Expozitii pescuit din Bucuresti si din tara in 2015

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

CIB
Puncte: 0

Re: Expozitii pescuit din Bucuresti si din tara in 2015

Mesaj de CIB »

O idee ar fi ca in fiecare an, in luna Martie sau in mai multe luni, pentru o saptamana sau mai mult, toti producatorii de nada, magazinele on-line cu articole de pescuit si vanatoare, sa faca reduceri.
Cum a facut Totalfishing cu produsele Senzor, MG si CPK si snz.ro.
In loc sa se duca la un astfel de balci ar vinde on-line la preturi mai reduse pentru o perioada si presupun ca ar iesi mai castigati.
Eu unul am prefer sa cumpar on-line tot ce am nevoie, iar perioadele cu reduceri sunt destul de putine sau prost gandite ( Decembrie, Ianuarie).
Am renuntat de vreo 3 ani sa ma mai duc la balci!
Asta este parerea mea, dar cred ca ar fi o idee, ca anul viitor, de ce nu si acesta, toti cei angrenati in acest fenomen si care se ocupa
de comercializarea celor necesare pescuitului si vanatoarei sa isi puna la punct site-urile si sa vanda, pentru o perioada sau mai multe, produsele la preturi promotionale.
Am vizitat o multime de site-uri de pescuit, in aceasta perioada, dar putine au anuntat reduceri, iar multe site-uri sunt in constructie.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Notiunea de Expozitie presupune ca utilizatorul, clientul, pescarul, sa poata vedea, testa, cunoaste si compara produse, mai noi sau mai vechi, de care poate fi interesat. Pe online, poti sa fi multumit de pret dar te poti trezi ca ai cumparat ceva ce nu corespunde asteptarilor ! Eu cred ca undeva, cineva, a decis diminuarea caracteristicii de Expo si amplificarea caracteristicii de Targ. E ca si cand in loc sa mergem la SAB, organizatorul ne propune AutoVit !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

CIB

Mesaj de CIB »

gor965 scrie:Notiunea de Expozitie presupune ca utilizatorul, clientul, pescarul, sa poata vedea, testa, cunoaste si compara produse, mai noi sau mai vechi, de care poate fi interesat.
George, am cumparat in anii trecuti boilesuri de la Expozitie(Targ), de la un producator destul de cunoscut din Romania, pot sa spun ca desi erau foarte laudate n-am prins nici un peste cu ele. Am sfarsit prin a le folosi pentru nadit. Totodata am cumparat si de la altii cu care am prins si stiu ca o sa prind in continuare, deci o sa le cumpar in continuare ca fiind potrivite cu locurile in care merg eu la pescuit.

Iar daca, chiar vrea cineva sa organizeze un TARG(EXPOZITIE) de profil in Romania, ar trebui sa ia lectii de la vecinii nostrii din vest, cum spune cineva mai devreme.

In general, in Romania se cam stiu producatorii boilesurilor de calitate, daca ne referim strict la nada. Iar pe CRAPMANIA gasesti toate informatiile de care ai nevoie. Legat de celelate produse, accesorii, bagajerie, lansete, mulinete, haine, este de ajuns sa ceri o parere pe forum si sigur gasesti pe cineva care sa te informeze. Oricum se mai intampla ca si firmele cu renume sa mai aiba rebuturi. Pana nu testezi in teren (partide te pescuit sau vanatoare, dupa caz) nu-ti poti da seama daca un produs este bun sau ti se potriveste.

