab prima data,iar a doua oara foarte bine,mult mai bine decat ceilalti,care aruncare se anula,prima,sau a doua? Tinand cont ca se cunostea de la inceput ca firul lui nu ar avea dimensiunile regulamentare.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ovidius Constanta

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

daca nu arunca toata lumea cu acelasi fir nu e ok. nu toata lumea are micrometru sau e dispusa sa investeasca in asa ceva. in plus un fir gen Ultima Distance care este foarte bun pentru casting dar are niste proprietati infecte se poate "manevra", daca tragi un pic de el se intinde si nu mai revine inapoi nefiind elastic, il subtiezi foarte usor, nu-i mare filosofie sa-l faci de 0.20 din 0.25 dupa primii 20 de metri. nu ca s-ar putea intampla asa ceva dar de ce sa apara discutii si la astfel de evenimente, nu-i satula lumea de "blaturi" la pescuit?

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Vina este in totalitate doar a mea ! Poate ca trebuia sa mi vad doar de batul meu, poate ca trebuia sa tac sau poate ca trebuia sa fac sesizarea mult mai devreme.

Mai aveti timp destul sa va masurati fortele si tehnicile, sper ca in cativa ani sa fiu si eu cu voi acolo la "grei"
Friends Carp Team

And

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

NU, Mihai Turiac, nu putem fi prieteni cand minti cu nerusinare. Tot ce spui te incrimineaza mai mult.
Ti-am simtit slabiciunea si caracterul cand m-am uitat in ochii tai, cand era si Dan langa noi. Eu ii spuneam ca voi m-ati masurat si inainte, iar tu taceai si clipeai des din ochi, nu stiai daca sa recunosti sau nu. Stiai ca esti vinovat.
Voi cauta o filmare in care sa se vada ca si Adi Visan era de fata cand ati masurat. Daca are orgoliu, va recunoaste.
Si NU, nu mi-ai spus ca firul meu e mai subtire, eu v-am spus dupa ce ati zis OK ca nici nu avea cum sa fie mai subtire pentru ca e masurat si cu micrometrul meu.
Stiti ce mi-au spus altii? Ca am fost prost, ca trebuia sa va scuip in ochi si sa nu accept anularea, din moment ce am fost verificat inainte si am fost acreditat sa arunc.
Daca vrei, iti pot arata pe viu cum si firul tau, chiar si de 0,30 poate ajunge sub 0,25.
Daca mai continui cu prostiile tale, pot pune un clip aici cu firul meu pe care il masor cu micrometrul. Pleaca de la 0,28 si poate ajunge si la 0,25 cand strangi cu frana. Daca strangi direct de mansonul fara frana, poti sa-l faci si de 0,20.

Mai bine nu mai scrii. Faptul ca nu ti s-a parut corect fata de Dan Aron, incepe sa scoata la iveala motivele ascunse. El putea sa castige si fara "ajutorul" vostru, chiar daca nu stia ca ii vreti binele. Ca dovada, a si facut-o.
Si tu esti din Senzor, sau aspiri?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ silviu florescu
silvica, detaliaza putin cum a fost cu ok-ul ala...cred ca aici sta "taina" :wink:
ar fi interesant de stiut si cum s-a dat altora ok-ul
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Nu sunt din senzor :))) aspiratii are oricine la mai "bine" dar eu sunt foarte bine aici unde sunt, cauta videoclipul intreg cu prima ta aruncare si o sa ti reamintesti dupa ce o sa vezi ca am zis si ca ai masurat si tu chiar cu micrometrul buclucas si ca la tine a durat cel mai mult masurarea firului tocmai din cauza dubiului meu, nu il cunosc pe dan aron nu am legatura cu el nu am favorizat pe nimeni cu nimic ca nu aveam cum. Cert este ca din peste 40 de concurenti doar la tine a aratat micrometrul altfel, iar da ezitam si era evident ca ezitam pt ca stiam ca am facut un mare .....si ca se va ajunge fix la ce sa ajuns acum. Iar tot ce este acum aste fix din cauza firului tau.
Friends Carp Team

And

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Silvica nu am copiat pe nimeni daca o sa te uiti la aruncarea mea este foarte diferita de a lui Cristi,chiar el a confIrmato,eu am pirdut acest concurs pe greselile mele sti foarte bine ca la antrenament erai in spate ceva metri .Asta este felicitari ai castigat .
Apropo braila cind vrei anuntama ca vin,nu am spus si la casting sa face si nu sa bagat nimeni :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mihai turiac scrie:Vina este in totalitate doar a mea ! Poate ca trebuia sa mi vad doar de batul meu, poate ca trebuia sa tac sau poate ca trebuia sa fac sesizarea mult mai devreme.

