Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cristi.albu

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de cristi.albu »

exclusiv scrie:avem totusi si Fox, Trakker, Chub, Avid Carp, etc...
Domnule organizator puteti sa ne aratati aici cateva invitatii facute firmelor mai sus enumerate si raspunsurile lor in legatura cu intentia lor de participare la targul d-voatra???
Si va mai rugam ceva... nu ne mai luati la misto , pentru ca sunt destui pescari care investesc mult mai multi bani in pescuit de exemplu decat oferte gen 50% , 2+1 , moka sau cum le mai numiti d-voastra...
Este lipsa de respect fata de noi astia participantii in ce ati afirmat mai sus...
Ne-ar merge mult mai bine daca am gasi solutii in loc de scuze ! ;)
NU stapanesc foarte bine piata de crap, am colegi care stiu mai bine despre ce este vorba, insa cata vreme Fox, Trackker, Chub, Avid Carp nu au distribuitori pe Romania, ci din cate am inteles poate aduce oricine, ce te face sa crezi ca ar putea fi prezenti direct producatorii la o prima editie a unei expozitii dintr-o tara in care piata pentru aceste produse aproape ca nu conteaza pentru ei ... hai sa vorbim realist si nu pe genul asta de abordari cum ca te jignesc si ca nu am lipsa de respect ...

Evident ca nu iti pot arata dialoguri purtate cu reprezentantii unora din firmele enumerate de tine pentru ca sunt discutii private si intr-adevar as arata lipsa de respect fata de respectivii ...

Asadar, crede-ma asta incercam, sa gasim solutii pentru a avea o expozitie captivanta si nu un targ/talcioc

Redau aici ce am scris pe un alt forum

Alta echipa manageriala, alta locatie, in premiera scena pentru prezentari noutati, tehnici, cu licitatii pentru scule pescuit. In premiera prezentare de moda haine de pescuit si vanatoare. Loc de joaca pentru copii, simulator de pescuit, mancare traditionala facuta in direct la tuciuri, cafe bar, decernare premii prezenta EXPO (numai pentru expozanti, pentru ambitionarea lor).

Piscina pentru pescari de rapitori cu prezentari din 15 in 15 minute...
Lansare model nou de naluca soft (deocamdata nu divulg secretul) + un jig special pentru perioada expozitiei.

Prezentari: Piotr Piscorsky, Eugen German, Lucian Constantin (Normark), Malin Musatescu, Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici, Gabi Tomulescu, Peter Micula, Ronnie De Groote (Nash), Dome Gabor, Ovidiu Mihut - despre raurile de munte.

Expozanti prezenti pentru prima data cu standuri: Kampo Fish, Elite Hunting, Nash Tackle, The One, Culi Baits, powerfishin g.ro

Standuri de vanatoare cu arme si munitie (Elite Hunting)

Si sunt numai cateva din surprize.

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

cristi.albu scrie:ce te face sa crezi ca ar putea fi prezenti direct producatorii la o prima editie a unei expozitii dintr-o tara in care piata pentru aceste produse aproape ca nu conteaza pentru ei ...
-------
pai ....tocmai de asta :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

stoian06

Mesaj de stoian06 »

Daca 1 kg de boiliesuri il pot cumpara tot anul cu 60 lei sau poate mai ieftin in luna decembrie si la targ este tot 60 lei,ce rost are acest targ sau expozitie???toata lumea asteapta niste reduceri,cat de mici!asta cred eu,sau cel putin cu aceasta idee am ramas dupa ce am batut un drum brasov-bucuresti si am observat ca sunt la fel preturile cum sunt tot timpul anului!!

stoian06

Mesaj de stoian06 »

Se vor gasi si produse de la 4carp?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ca in fiecare an, Senzor Planet o sa-si respecte blazonul si va veni cu preturi foarte atractive.
Gama de nada 2016 a intrat in productie din 15 noiembrie, deci majoritatea produselor vor fi proaspete ! :wink:

Vom avea reduceri intre 30 si 70 % !!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Vad ca dupa atat de mult timp cei care organizeaza aceste evenimente nu inteleg (sau nu vor sa inteleaga) ce inseamna un targ de pescuit si cine sau ce buzunar trebuie sa primeze.

In continuare isi vad linistiti de promovare ...poate ..poate va fi mai bine ca anul tarecut, ca vor castiga mii de euro de la expozanti , cativa euro de la vizitatori.

Domnilor, nu e usor sa construiesti un brand, sa organizezi un "targ" de pescuit dar nu daca noi nu facem asta nu inseamna ca suntem "putin" prosti.

Ce firma mare sa vina sa expuna la acest targ cand pentru un stand de 10x10metri (adica 100mp) costul este de minim 2200Euro? OK, sa zicem ca sunt banii de "reclama" dar stai...ca poate ar trebui sa faca si ceva reduceri. Da reduceri babane, ca aia de platesc 2-3Euro pe bilet sa poata cumpara si ei.

Vedeti, e o problema pe undeva, in ce am zis eu mai sus.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Senzor Planet a fost prezent la toate targurile pana acum, de cand au aparut in Romania. Este o foarte buna forma de reclama, contact direct cu clientul ! Eu personal le recomand tuturor sa participe la targuri (ma refer la firme), nu uitati vorba lui Ford : "Daca ar fi sa o iau de la inceput si as avea 3 dolari, 1 l-as baga in productie si 2 in reclama..." :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Cat o sa fie taxa de intrare??

Eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc taxa ca sa intru la un targ de pescuit.
Noutati nu, oferte nu, firme mari nu, workshopuri nu....

La raposatul targ existau chinezarii de la dragonul rosu la de 3 ori pretul, astea sunt 'noutatile'?? Pt care trebuie sa platesc taxa?

Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Critic echilibrat

cornel butnaru

Mesaj de cornel butnaru »

Aici costa 16 euro la intrare sau 12+1,66 euro on-line , dar merita...

Din pacate , nu-mi permit...

http://www.carpzwolle.nl/homepage-english/

georgehadrian

Mesaj de georgehadrian »

Daca nu sunt ceva reduceri semnificative nu merita deloc pentru cei din provincie...te costa cateva sute de lei drumul si intrarea.Asa mai bine ramanem la comanda de pe site-uri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”