discutii Val vS Andrei I

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:@Andrei I

dragul meu , tu ai fost cumva implicat in acest CN ? Vad ca scrii mult si din clasici .
Nu e atac la tine , cu toate ca stii ca imi esti drag :wink: , dar prea scriu multi pe aici si citim 20 pagini de Forum , de "calareti" , de anulari de bilete , de una si alta , DEPARTE de APROPIATA etapa 2 a CN . Parerea mea este ca organele legale ( DNA , Politie , samd ) trebuie sa fie sesizate LEGAL si sa aiba un punct de vedere , RAPID daca se poate . Cineva isi merita "bratari" in chestia asta , dar asta trebuie sa o lamureasca cei abilitati si cu putere de investigatie .
Acum serios , fie Stanila "a predat" CN la pariuri ( cu cote , smenuri , si dracu mai stie ce ) fie sunt alte facaturi si nu suntem noi in stare sa le lamurim aici . Inca o data , cineva abilitat trebuie sa faca lumina in chestia asta . Altfel ne certam precum chiorii ... Dar daca Stanila nu are amestec , ce sa mai raspunda si cui ? Tu cum ai gestiona "pleasca" asta venita de nicaieri pe capul tau ? Te ingropi ? Stanila ce sa faca ? Sa raspunda tuturor aici sau sa ceara ajutorul justitiei si celor abilitati sa faca investigatie ? Orice ar scrie la ce atmosfera ii face Mateianu , recte cel care l-a promovat in APCR !!! , nu are vreo sansa sa isi spuna necazurile si proiectele , fara sa fie contestat grobian . In schimb , daca e vinovat , sa fie BELIT ! la fel si daca se dovedeste ca altcineva si-a bagat coada !! Teapa , lanturi , la lei ....
Precizez , nu faptul ca CN este la pariuri ma deranjeaza ( pina la urma si AV , e o chestie misto , la niste cote normale , te simti bagat in seama la nivel sportiv , e misto oricine ar zice altceva ) in schimb cotele aberante si SECRETUL pariurilor propuse .... sunt suspicioase si TREBUIE SA FIE JUSTIFICATE , de cineva !!!!! E clar ca exista un interes cind pui cota de Nexgen - 500 la 1 !!!!
Fie ii dai afara nevinovati ca au cota prea mare si iese razboi la pariu - fie Patriciu vrea sa sponsorizeze echipa Nex Gen cu ceva sute de mii de lei !!!! :twisted: :twisted: :twisted: Sincer pot multe , dar sa ii scoti bani din buzunar lui Dinu , nu imi permit !
VA ROG DISCERNAMINT SI MINTE !
Da... ma simt implicat in CN acum :) am pariat :D

Dar tu? tu esti implicat?

Eu i-am adresat niste intrebari cu titlu de sugestie lui Costel din simpatia ce i-o port :) Si daca tot m-ai intrebat cum as fi gestionat treaba asta iti spun laconic ca nu prin telefon si nici prin e-mail ci prin adrese scrise, semnate, inregistrate pentru a primi raspunsuri oficiale ce apoi pot fi folosite in eventualitatea unui proces! Si chiar sunt curios ce parere are AGVPS...pana la urma CN-ul e sub patronajul lor si magandesc ca au fost informati de treaba cu pariurile..poate ajuta ei cumva la remedierea situatiei :)

P.S. Si tu imi esti drag mie :D
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei Ionita

daca ai pariat fa o sesizare catre executivul de la Bet Cafe Arena si nu la executicul APCR ! Cere lamuriri ! Nu te-a pus nimeni din APCR sa pariezi , acum 2 zile habar nu avea nimeni ca se poate !! , asta presupunind ca ai astfel de obiceiuri care cer si ceva analiza , ca sa faci un ban .
Nu stiu de ce te erijezi tu in postari vizavi de cacatul asta !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:@Andrei Ionita

daca ai pariat fa o sesizare catre executivul de la Bet Cafe Arena si nu la executicul APCR ! Cere lamuriri ! Nu te-a pus nimeni din APCR sa pariezi , acum 2 zile habar nu avea nimeni ca se poate !! , asta presupunind ca ai astfel de obiceiuri care cer si ceva analiza , ca sa faci un ban .
Val chiar nu e treaba ta de ce ma freaca pe mine ridichea. Tu cine dracu te crezi???!!!
Ti-am cerut eu sfatul? Vezi-ti linistit de treaba ta si nu ma mai baga pe mine in seama ca nu te merit.
Si te rog nu imi mai raspunde ca azi nu am toata educatia cu mine si risc sa te injur public.
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:

Val chiar nu e treaba ta de ce ma freaca pe mine ridichea. Tu cine dracu te crezi???!!!
Ti-am cerut eu sfatul? Vezi-ti linistit de treaba ta si nu ma mai baga pe mine in seama ca nu te merit.
Si te rog nu imi mai raspunde ca azi nu am toata educatia cu mine si risc sa te injur public.
Ce te retine dragul meu ? Faptul ca semidoctul din tine se manifesta aproximativ vizavi de orice ? Accept orice provocare pe orice domeniu cu tine ( pescuit , cultura , samd ) . Nu te supara ca te "desfintez" , dar iti dai prea multa importanta , vizavi de niste subiecte care nu intra in sfera ta de preocupare ... , in principal pescuitul la crap . Pentru altceva exista avocati din Barou si nu te stiu ca ai pregatire pe chestia asta ! Si nu este prima data cind iti scriu public pe acest subiect .

