Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
mă crezi fraier? află că mi-am făcut temele înainte de a pune întrebarea. tocmai statutul ăsta lipseşte din toată panarama de reguli şi regulamente pe care cu mândrie le-ai pus cârnaţ la rubrica cu pricina. poţi să-mi dai mesaj privat dacă tot eşti aşa binevoitor, roşcovanule!Popescu Stefan scrie:Dă o căutare pe google cu federația română de pescuit sportiv și găsesti tot ce vrei. Aici nu pot da link-uri că cică fac reclamă!Lucian SV scrie:domnu' Popescu, hai ca să te iau aşa cu puţină vaselină, unde poate lumea să citească un statut al FRPS? ală cu AGA, modul cum se aleg şefii, cum se dau jos şefii etc. hai fi puţin mai transparent. că văd că grija altora ştii s-o duci.![]()
![]()
![]()
Până acum am luat. A venit vremea să dau și eu!cornel.s scrie:Fane cata carne-ti iei! Vad ca-ti place. Ia mai baga
. Si noua ne place
.
La doritori. Mai ales la ăia care s-au dat așa dotați!cornel.s scrie:Si cui dai?!
Mesianiculee! Nu mi-ai raspuns la intrebare. Cu ce scop?Popescu Stefan scrie:La doritori. Mai ales la ăia care s-au dat așa dotați!cornel.s scrie:Si cui dai?!