In opinia mea Senzor, 4Carp, RB, BD, CPK, WLC si ceilalti care produc bile nu au stat ei in castigurile obtinute la targ, nu mai zic de cei care vand accesorii, bagajerie, lansete, mulinete, haine. Dar presupun ca daca ar avea site-uri functionale unde sa gasesti produsele lor la preturi promotionale din cand in cand pentru anumite perioade pe care sa le faca publice dinainte pe forumuri, ar avea vanzari mult mai mari.

osc1or
Veteran

Expozitii pescuit din Bucuresti si din tara in 2015

Mesaj de osc1or »

George, am cumparat in anii trecuti boilesuri de la Expozitie(Targ), de la un producator destul de cunoscut din Romania, pot sa spun ca desi erau foarte laudate n-am prins nici un peste cu ele. Am sfarsit prin a le folosi pentru nadit. [/quote]

Si cand le-ai cumparat la ce te-ai asteptat? Sa scoti boiliesurile din geanta, sa le afisezi in stand langa picheti si sa prunzi cu ele? Eu stiu ca boiliesurile in principiu pt nadit sunt....

Eu zic sa continui sa te duci la targ in continuare.
Critic echilibrat

CIB

Mesaj de CIB »

osc1or scrie:George, am cumparat in anii trecuti boilesuri de la Expozitie(Targ), de la un producator destul de cunoscut din Romania, pot sa spun ca desi erau foarte laudate n-am prins nici un peste cu ele. Am sfarsit prin a le folosi pentru nadit.
Si cand le-ai cumparat la ce te-ai asteptat? Sa scoti boiliesurile din geanta, sa le afisezi in stand langa picheti si sa prunzi cu ele? Eu stiu ca boiliesurile in principiu pt nadit sunt....

Eu zic sa continui sa te duci la targ in continuare.[/quote]

Erau boilesuri de carlig!

De curiozitate, tu cu ce pescuiesti pe firul de par, daca boilesurile le folosesti la nadit? Viermusi sau rame?

Oricum, parea noastra, nu cred ca, conteaza prea mult pentru cei care au fost si au expus produse la expozitie.
Ei stiu mai bine ce interese au si procedeaza in functie de ele!

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Dan Serban scrie:Domnilor, voi priviti lucrurile din punctul de vedere al pescarilor informati care au nevoi diferite fata de restul.
Ganditi-va ca suntem o comunitate de cateva sute de oameni, peste 80% din vizitatorii targurilor sunt pescari care nu au auzit de crapmania sau alte forumuri de specialitate asta ca sa nu vorbesc despre brand-uri de renume.
Comparatiile cu ce se intampla pe afara nu au niciun sens pentru ca vorbim despre o alta educatie dpdv pescareasca.

asa puteam sa ramanem la tarabele din Obor...nici nu prea inteleg de ce se platesc 1000/2000euro chirie /3 zile de targ daca asta e targetul expozantilor
sincer mi se pare o gandire defectuoasa care nu duce la nimic mai bun si de aici rezulta si declinul acestei ''expozitii'' in anii care au trecut
probabil de aici si toate ieftiniturile din rafturi
avem ocazia sa vedem/comparam echipament -vorbim vorbe
avem ocazia sa achizitionam noutati de echipament -vorbim vorbe
un stand Nash,Prologic,Fox - :lol: vorbim vorbe
reduceri,discounturi -vorbim vorbe
e tara concursurilor si nu avem ce sa vedem/comparam la un targ de profil la inceputul unui sezon

expozanti care dau din coada ca vand pesmeti si stopere
noi astia care mai investim cate ceva in echipament inseamna ca trebuie sa ramanem fideli magazinelor online din strainatate pentru ca din pacate nu facem parte din targetul de clienti care trec pragul unui targ

oricum,s-o tineti tot asa !si sa ganditi la fel ca si pana acum !

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Prerea mea este ca acest Targ se va stinge in maxim 1 an. Deja se vad diferente majore intre ani. Acum 2 ani era mult mai multa lume fata de ce a fost acum. Piata din Romania este sufficient de mica incat sa nu mai conteze un targ de pescuit. Cu timpul vor fi din ce in ce mai putine firme care sa plateasca sa fie acolo si nu o sa mai ai cum sa iti acoperi costurile pe care le ai pentru a-l organiza.

