Evenimente 2011, 2012, etc

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

vali dumitru
Puncte: 0

Re: Evenimente 2011, 2012, etc

Mesaj de vali dumitru »

Da....Sarulestiul este fara discutie cea mai potrivita pista pentru desfasurarea CM 2012.
Numai rostirea numelui Sarulesti peste hotare si spune tot.
Valentin Dumitru

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Politica CIPS-FIPS este de a organiza CM pe balti de stat.
In 2012 probabil ca FRPS va organiza CM din Romania si exista varianta sa se conformeze indicatiilor forului suprem.

Apropo, mai exista cel putin 2 lacuri imense care pot gazdui CM in conditii de securitate si comfort deosebit..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

Vladut Mateianu scrie:Politica CIPS-FIPS este de a organiza CM pe balti de stat.
In 2012 probabil ca FRPS va organiza CM din Romania si exista varianta sa se conformeze indicatiilor forului suprem.

Apropo, mai exista cel putin 2 lacuri imense care pot gazdui CM in conditii de securitate si comfort deosebit..... :wink:

care sant alea ?????cu cat mai multe cu atat mai bine ,....se alege varianta a mai buna

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Evenimentul a fost deja "vandut" Sarulestiului, nu va mai agitati....Este vorba de zeci de mi de euro la mijloc, sa vedeti aici bataie pe bani ! :mrgreen:

PSDar ca CM va fi un esec total, pe Sarulesti sunt doar 10-15 locuri unde sa se prinda crap aruncat din mana....vedeti rezultatele la concursurile anterioare ! :!: :idea:
haideti sa vedem

http://www.icmevent.com/images/stories/ ... result.pdf
The One Team

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:Politica CIPS-FIPS este de a organiza CM pe balti de stat.

Vladut, ce functie vei ocupa in cadru FRPS si in ce relatie profesionala vei fi fata de Presedintele Comisiei de Crap? :wink:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

in mod sigur Sarulestiul este balta care ofera sanse aproape tuturor loturilor cu o sectorizare corecta .
Lacul pe care se va disputa competitia este ultimul criteriu in viziunea cips-fips .
Ce ne facem cu celelalte obligatii........asta e problema
1 cazare oficiali -maxim 20 km -masini cu sofer la dispozitia lor minim 7 zile
2 cazare delegatii -maxim 20 km -politie ,jandarmi ,deschizatori de drumuri
3 festivitate de deschidere si inchidere [sala de sport sau de concert polivalenta ]-400 oameni minim
4 semnal gsmpe toata balta
5 asigurare oameni buni la toate -minim 200
6 coordonatori de competitie -minim 50
7 70 arbitrii
8 asigurare 3 mese pe zi la 5-6 sute de oameni
toate astea costa bani foarte multi .......nu cred ca se poate asigura necesarul fara sprijinul statului [guvernului ]si a unor sponsori foarte generosi ,pentru ca din taxa de participare nu se aduna nici 20 %din necesar .
etc............
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

1 cazare oficiali -maxim 20 km -masini cu sofer la dispozitia lor minim 7 zile
2 cazare delegatii -maxim 20 km -politie ,jandarmi ,deschizatori de drumuri
3 festivitate de deschidere si inchidere [sala de sport sau de concert polivalenta ]-400 oameni minim

Nea` Victor, in SA am mers cu autocarele ore bune de la hotel la balta si invers, deasemenea pentru festivitati ne-am cam plimbat pe acolo asa ca nu vad sa fie vreo problema in a caza oficialii si delegatiile in Bucuresti. Daca la africani s-a putut cred ca se va putea si la noi. Pb este sa se vrea!
in Africa, pentru bunul mers al lucrurilor au fost 2 directori de competitie si inca 4-5 ajutoare. restul a mers de la sine pentru ca totul era pus la punct cu mult inainte. fiecare isi facuse temele si lucrurile au mers de la sine.
nu stiu care sunt taxele pe care le achita fiecare natiune/ delegatie dar am putea face un mic calcul. Sponsori cred cu tarie ca vom gasi. trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

In Italia festivitatea de deschidere va fi organizata in Florenta, deci la o distanta destul de mare fata de locatia desfasurarii CM.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cipica scrie:
Nea` Victor, in SA am mers cu autocarele ore bune de la hotel la balta si invers, deasemenea pentru festivitati ne-am cam plimbat pe acolo asa ca nu vad sa fie vreo problema in a caza oficialii si delegatiile in Bucuresti. Daca la africani s-a putut cred ca se va putea si la noi.
Pb este sa se vrea!

LA BANII PE CARE A-I ARE AFRICA DE SUD CHIAR DACA NU VREI .........POTI.
FIECARE LOT A AVUT LA DISPOZITIE MICROBUZ ,POLITIST ,INDRUMATOR ,.......

in Africa, pentru bunul mers al lucrurilor au fost 2 directori de competitie si inca 4-5 ajutoare. restul a mers de la sine pentru ca totul era pus la punct cu mult inainte. fiecare isi facuse temele si lucrurile au mers de la sine.

AICI VA FI UN SINGUR DIRECTOR DE COMPETITIE [STANILA]AL DOILEA NU EXISTA PENTRU CA VLADEANU SE VA AUTOSUSPENDA PENTRU PROIECTUL ........

SPIRITUL CIVIC SI VOLUNTARIATUL SUNT CUVINTE INEXISTENTE IN VOCABULARUL ROMANESC
SI AICI CINE PUNE LUCRURILE LA PUNCT CU MULT TIMP INAINTE......PENTRU CA AICI AJUTOARELE TREBUIESC PLATITE ........VEZI CN RECENT INCHEIAT UNDE IN PROIECTUL DE BUGET AU FOST CUPRINSE CATE 30 MILIOANE PENTRU 10 OAMENI INEXISTENTI !!!!!!!!!!!

nu stiu care sunt taxele pe care le achita fiecare natiune/ delegatie dar am putea face un mic calcul. Sponsori cred cu tarie ca vom gasi. trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
TAXA DE PARTICIPARE A FIECAREI NATIUNI ESTE DE 1200 EURO PENTRU 10 PERSOANE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dragos Sinca scrie:In Italia festivitatea de deschidere va fi organizata in Florenta, deci la o distanta destul de mare fata de locatia desfasurarii CM.
datorita faptului ca sunt jocurile mondiale de pescuit care se desfasoara din 4 in 4 ani este nevoie de un loc mult mai mare pentru festivitatile de deschidere si inchidere ,probabil ca se va face pe vreun stadion la fel ca in 2000 [stadionul din Livorno]unde au fost mai mult de 1500 numai concurenti .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”