Mai aveti timp destul sa va masurati fortele si tehnicile, sper ca in cativa ani sa fiu si eu cu voi acolo la "grei"
Mihai, iti multumesc pentru ajutorul pe care l-ai dat, din proprie initiativa.
M-ai ajutat foarte mult.
Vina nu are nimeni. Noi am incercat sa pastram concursul ca o petrecere, asa cum a fost gandit.
Orgoliile de la "grea" sunt totusi prea mari.

Conform regulamentului, aruncarea lui Silviu cu 0,23 trebuia anulata, ba chiar mai mult. Micrometrul a fost pus la dispozitie concurentilor inainte de concurs, pentru verificarea firului, nu ca "certificat" de dimensiune. Toti concurentii care au dorit si-au verificat firele cu mult inainte de inceperea concursului si TOT ce a fost gasit sub 0,25 a fost schimbat. A existat un singur 0,245 , dar fiind la incepatori ,l-am acceptat.
Regulamentul spunea clar ca " firul poate fi verificat oricand pe parcursul competitiei, la cererea unui concurent ". Cu ce facea aruncarea concurentul era numai problema lui, mai ales ca avea la dispozitie instrumentul de masurat.
Tot in regulament : "incercarea de fraudare, atrage eliminarea din concurs" , nu stiu la ce se putea referi ...

Repet, in mintea mea era o petrecere, ca atunci cand oferi in astfel de ocazii peste 5000 lei si spui ca este reclama, zice lumea ca esti prost.
Asa ca ma autosugestionam ca este petrecere. :)

Cand a venit Mihai si mi-a spus ca a gasit firul de 0,23 , am fost putin incurcat, mai ales ca era vorba de Silviu. Nu am auzit numai eu. Asa ca m-am retras si i-am lasat sa se inteleaga. :D
Dupa a doua aruncare, pentru ca Nicu si Lucian ratasera pe prima si doreau sa repete , ceilalti nu erau in podium si mai voiau o incercare, Dan Aron nu se apuca de scandal chiar daca este provocat atunci cand este invitat la petrecerea unui prieten ( respect ), hotararea a fost sa se mai arunce o data.
Totul impotriva lui Maxx ( care conform regulamentului avea dreptate). Nu m-am bagat nici atunci.
Cand am vazut ca si Maxx a aruncat, m-am gandit ca s-au inteles. Cand am vazut ca Maxx a disparut de la premiere, am inteles ca am inteles gresit. :D

Cand sa plec spre casa , m-a sunat EL :D . Mi-a vorbit pana am descarcat bagajele. Cam o ora. :D
Tot ce am putut sa fac a fost sa suplimentez premiile. Nici asa nu a mers, ca pe om il interesa titlul. Pana nu am spus ca ii fac trofeul cu locul doi si il trec in clasament cu aceeasi pozitie, nu am scapat. :D Serios vorbind, pe regulament ii dau dreptate.

Daca era oricine altcineva in afara de Silviu, interveneam. Am apreciat ca a venit sa arunce cu Class-ul si nu am vrut sa inteleaga sub niciun chip ca am ceva cu el, cum se putea intelege daca aplicam regulamentul. Fiind o "petrecere" imi doream sa fiu inteles si eu de cei implicati in discutii.
Ma bucur ca Silviu si Maxx au trecut peste tensiunea concursului.

P.S. Furnica esti super baiat. :wink: Bucura-te de castigarea categoriei linistit. Nu ai nici cea mai mica vina. Asculta unul trecut mai des prin ele. :wink:
P.P.S ... si hai cu mine in concursuri, la SENZOR :wink: :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:daca nu arunca toata lumea cu acelasi fir nu e ok. nu toata lumea are micrometru sau e dispusa sa investeasca in asa ceva. in plus un fir gen Ultima Distance care este foarte bun pentru casting dar are niste proprietati infecte se poate "manevra", daca tragi un pic de el se intinde si nu mai revine inapoi nefiind elastic, il subtiezi foarte usor, nu-i mare filosofie sa-l faci de 0.20 din 0.25 dupa primii 20 de metri. nu ca s-ar putea intampla asa ceva dar de ce sa apara discutii si la astfel de evenimente, nu-i satula lumea de "blaturi" la pescuit?
Daca il subtiezi prin intindere poti sa fii prins la orice masurare intermediara.
Daca il tragi cu masina de tras fire ( sau mulinete ) prin smilgher fin si il tii la masurat cum trebuie :wink: , atunci este "mai bine". :) Si cu acoperire in caz ca ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”