Da... ma simt implicat in CN acumVal scrie:@Andrei I
dragul meu , tu ai fost cumva implicat in acest CN ? Vad ca scrii mult si din clasici .
Nu e atac la tine , cu toate ca stii ca imi esti drag, dar prea scriu multi pe aici si citim 20 pagini de Forum , de "calareti" , de anulari de bilete , de una si alta , DEPARTE de APROPIATA etapa 2 a CN . Parerea mea este ca organele legale ( DNA , Politie , samd ) trebuie sa fie sesizate LEGAL si sa aiba un punct de vedere , RAPID daca se poate . Cineva isi merita "bratari" in chestia asta , dar asta trebuie sa o lamureasca cei abilitati si cu putere de investigatie .
Acum serios , fie Stanila "a predat" CN la pariuri ( cu cote , smenuri , si dracu mai stie ce ) fie sunt alte facaturi si nu suntem noi in stare sa le lamurim aici . Inca o data , cineva abilitat trebuie sa faca lumina in chestia asta . Altfel ne certam precum chiorii ... Dar daca Stanila nu are amestec , ce sa mai raspunda si cui ? Tu cum ai gestiona "pleasca" asta venita de nicaieri pe capul tau ? Te ingropi ? Stanila ce sa faca ? Sa raspunda tuturor aici sau sa ceara ajutorul justitiei si celor abilitati sa faca investigatie ? Orice ar scrie la ce atmosfera ii face Mateianu , recte cel care l-a promovat in APCR !!! , nu are vreo sansa sa isi spuna necazurile si proiectele , fara sa fie contestat grobian . In schimb , daca e vinovat , sa fie BELIT ! la fel si daca se dovedeste ca altcineva si-a bagat coada !! Teapa , lanturi , la lei ....
Precizez , nu faptul ca CN este la pariuri ma deranjeaza ( pina la urma si AV , e o chestie misto , la niste cote normale , te simti bagat in seama la nivel sportiv , e misto oricine ar zice altceva ) in schimb cotele aberante si SECRETUL pariurilor propuse .... sunt suspicioase si TREBUIE SA FIE JUSTIFICATE , de cineva !!!!! E clar ca exista un interes cind pui cota de Nexgen - 500 la 1 !!!!
Fie ii dai afara nevinovati ca au cota prea mare si iese razboi la pariu - fie Patriciu vrea sa sponsorizeze echipa Nex Gen cu ceva sute de mii de lei !!!!![]()
![]()
Sincer pot multe , dar sa ii scoti bani din buzunar lui Dinu , nu imi permit !
VA ROG DISCERNAMINT SI MINTE !

Dar tu? tu esti implicat?
Eu i-am adresat niste intrebari cu titlu de sugestie lui Costel din simpatia ce i-o port

P.S. Si tu imi esti drag mie