Federalul vs. restul lumii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Un gest de onoare pentru toti

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:garcea, dacă vrei informații despre federație mă poți suna pe mine, nu președinții cluburilor din București. :lol: :lol: :lol:
Vezi că prioritate pentru redresarea pescuitului sportiv este o igienizare a acestuia. Nu se vor regăsi printre sportivii legitimați toate hahalerele. Cluburile au o ofertă bogată. Au de unde alege oameni serioși. :lol: :lol: :lol:
Popescule,daca aveam numarul tau de telefon....te terorizam non stop, pana chemai Paza de Coasta.
Si eu nu sunt garcea cu tine ,ESCROCULE.Vezi cum vorbesti si cum mi te adresezi,paranoicule.Asa de inflacarat tineai discursul ala la radio inca sunt sigur ca ti-am dat drumul pe tine.Numai Hitler avea boala asta!!!!!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:un moderator
fii te rog dragut si baneaza personajul pe topicul asta....are multe alte locuri unde sa-si expuna ideile
Păi, măi nene, am făcut cea mai serioasă ofertă. Rămâne să vedem dacă este și acceptată. :lol: :lol: :lol:
Oricum este mai onorabilă decât această dizgrațioasă cutie a milei!

Stefan Popescu
pescar de competitie

razvan u. scrie:Campionate judetene si zonale? Visezi ziua?
Un singur concurs nu poti organiza.
Dacă nu crezi, pot să-ți dau o invitație la prima etapă oficială a CN de Crap. Am mai dat 2 până acum. O să ai ocazia să vezi dacă pot sau nu. Nu se percepe taxă de participare. :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

RazvanG scrie:
Stefan Popescu scrie:garcea, dacă vrei informații despre federație mă poți suna pe mine, nu președinții cluburilor din București. :lol: :lol: :lol:
Vezi că prioritate pentru redresarea pescuitului sportiv este o igienizare a acestuia. Nu se vor regăsi printre sportivii legitimați toate hahalerele. Cluburile au o ofertă bogată. Au de unde alege oameni serioși. :lol: :lol: :lol:
Popescule,daca aveam numarul tau de telefon....te terorizam non stop, pana chemai Paza de Coasta.
Si eu nu sunt garcea cu tine ,ESCROCULE.Vezi cum vorbesti si cum mi te adresezi,paranoicule.Asa de inflacarat tineai discursul ala la radio inca sunt sigur ca ti-am dat drumul pe tine.Numai Hitler avea boala asta!!!!!
Telefonul meu este public. Nu cred că ai curaj să suni! :lol: :lol: :lol: :lol: Primesc zilnic sute de telefoane!
Dar, nu ai spus; este adevărat că ai sunat Clubul Parapescar? :lol: :lol: :lol: :lol: Îmi spunea președintele că plângeai că ești pescar de nu știu când și nu vrei să-ți facă Popescu regulile. Și ce ți-a răspuns? :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
RazvanG scrie:
Telefonul meu este public. Nu cred că ai curaj să suni! :lol: :lol: :lol: :lol: Primesc zilnic sute de telefoane!
Dar, nu ai spus; este adevărat că ai sunat Clubul Parapescar? :lol: :lol: :lol: :lol: Îmi spunea președintele că plângeai că ești pescar de nu știu când și nu vrei să-ți facă Popescu regulile. Și ce ți-a răspuns? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa-ti explic: conform legii 6/2001 sau cat este aia......sunt pescar :lol:
.Bai saracule,te-ai dus la tot felul de asociatii,MAREA LOR MAJORITATE DE STATIONAR ,sa faci federatia.Ai vazut ca in pescuitul la Crap se invart cei mai multi bani se te-ai reprofilat?
Bai jegosule,astept cu nerabdare sa-ti vad licheaua aia de mutra in fata ochilor sa vezi ce te umplu de flegme.
Esti un nimic,un microb si un parazit :!:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Stefan Popescu scrie:
razvan u. scrie:Campionate judetene si zonale? Visezi ziua?
Un singur concurs nu poti organiza.
Dacă nu crezi, pot să-ți dau o invitație la prima etapă oficială a CN de Crap. Am mai dat 2 până acum. O să ai ocazia să vezi dacă pot sau nu. Nu se percepe taxă de participare. :lol: :lol: :lol:
Nu cred.
Astept invitatia.
C. S. PELICANUL

Stefan Popescu
pescar de competitie

Te-am avertizat ca asa se va intampla. Poate aparitia mea ii mai ambitioneaza pe donatori! :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Te-am avertizat ca asa se va intampla. Poate aparitia mea ii mai ambitioneaza pe donatori! :lol: :lol: :lol:
Esti dat dracu Popescule,cum le vezi tu pe toate ca un om mare si matur ce te afli.....
Am promis ca nu am sa ma mai bag in seama cu un gunoi ca tine si te asigur ca am sa fac tot ce-mi sta in putinta,din acest moment am sa stau sa astept :wink:
Se intalneste el munte cu munte,nu doar om cu om :wink: :wink: :wink:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Am inceput deja sa tremur! :lol: :lol: :lol:

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie:Am inceput deja sa tremur! :lol: :lol: :lol:
Nu mai tremura ... ca dai in frisoane!
Mai bine vino cu patalamaua de la fips - cips si pune mana si organizeaza macar un concurs cu iz de campionat national.
Pana acum esti doar un galagios si un incurca-lume!!! :evil:
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”