Iar ca sa fim clari - ce ma preocupa ? Ma preocupa faptul ca dupa ceva vreme CN in prima etapa a mers OK !! fara griji si contestatii chiar daca multe echipe au plecat acasa . BRUSC se inventeaza un subiect fals aruncat din start pe spinarea APCR sau a lui Stanila , fara sa intrebam inainte ce si cum ! Este clar ca altii sunt de vina - DAR O SA VEDEM CINE E DE VINA DUPA DNA - si vine un "gropar" ca tine - care nefiind implicat in CN , isi da cu parerea , la modul repetiitiv !!!
De asta te intreb - ai bagat vreun ban in CN ? Pentru ca la pariuri sunt prea multi ...
Concret - dorinta de a fi bagat in seama este o problema a ta , dorinta noastra de a citi sau a cerne prin filtrul mintii , altceva decit cacaturile tale , este ALTA !!!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:

Ce te retine dragul meu ? Faptul ca semi- doctul din tine se manifesta ? Accept orice provocare pe orice domeniu cu tine ( pescuit , cultura , samd ) . Nu te supara ca te "desfintez" , dar iti dai prea multa importanta , vizavi de niste subiecte care nu intra in sfera ta de preocupare ... Si nu este prima data cind iti scriu public pe acest subiect .
Tu nu ai reusit in ultimii ani decat sa te desfiintezi pe tine. Atat pe forum cat si la pescuit. Deja incep sa ma indoiesc serios si de nivelul tau de cultura, atat timp cat sti vreo 5 cuvinte pe care le repeti la infinit si cu care chipurile crezi ca iti etalezi superioritatea limbajului ...(un exemplu e "semidoct" asta pe care il tot bagi si pe care il scri ba legat ba cu cratima :)) )

La pescuit o arunci sus si tare pe aia cu groparul la adresa mea, porecla pe care eu unul mi-am insusit-o si ma recomand ca atare pentru ca stiu sa rad de prostia/ne-priceperea/ghinionul meu in pescuit...asa ca nu ma poti ataca aici. Tu in schimb esti un frant care in ultimii 5 ani nu ai NICI un rezultat, ai prins peste pe vremea cand competitia in acest domeniu era foarte mica, si doar atunci cand ai fost cu dom' profesor BIBU in echipa. Altfel...nadeai si acum cu pufuleti si se facea misto de tine la greu dar tu nu iti dadeai seama :)) ..."si ai luat mare?" :))

Tu nu ma poti provoca pe mine nici macar la teorie despre pescuit, dar, daca tii cu orice pret, iti dau avans 50kg Tancabesti, intr-o partida de 48 de ore! Invinsul face zece flotari filmate si puse pe forumurile de pescuit ...iar la fiecare flotare zice..."esti seful meu"!

P.S. Si mai du-te in ........ (te-am prevenit)
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 16:55 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

discutii Val vS Andrei I

Mesaj de Dan Mateianu »

toate postarile offtopic din sectiunea CN, aici

Val
Pescar de competitie

Re: discutii Val vS Andrei I

Mesaj de Val »

Esti prea frant bai baiatule ... pacat ! In viata nu o sa reusesti asa . Am vazut mult prea multi ca tine , cind fac angajari ....
Crezi ca m-ai bagat pe mine si pe Cezar in vrajba ..... sa-ti fie de cap , daca atit ai inteles din atitia ani pe balta !
NU meriti alt raspuns , inseamna ca te bag in seama prea mult .

ADM - din partea mea poti inchide topicul asta fals , generat artificial de adm .
ADM - Vorbeam de credibilitate ... proba admisa in orice proces din lumea aSta ! Dar esti crud si asculti si tu de altii ... PINA LA URMA MANINCI SI TU O PAINE ...
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 17:26 de către Val, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:Esti prea frant bai baiatule ... pacat ! In viata nu o sa reusesti asa . Am vazut mult prea multi ca tine , cind fac angajari ....
Crezi ca m-ai bagat pe mine si pe Cezar in vrajba ..... sa-ti fie de cap , daca atit ai inteles din atitia ani pe balta !
NU meriti alt raspuns , inseamna ca te bag in seama prea mult .

ADM - din partea mea poti inchide topicul .
Repet ..du-te in ... :wink:
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Te repeti dragul meu .... Altceva mai poti aduce ca argument la postari , pline ( mustesc ) de seva putului gandirii tale ? Chiar si pe acest topic paralel , generat aiurea de un administrator servil .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:Te repeti dragul meu .... Altceva mai poti aduce ca argument la postari , pline ( mustesc ) de seva putului gandirii tale ? CHiar si pe acest topic paralel , generat aiurea de un administrator servil .
Nu nu mai pot. Cei 2 neuroni pe care ii am de plictiseala au inceput sa se joace de-a v-ati ascunselea in cotloanele capului meu. Prosti cum sunt...s-au ascuns amandoi deodata si nu ii mai pot gasi nici macar eu :D

Si de parca nu ar fi de ajuns a inceput sa-mi placa sa te injur :D :D
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”