Pescarii de competitive sunt putini, chiar daca par multi, pescarii de placere sunt destul de insemnati, dar foarte putini ajung sa isi ia un Nash DTE, o mulineta buna, un bat bun si asa mai departe.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nit_matias scrie:Prerea mea este ca acest Targ se va stinge in maxim 1 an. Deja se vad diferente majore intre ani. Acum 2 ani era mult mai multa lume fata de ce a fost acum. Piata din Romania este sufficient de mica incat sa nu mai conteze un targ de pescuit. Cu timpul vor fi din ce in ce mai putine firme care sa plateasca sa fie acolo si nu o sa mai ai cum sa iti acoperi costurile pe care le ai pentru a-l organiza.

Pescarii de competitive sunt putini, chiar daca par multi, pescarii de placere sunt destul de insemnati, dar foarte putini ajung sa isi ia un Nash DTE, o mulineta buna, un bat bun si asa mai departe.
Numarul de vizitatori a fost cu 30% mai mare decat anul trecut la targul similar ! Vanzarile noastre (Senzor Planet) au fost peste asteptari, nu uita ca publicul tinta il reprezinta pescarul de rand, adica 99, 9% dintre pescari !
Clientii cu pretentii (gen utilizatorii acestui forum) intradevar nu prea au ce cumpara, dar, repet, nu ei reprezinta targetul expozantilor ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Eu am fost sambata dupamasa pe la ora 3 si era foarte putina lume, posibil ca toti sa fi venit dimineata. Un alt lucru pe care l-am observat, a fost ca erau standuri goale, efectiv goale. Lucrul asta iar spune anumite lucruri. Plus ca exceptand cam 5 standuri unde aveai la ce sa iti mai clatesti ochii, in rest era multa vrajala. La bagajerie unde sa zic chiar ma interesa, abia am gasit o geanta calitativa in tot targul si am cautat ceva. Piata din Romania inca este incerta si inca nu poate sa aduca firme mari la targurile de profil, poate in viitor se vor intampla schimbari si va fi si la noi ce e in Ungaria.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Ilie

Mesaj de Ilie »

Expo Pescuit şi Vânătoare 08-10 Mai 2015, Bacau Ediția a V-a

Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2015, Ediția a V-a, este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA și vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare, etc. Nu vor lipsi standurile cu arme de vânătoare și accesoriile specifice. De asemenea, această expoziție cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, dar și vânătorilor pasionați de a prezenta trofee medaliate, vânate în țară și peste hotare.

Firma Relax Spinning Expert va fi prezenta la aceasta expozitie cu produse pentru toate stilurile de pescuit.

-Carlige stationar, crap : Fudo, Kamasan
-Nada, aditivi,atractanti, mixuri : Van Den Eynde , StarFish
-Accesorii si monturi pescuit crap/match/feeder, cutii, juvelnice, mincioage, scaune,etc
-Mulinete, lansete (spinning, feeder, crap, match, bologneze) : Jaxon, CarpZoom, Maver, Colmic
-Naluci soft : Relax, 4Predators, Lucky John, Valley Hill, Herakles
-Voblere : Kenart, Lucky John, HMKL, Bonito, Gloog, Goldy, Jaxon, Salmo
-Broaste : Daiwa, Jaxon
-Fire textile Woodstock Line, Varivas, Jaxon
-Jiguri, microjiguri, offseturi lestate, carlige trailer broasca, monturi pe carlige offset FUDO (made in JAPAN)
-Naluci Berti : oscilante, rotative, helicuri, cicade, spinnerbaituri, etc
-Rotative, oscilante, pilkere, voblere, cicade, broaste, mulinete, lansete, fire (monofilament, textil, fluorocarbon), strune stiuca, JAXON
-Haine Waldhar
-perne sub forma de pesti Gaby

Program expo :
Vineri si sambata : 10.00-18.00
Duminica : 10.00-16.00

Intrarea este libera
Fişiere ataşate
A3-pescuit-si-vanatoare-21.jpg
A3-pescuit-si-vanatoare-21.jpg (312.92 KiB) Vizualizat de 1248 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”