Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de osc1or »

bogdan5 scrie:
doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
:D !

Doamne!!! Cat timp liber ai sa nu spui nimic!!!
Critic echilibrat

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

osc1or scrie:
bogdan5 scrie:
doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
:D !

Timp liber in comparatie cu tine? :lol:
In trei ani ti-ai schimbat echipamentul de "n" ori pe baza de casting, ai participat la cateva braile, mai nou te-ai reprofilat in maestru de ceremonii...
Asa-i, unii dintre noi nu intelegem, d-aia nu suntem perfecti, doar novici. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

bogdan5 scrie:
osc1or scrie:
Timp liber in comparatie cu tine? :lol:
In trei ani ti-ai schimbat echipamentul de "n" ori pe baza de casting, ai participat la cateva braile, mai nou te-ai reprofilat in maestru de ceremonii...
Asa-i, unii dintre noi nu intelegem, d-aia nu suntem perfecti, doar novici. :D
Incercati sa ramaneti ontopic. Ptr. orice alte lamuriri, sfaturi ori vorbe de duh, folositi cu incredere mesageria privata!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Cand platesti bilet la meci, te duci sa-ti vezi echipa favorita si sa o sustii. Cand platesti bilet la cinema, o faci ca vezi un film, te relaxezi. Deci platesti pt un serviciu. Cu taxele la targuri sunt de acord dar cu niste conditii. In general si in mod normal targurile reunesc producatori de bunuri unde ei isi pot vinde marfa la preturi REDUSE si pt mine ca si consumator conteaza. Dar cand platesc taxa sa intru la un targ de pescuit unde produsele reduse le cauti cu lupa, unele sunt mai scumpe decat in magazin sau la fel. Si cand am varianta cumparaturilor online sau direct din magazin, de ce sa platesc taxa? Mai ales ca ultimele targuri au fost de toata jena. Platesc taxa de intrare ca sa am ocazia sa cumpar o punga de bile la fel ca in magazin sau chiar mai scumpa????? Pai cam suna a japca. Vorba unui canteret:" mediul afacerist la noi e foarte trist, ca se face in stil maradonist".

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Salut, are cineva idee in ce zile si eventual ore la care vor fi prezenti pe scena expozitiei Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici, Ronny De Groote, Gabi Tomulescu, Peter Micula, Dome Gabor ?
Intrebarea aceasta este adresata mai mult celor ce pot da un raspuns concret, deoarece sunt din Giurgiu si nu pot merge la targ in toate zilele .....
Daca se poate, doresc un raspuns aici sau prin mesaj.
Va multumesc frumos pentru informatii !!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Unii nu vor sa plateasca intrarea (ca la MegaImage), dar vor sa vada, de fapt, expozitie. Si, daca se poate, expozitie cu vanzare cu preturi cu discount 20-30%.

Vi se pare ca vreo firma producatoare de echipament face voluntariat? De ce as face eu, producator de echipament, reduceri de 20-30% ale pretului, in cadrul unei expozitii? Si pentru o piata minuscula ca cea a noastra? Ca sa ce? Care ar fi interesul, cand cifrele anuale de vanzari in Romania imi spun ca nu merita efortul? Cand eu vand, intr-un an, 50 de lansete, 25 de de pijamale, 40 de crosete, 200 de plicuri cu carlige, 5 paturi si 7 scaune?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu cred ca aceste targuri ar trebui sa aibe rol educativ pt pescar.
Pescarul trebuie sa aibe cu cine discuta despre un produs, sa aibe cu ce il compara, sa aibe din ce alege.

Producatorul/distribuitorul trebuie sa vina in intampinare, sa participe la un targ unde vor intra cateva mii de pescari, sa isi expuna si sa isi promoveze produsele prin showroom, prin workshop-uri, prin jocuri interactive etc. astfel incat sa ii convinga pe potentialii clienti sa le devina clienti.

La targul nostru insa, producatorii vand prafuri cu 5 lei si seminte fierte tot cu 5 lei (1-2 dintre ei) iar restul vand produse de dragon la de 3 ori pretul si/sau produse pe care le au expuse si in magazine la aceleasi preturi pe tot timpul anului.

Avem Totalfishing in Bucuresti de exemplu, sau Bigfish, sau Claumar... magazine mari unde gasesti cam tot ce e la targ (sau chiar mai multe); vreau sa inteleg cum ma conving organizatorii acestui targ sa merg la ei in acel week-end, si nu la magazinele cheie din Bucuresti, unde nu trebuie sa platesc 10 lei intrare.

P.S. Bogdan5, nu am nevoie iar de vreun raspuns educativ de la tine.
P.S.2. Nici de la tine gabi1
Multumesc.
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu cred ca aceste targuri ar trebui sa aibe rol educativ pt pescar.
Niciodata! Scopul unei firme (care nu vinde educatie ca mijloc de obtinere a profitului) nu e educarea consumatorului, ci obtinerea de profit pentru actionari. In epoca internetului exista destule filme educativ-informationale, pe care cele mai multe dintre firme aleg sa le puna la dispozitia publicului gratis.

Pescarii din Romania sunt, in proportie de 99,9%, pescari de genul prinde si mananca. Iar firmele straine de echipament stiu foarte bine chestia asta. De ce s-ar chinui atunci sa vina la o expozitie sa prezinte o saltea de primire sau un minciog cu plasa cu ochiuri mici pentru protectia pestelui? E ilogic.

Despre firmele straine de nada si despre o asa-numita "strategie de vanzari" a acestora in Romania, nici n-are rost sa vorbesc. Rezultatele vanzarilor si disparitia treptata a nadelor de provenienta straina spun totul.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Iar organizatorul expozitiei, fara feed-back-ul producatorilor/importatorilor/distribuitorilor, poate sa stea si-n c.u.r si-n cap. Tot degeaba.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:
Producatorul/distribuitorul trebuie sa vina in intampinare, sa participe la un targ unde vor intra cateva mii de pescari, sa isi expuna si sa isi promoveze produsele prin showroom, prin workshop-uri, prin jocuri interactive etc. astfel incat sa ii convinga pe potentialii clienti sa le devina clienti.

.
De ce sa investeasca bani intr-o piata in care pescarul de rand isi face probleme ca "pierde" 10 lei la intrare ? Ce "potential" client este ala ? :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”