mihai turiac scrie:Vina este in totalitate doar a mea ! Poate ca trebuia sa mi vad doar de batul meu, poate ca trebuia sa tac sau poate ca trebuia sa fac sesizarea mult mai devreme.
Mai aveti timp destul sa va masurati fortele si tehnicile, sper ca in cativa ani sa fiu si eu cu voi acolo la "grei"
Mihai, iti multumesc pentru ajutorul pe care l-ai dat, din proprie initiativa.
M-ai ajutat foarte mult.
Vina nu are nimeni. Noi am incercat sa pastram concursul ca o petrecere, asa cum a fost gandit.
Orgoliile de la "grea" sunt totusi prea mari.
Conform regulamentului, aruncarea lui Silviu cu 0,23 trebuia anulata, ba chiar mai mult. Micrometrul a fost pus la dispozitie concurentilor inainte de concurs, pentru verificarea firului, nu ca "certificat" de dimensiune. Toti concurentii care au dorit si-au verificat firele cu mult inainte de inceperea concursului si TOT ce a fost gasit sub 0,25 a fost schimbat. A existat un singur 0,245 , dar fiind la incepatori ,l-am acceptat.
Regulamentul spunea clar ca " firul poate fi verificat oricand pe parcursul competitiei, la cererea unui concurent ". Cu ce facea aruncarea concurentul era numai problema lui, mai ales ca avea la dispozitie instrumentul de masurat.
Tot in regulament : "incercarea de fraudare, atrage eliminarea din concurs" , nu stiu la ce se putea referi ...
Repet, in mintea mea era o petrecere, ca atunci cand oferi in astfel de ocazii peste 5000 lei si spui ca este reclama, zice lumea ca esti prost.
Asa ca ma autosugestionam ca este petrecere.
Cand a venit Mihai si mi-a spus ca a gasit firul de 0,23 , am fost putin incurcat, mai ales ca era vorba de Silviu. Nu am auzit numai eu. Asa ca m-am retras si i-am lasat sa se inteleaga.
Dupa a doua aruncare, pentru ca Nicu si Lucian ratasera pe prima si doreau sa repete , ceilalti nu erau in podium si mai voiau o incercare, Dan Aron nu se apuca de scandal chiar daca este provocat atunci cand este
invitat la petrecerea unui prieten ( respect ), hotararea a fost sa se mai arunce o data.
Totul impotriva lui Maxx ( care conform regulamentului avea dreptate). Nu m-am bagat nici atunci.
Cand am vazut ca si Maxx a aruncat, m-am gandit ca s-au inteles. Cand am vazut ca Maxx a disparut de la premiere, am inteles ca am inteles gresit.
Cand sa plec spre casa , m-a sunat EL

. Mi-a vorbit pana am descarcat bagajele. Cam o ora.
Tot ce am putut sa fac a fost sa suplimentez premiile. Nici asa nu a mers, ca pe om il interesa titlul. Pana nu am spus ca ii fac trofeul cu locul doi si il trec in clasament cu aceeasi pozitie, nu am scapat.

Serios vorbind, pe regulament ii dau dreptate.
Daca era oricine altcineva in afara de Silviu, interveneam. Am apreciat ca a venit sa arunce cu Class-ul si nu am vrut sa inteleaga sub niciun chip ca am ceva cu el, cum se putea intelege daca aplicam regulamentul. Fiind o "petrecere" imi doream sa fiu inteles si eu de cei implicati in discutii.
Ma bucur ca Silviu si Maxx au trecut peste tensiunea concursului.
P.S. Furnica esti super baiat.

Bucura-te de castigarea categoriei linistit. Nu ai nici cea mai mica vina. Asculta unul trecut mai des prin ele.
P.P.S ... si hai cu mine in concursuri, la SENZOR