Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
George, am cumparat in anii trecuti boilesuri de la Expozitie(Targ), de la un producator destul de cunoscut din Romania, pot sa spun ca desi erau foarte laudate n-am prins nici un peste cu ele. Am sfarsit prin a le folosi pentru nadit. Totodata am cumparat si de la altii cu care am prins si stiu ca o sa prind in continuare, deci o sa le cumpar in continuare ca fiind potrivite cu locurile in care merg eu la pescuit.gor965 scrie:Notiunea de Expozitie presupune ca utilizatorul, clientul, pescarul, sa poata vedea, testa, cunoaste si compara produse, mai noi sau mai vechi, de care poate fi interesat.
Si cand le-ai cumparat la ce te-ai asteptat? Sa scoti boiliesurile din geanta, sa le afisezi in stand langa picheti si sa prunzi cu ele? Eu stiu ca boiliesurile in principiu pt nadit sunt....osc1or scrie:George, am cumparat in anii trecuti boilesuri de la Expozitie(Targ), de la un producator destul de cunoscut din Romania, pot sa spun ca desi erau foarte laudate n-am prins nici un peste cu ele. Am sfarsit prin a le folosi pentru nadit.
Dan Serban scrie:Domnilor, voi priviti lucrurile din punctul de vedere al pescarilor informati care au nevoi diferite fata de restul.
Ganditi-va ca suntem o comunitate de cateva sute de oameni, peste 80% din vizitatorii targurilor sunt pescari care nu au auzit de crapmania sau alte forumuri de specialitate asta ca sa nu vorbesc despre brand-uri de renume.
Comparatiile cu ce se intampla pe afara nu au niciun sens pentru ca vorbim despre o alta educatie dpdv pescareasca.
Numarul de vizitatori a fost cu 30% mai mare decat anul trecut la targul similar ! Vanzarile noastre (Senzor Planet) au fost peste asteptari, nu uita ca publicul tinta il reprezinta pescarul de rand, adica 99, 9% dintre pescari !nit_matias scrie:Prerea mea este ca acest Targ se va stinge in maxim 1 an. Deja se vad diferente majore intre ani. Acum 2 ani era mult mai multa lume fata de ce a fost acum. Piata din Romania este sufficient de mica incat sa nu mai conteze un targ de pescuit. Cu timpul vor fi din ce in ce mai putine firme care sa plateasca sa fie acolo si nu o sa mai ai cum sa iti acoperi costurile pe care le ai pentru a-l organiza.
Pescarii de competitive sunt putini, chiar daca par multi, pescarii de placere sunt destul de insemnati, dar foarte putini ajung sa isi ia un Nash DTE, o mulineta buna, un bat bun si asa mai departe.