Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de ionut72 »

osc1or scrie:Eu am pretentia, daca platesc pt expozitie, sa ma duc la expozitie.
Am fost cativa ani buni la targ/talcioc/obor, pt mine a fost sufficient.

p.s. tu te duci la talcioc Ionut? indifferent de raspuns te rog sa si argumentezi.
Multumesc.
In proportie de 90% NU! N-am de gand sa-mi schimb echipamentul in urmatorii ani (iar daca-l schimb n-o fac in urma unei vizite la expozitie, ci in urma testarii personale pe balta), iar nada pe care o folosesc nici atat.

Totusi, as putea sa ma duc doar pentru socializare si sa-i ascult pe invitati. Suficient pentru a plati 10 lei (plus drumul Bucuresti-Ploiesti) fara nici un fel de regret.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

Vezi ca la salonul auto chiar ai ce sa vezi,nu este buna comparatia :D si la targul de pescuit ai ce sa vezi :D numai ca vezi aceleasi lucruri care le-ai vazut si anii anteriori cu mici exceptii :wink: .

pescarusull scrie:La salonul auto Bucuresti pretul unui bilet a fost 25 de lei.
Oare cati din cei care au platit acet pret s-au dus acolo cu speranta sa prinda o reducere la Maserati ?
Sa fim seriosi, e targ de prezentare nu talcioc.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
N-am de gand sa-mi schimb echipamentul in urmatorii ani (iar daca-l schimb n-o fac in urma unei vizite la expozitie, ci in urma testarii personale pe balta), iar nada pe care o folosesc nici atat.
.
Ionut, mergi si tu la casting, sa vezi cum iti schimbi opinia despre echipamente de trei ori pe sezon. :D si nici nu platesti bilet. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

osc1or scrie: Tecsi si Navis, replicile voastre sunt mult mai "superb(e)" respectiv "absolut superb(e)" decat ce a spus Vladut.
Dragul meu, aprecieri la aprecieri nu-si au rostul oricat de subtil doresti tu sa pari.
Hai sa-ti explic eu cum e cu aia 10 lei si cu participarea sau neparticiparea la targ prin cateva intrebari la care sa-ti dai singur raspunsul.
1. Cand te-ai apucat de pescuit la crap a fost util sa vezi multe produse in acelasi spatiu amenajat? Ai participat?
2. Pentru un incepator mai ales din afara Bucurestiului, care poate nu are nici conexiune la net acasa, este util sa gaseasca totul intr-un singur loc?
3. Pentru cineva care vrea sa isi cumpere diverse produse de la diversi producatori sau comercianti este util sa le gaseasca pe toate in acelasi loc?
4. Pentru tine care esti din Bucuresti este bine venit sa ai contact cu un producator de nada de prin Oradea sau alta zona mai indepartata a tarii?
5. Pentru cei care vor sa fie la curent cu ultimile noutati si sa stea fata in fata cu pescari celebri romani sau straini, merita 10 lei?
6. Dupa o lunga iarna cu zapada, dupa cum vezi pe geam, o intalnire cu ocazia acestui eveniment in care sa socializam si sa stam la povesti, merita 10 lei?
Pescuitul nu incepe si nu se termina cu tine sau cu mine si mereu apar pescari noi care se initiaza si cauta informatii noi (care pentru tine par vechi), chiar in timp ce eu tastez.
Pentru toti acestia targul si expozitia de pescuit este mai mult decat utila si merita mai mult de 10 lei.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:
Eu nu imi fac probleme ca pierd 10 lei pe taxa. As plati taxa si mai mare daca as avea pentru ce sa o platesc. Eu nu vad motivul pentru care eu, un client oarecare, sa vin la targ.
Platesti ca sa participi la un EVENIMENT ! Ca sa poti sta si dialoga cu Dome Gabor, Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici sau alti pescari cu o vasta experienta ! (cu toate ca, la cum pui tu problema, cred ca mai degraba ar avea ei de invatat de la tine ! :)) Ca prea esti Gica Contra, in ce domeniu lucrezi ? Sa facem o scurta analiza pe domeniul respectiv.. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

La orice targ, din orice domeniu, exista taxa de intrare.
Si as plati-o chiar si numai pentru motivul pentru care cumpar si revistele de profil: sustinerea fenomenului.
Marius Sârbu

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

osc1or scrie:La salonul auto mergi sa casti ochii la noul maseratti.
La targul de pescari "prinde si mananca" ce vezi? role de textil din dragon la 40 lei? C'mon!!
Chiar nu intelege nimeni substratul?
Tu chiar nu intelegi ca suntem o mana de oameni?! si ca puterea de cumparare scade de la an la an.
Incearca(un pic doar) sa te pui in locul producatorilor/importatorilor, tu ce ai face? ai incerca sa promovezi echipamente de top din care nu vinzi nici 30% din totalul anual sau ai promova/vinde ceea ce se cere?
Tu vrei sa educi aceasta nisa? Ei bine afla ca este foarte greu, sunt oameni care incearca chestia asta de cativa ani, si nu doar pe forum.

Mai e mult pana departe.
Pescar de rând

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Fishing & Hunting EXPO - Editia 1
Se pare ca aceasta expozitie deja a primit note. Si asta cu aproape doua luni inainte.
Daca nu se organizeaza nu e bine, ca nu exista implicare.
Daca se organizeaza iar nu e bine ca nu avem ce vedea si ne cer astia multe parale.
Eu personal o sa merg sa platesc aceasta suma. Doar ca sa casc gura, poate invat si eu ceva din asta.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

pescarusull scrie:Fishing & Hunting EXPO - Editia 1
Se pare ca aceasta expozitie deja a primit note. Si asta cu aproape doua luni inainte.
Daca se organizeaza iar nu e bine ca nu avem ce vedea si ne cer astia multe parale.
Eu personal o sa merg sa platesc aceasta suma. Doar ca sa casc gura, poate invat si eu ceva din asta.
Mie unu mi se pare cel mai relevant post, cu referire la mentalitatea multor pescari Romani. Daca e targ, nu are ce are ala din Ungaria sau Austria, daca nu e targ, de ce nu se face. Cu cat vom merge mai multi cu atat se va vedea o crestere a interesului, iar poate in 3-4 ani o sa ajungem si noi sa avem standuri de 200-300 m de la Nash / Trakker / Korda / JRC si altele.

PS: Niciodata nu m-am dus la targ sa imi iau la reducere mulinete sau altele, dar daca te duci sunt sigur ca multi iti acorda un 5-10% reducere, garantat se intampla asta. Ideea e ca daca prinzi ceva care iti place sa iti iei.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

nit_matias scrie:
pescarusull scrie:Fishing & Hunting EXPO - Editia 1
Mie unu mi se pare cel mai relevant post, cu referire la mentalitatea multor pescari Romani. Daca e targ, nu are ce are ala din Ungaria sau Austria, daca nu e targ, de ce nu se face. Cu cat vom merge mai multi cu atat se va vedea o crestere a interesului, iar poate in 3-4 ani o sa ajungem si noi sa avem standuri de 200-300 m de la Nash / Trakker / Korda / JRC si altele.
Cum spuneam mai devreme, interesul vine din partea unei comunitati, nu a intregii mase de pescari de la noi din tara.
Sunt absolut convins ca pe vecinul meu de bloc care merge saptamanal la pescuit(mai des ca mine) il doare fix la vioara centrala ca va gasi stand Nash, Trakker, Fox, etc. Si ca el sunt cei mai multi.. daca tu speri ca in 3-4 ani se va schimba situatia, esti optimist. :)
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”