osc1or scrie:
Tecsi si Navis, replicile voastre sunt mult mai "superb(e)" respectiv "absolut superb(e)" decat ce a spus Vladut.
Dragul meu, aprecieri la aprecieri nu-si au rostul oricat de subtil doresti tu sa pari.
Hai sa-ti explic eu cum e cu aia 10 lei si cu participarea sau neparticiparea la targ prin cateva intrebari la care sa-ti dai singur raspunsul.
1. Cand te-ai apucat de pescuit la crap a fost util sa vezi multe produse in acelasi spatiu amenajat? Ai participat?
2. Pentru un incepator mai ales din afara Bucurestiului, care poate nu are nici conexiune la net acasa, este util sa gaseasca totul intr-un singur loc?
3. Pentru cineva care vrea sa isi cumpere diverse produse de la diversi producatori sau comercianti este util sa le gaseasca pe toate in acelasi loc?
4. Pentru tine care esti din Bucuresti este bine venit sa ai contact cu un producator de nada de prin Oradea sau alta zona mai indepartata a tarii?
5. Pentru cei care vor sa fie la curent cu ultimile noutati si sa stea fata in fata cu pescari celebri romani sau straini, merita 10 lei?
6. Dupa o lunga iarna cu zapada, dupa cum vezi pe geam, o intalnire cu ocazia acestui eveniment in care sa socializam si sa stam la povesti, merita 10 lei?
Pescuitul nu incepe si nu se termina cu tine sau cu mine si mereu apar pescari noi care se initiaza si cauta informatii noi (care pentru tine par vechi), chiar in timp ce eu tastez.
Pentru toti acestia targul si expozitia de pescuit este mai mult decat utila si merita mai mult de 10 lei.