Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:Politica CIPS-FIPS este de a organiza CM pe balti de stat.
In 2012 probabil ca FRPS va organiza CM din Romania si exista varianta sa se conformeze indicatiilor forului suprem.
Apropo, mai exista cel putin 2 lacuri imense care pot gazdui CM in conditii de securitate si comfort deosebit.....
haideti sa vedemVladut Mateianu scrie:Evenimentul a fost deja "vandut" Sarulestiului, nu va mai agitati....Este vorba de zeci de mi de euro la mijloc, sa vedeti aici bataie pe bani !![]()
PSDar ca CM va fi un esec total, pe Sarulesti sunt doar 10-15 locuri unde sa se prinda crap aruncat din mana....vedeti rezultatele la concursurile anterioare !![]()
Vladut, ce functie vei ocupa in cadru FRPS si in ce relatie profesionala vei fi fata de Presedintele Comisiei de Crap?Vladut Mateianu scrie:Politica CIPS-FIPS este de a organiza CM pe balti de stat.
In 2012 probabil ca FRPS va organiza CM din Romania si exista varianta sa se conformeze indicatiilor forului suprem.
Apropo, mai exista cel putin 2 lacuri imense care pot gazdui CM in conditii de securitate si comfort deosebit.....
TAXA DE PARTICIPARE A FIECAREI NATIUNI ESTE DE 1200 EURO PENTRU 10 PERSOANE .cipica scrie:
Nea` Victor, in SA am mers cu autocarele ore bune de la hotel la balta si invers, deasemenea pentru festivitati ne-am cam plimbat pe acolo asa ca nu vad sa fie vreo problema in a caza oficialii si delegatiile in Bucuresti. Daca la africani s-a putut cred ca se va putea si la noi.
Pb este sa se vrea!
LA BANII PE CARE A-I ARE AFRICA DE SUD CHIAR DACA NU VREI .........POTI.
FIECARE LOT A AVUT LA DISPOZITIE MICROBUZ ,POLITIST ,INDRUMATOR ,.......
in Africa, pentru bunul mers al lucrurilor au fost 2 directori de competitie si inca 4-5 ajutoare. restul a mers de la sine pentru ca totul era pus la punct cu mult inainte. fiecare isi facuse temele si lucrurile au mers de la sine.
AICI VA FI UN SINGUR DIRECTOR DE COMPETITIE [STANILA]AL DOILEA NU EXISTA PENTRU CA VLADEANU SE VA AUTOSUSPENDA PENTRU PROIECTUL ........
SPIRITUL CIVIC SI VOLUNTARIATUL SUNT CUVINTE INEXISTENTE IN VOCABULARUL ROMANESC
SI AICI CINE PUNE LUCRURILE LA PUNCT CU MULT TIMP INAINTE......PENTRU CA AICI AJUTOARELE TREBUIESC PLATITE ........VEZI CN RECENT INCHEIAT UNDE IN PROIECTUL DE BUGET AU FOST CUPRINSE CATE 30 MILIOANE PENTRU 10 OAMENI INEXISTENTI !!!!!!!!!!!
nu stiu care sunt taxele pe care le achita fiecare natiune/ delegatie dar am putea face un mic calcul. Sponsori cred cu tarie ca vom gasi. trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
datorita faptului ca sunt jocurile mondiale de pescuit care se desfasoara din 4 in 4 ani este nevoie de un loc mult mai mare pentru festivitatile de deschidere si inchidere ,probabil ca se va face pe vreun stadion la fel ca in 2000 [stadionul din Livorno]unde au fost mai mult de 1500 numai concurenti .Dragos Sinca scrie:In Italia festivitatea de deschidere va fi organizata in Florenta, deci la o distanta destul de mare fata de locatia desfasurarii CM.