NU stapanesc foarte bine piata de crap, am colegi care stiu mai bine despre ce este vorba, insa cata vreme Fox, Trackker, Chub, Avid Carp nu au distribuitori pe Romania, ci din cate am inteles poate aduce oricine, ce te face sa crezi ca ar putea fi prezenti direct producatorii la o prima editie a unei expozitii dintr-o tara in care piata pentru aceste produse aproape ca nu conteaza pentru ei ... hai sa vorbim realist si nu pe genul asta de abordari cum ca te jignesc si ca nu am lipsa de respect ...exclusiv scrie:avem totusi si Fox, Trakker, Chub, Avid Carp, etc...
Domnule organizator puteti sa ne aratati aici cateva invitatii facute firmelor mai sus enumerate si raspunsurile lor in legatura cu intentia lor de participare la targul d-voatra???
Si va mai rugam ceva... nu ne mai luati la misto , pentru ca sunt destui pescari care investesc mult mai multi bani in pescuit de exemplu decat oferte gen 50% , 2+1 , moka sau cum le mai numiti d-voastra...
Este lipsa de respect fata de noi astia participantii in ce ati afirmat mai sus...
Ne-ar merge mult mai bine daca am gasi solutii in loc de scuze !
Evident ca nu iti pot arata dialoguri purtate cu reprezentantii unora din firmele enumerate de tine pentru ca sunt discutii private si intr-adevar as arata lipsa de respect fata de respectivii ...
Asadar, crede-ma asta incercam, sa gasim solutii pentru a avea o expozitie captivanta si nu un targ/talcioc
Redau aici ce am scris pe un alt forum
Alta echipa manageriala, alta locatie, in premiera scena pentru prezentari noutati, tehnici, cu licitatii pentru scule pescuit. In premiera prezentare de moda haine de pescuit si vanatoare. Loc de joaca pentru copii, simulator de pescuit, mancare traditionala facuta in direct la tuciuri, cafe bar, decernare premii prezenta EXPO (numai pentru expozanti, pentru ambitionarea lor).
Piscina pentru pescari de rapitori cu prezentari din 15 in 15 minute...
Lansare model nou de naluca soft (deocamdata nu divulg secretul) + un jig special pentru perioada expozitiei.
Prezentari: Piotr Piscorsky, Eugen German, Lucian Constantin (Normark), Malin Musatescu, Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici, Gabi Tomulescu, Peter Micula, Ronnie De Groote (Nash), Dome Gabor, Ovidiu Mihut - despre raurile de munte.
Expozanti prezenti pentru prima data cu standuri: Kampo Fish, Elite Hunting, Nash Tackle, The One, Culi Baits, powerfishin g.ro
Standuri de vanatoare cu arme si munitie (Elite Hunting)
Si sunt numai cateva din surprize.