Federalul vs. restul lumii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Un gest de onoare pentru toti

Mesaj de Stefan Popescu »

george tomescu scrie:
Stefan Popescu scrie:Am inceput deja sa tremur! :lol: :lol: :lol:
Nu mai tremura ... ca dai in frisoane!
Mai bine vino cu patalamaua de la fips - cips si pune mana si organizeaza macar un concurs cu iz de campionat national.
Pana acum esti doar un galagios si un incurca-lume!!! :evil:
Măi, încurcă lume doi,
Ar trebui să fi tu un pic mai atent. Asociația asta a voastră cică arbitrează brăilele ce au loc pe ici pe colo și o face pe bani. O să aveți ceva surprize când pe la câte o agapă de asta o să primiți vizita unor inspectori ITM care să vă ceară atestatele de arbitri. Sau nu știi că „arbitru” este o ocupație clasificată și pentru care trebuie să plătești impozite. Impostorule!

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
george tomescu scrie:
Stefan Popescu scrie:Am inceput deja sa tremur! :lol: :lol: :lol:
Nu mai tremura ... ca dai in frisoane!
Mai bine vino cu patalamaua de la fips - cips si pune mana si organizeaza macar un concurs cu iz de campionat national.
Pana acum esti doar un galagios si un incurca-lume!!! :evil:
Măi, încurcă lume doi,
Ar trebui să fi tu un pic mai atent. Asociația asta a voastră cică arbitrează brăilele ce au loc pe ici pe colo și o face pe bani. O să aveți ceva surprize când pe la câte o agapă de asta o să primiți vizita unor inspectori ITM care să vă ceară atestatele de arbitri. Sau nu știi că „arbitru” este o ocupație clasificată și pentru care trebuie să plătești impozite. Impostorule!

POPESCULE,SA MA BATA MAMA DACA NU ESTI FACUT DIN DRAGOSTE........PENTRU ALOCATIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie: Măi, încurcă lume doi,
Deja nu mai pot sa-mi beau cafeaua de dimineata.
Domnule "inspector anaf" nu vreti sa va vedeti de treaba dvs.
Sunt convins ca o stiti pe aia cu cainele, care moare de drum lung. :evil:

Acum ce sa fac? Sa nu mai merg la prieteni pe balta? Sa nu mai pun mana pe cantar ca vine inspectoru' si-mi impoziteaza berea?
Sau imi trebuie contract de munca, ca sa intreb niste prieteni daca au prins peste?
Dar tu nu prea stii ce sunt aia prieteni.

A-pro-pos, federatia a adunat niste nume cu pretentii de arbitri. Ce le-ai dat de munca pana acum?

Eu nu imi aduc aminte sa-ti fi zis ca esti impostor. Inainte sa arati cu degetul, uita-te in oglinda. Iti place ce vezi?
Ti-am mai zis ca nu stii sa vorbesti.
Degeaba ai muncit si te-ai luptat sa infiintezi federatia, daca nu stii sa te porti.
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescule, nu mai jigni membrii acestui forum, esti ultimul in masura sa o faci.....

pe tine insa te putem jigni, injura, blestema toti PESCARII ptr ca esti un rahat de om , nu ai ce cauta in lumea noastra !
ce nu iti este clar ? de ce continui sa atarni pe aici si sa ceri mila si sprijinul nostru ? :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Topicul asta a fost creat pentru a sprijini lotul Ovidius, nu ca sa ne balacarim pe tema Popesciana si Federativa.
@George - nu poti sterge postarile astea sa sa le muti in alta parte?

:evil: :evil: :evil:
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”