Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de stefanmuraru »

nit_matias scrie: poate in 3-4 ani o sa ajungem si noi sa avem standuri de 200-300 m de la Nash / Trakker / Korda / JRC si altele.
Targ de pescuit a fost de doua ori pe an de prin 2008 si tot nu am vazut nash, trakker....:))

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Eu sunt curios ce asteptari aveti de la producatorii autohtoni de nada ?....si ma intereseaza mai mult segmentul boiliesuri :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu am incercat sa trag un semnal de alarma. Din pacate, la noi, targurile au un trend descendent. Interesul publicului e in scadere... sau asa cred eu cel putin la cum am vazut targurile din ultimii 5 ani (cred ca am ratat maxim 1 targ).

Dar daca voi sunteti multumiti de ce avem in materie de targuri de pescuit e ok. Tineti-o tot asa!

Imi amintesc intamplarea de anul trecut de la casa de bilete. Cand eu vroiam sa intru, era la casa un domn care se certa cu cineva de la organizator cerandu-i banii inapoi pe bilet. Omul spunea ca a venit pt standurile de vanatoare, si cand a ajuns la targ a constatat ca nu era nici un stand de vanatoare; era un singur "stand", daca ii pot spune asa, in care era un fel de joc video in care impuscai cu doua pusti niste rate pe un ecran TV mare.... era targul AVP....
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

petre iulian scrie:Eu sunt curios ce asteptari aveti de la producatorii autohtoni de nada ?....si ma intereseaza mai mult segmentul boiliesuri :wink: .
Parerea mea este ca voi (4CARP) stiti foarte bine sa va promovati si sa va vindeti produsele. Ati dezvoltat o strategie castigatoare de marketing, in cursul a cativa ani.
Ati reusit prin seriozitate si din respect pt client si pt asta vreau sa va felicit si pe aceasta cale! (eu nu prea am pescuit cu bile de la voi, cred ca nu am pescuit niciodata cu bile 4carp de fapt.. dar v-am studiat!:) )
Anul trecut ati surprins placut la targ cu bilele acelea de 10mm de carlig!
Critic echilibrat

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

georgehadrian scrie:Daca nu sunt ceva reduceri semnificative nu merita deloc pentru cei din provincie...te costa cateva sute de lei drumul si intrarea.Asa mai bine ramanem la comanda de pe site-uri
Daca vrei sa te "scoti", si nu reusesti, inseamna ca nu merita?
Ai sansa sa intri in contact cu oamenii de la care ai cumparat pana acum, de a discuta "live" cu oamenii cu care nu ai avut ocazia pana acum, de a vedea diferentele intre produse (de ce costa mai mult sau mai putin).
Daca reducerile la nada sunt singurul lucru care atrag la asemenea eveniment, atunci sa asteptam black friday si facem comanda de acasa. Mai ales, pe frigul asta.
Nu ar trebui sa existe deloc reduceri. Ci doar produse noi, oameni care sa-ti spuna de ce nu mai exista Ultegra XTB ci XTC si de ce e mai bine asa (am dat un exemplu).

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

osc1or scrie:Eu am incercat sa trag un semnal de alarma. Din pacate, la noi, targurile au un trend descendent. Interesul publicului e in scadere... sau asa cred eu cel putin la cum am vazut targurile din ultimii 5 ani (cred ca am ratat maxim 1 targ).

Dar daca voi sunteti multumiti de ce avem in materie de targuri de pescuit e ok. Tineti-o tot asa!
Si a cui este vina ca trend-ul este in scadere?
Te-ai gandit ca poate nivelul de trai este in acelasi trend si ca oamenii nu vor sa mai cheltuie averi pe echipamente, pentru ca nu mai au de unde?

In orice caz, cu pasi mici mentalitatea pescarilor s-a schimbat, este nevoie de rabdare & tutun.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, in sinea mea si eu mi-as dori un targ ca afara(la fel si o tara :D ), dar atata vreme cat noi nu suntem targetati ca o zona ce aduce profit pentru producatorii mai sus amintiti - nu prea avem de ales.

Si eu mi-as dori sa imi dea Audi o masina de test, vreo 2-3 ani. :lol: :lol:
Pescar de rând

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Salut,

Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

nu stiu ce "workshop" si jocuri interactive asteapta unii crapari de la astfel de evenimente. vor sa vada "live" cum se face un zig-rig cu care nu o sa pescuiasca niciodata? n-ai ce sa inveti la astfel de evenimente, si nici n-ai ce cumpara. taxa de 10 lei considerati-o "taxa de plecat de acasa cu motiv intemeiat", te duci cu 2-3 prieteni, vezi aceleasi produse, cumperi niste nada snz la 50% si aia e, 10 minute targul, 5-6 ore berea si micii, ce nu va e clar? produse noi n-ai cum sa gasesti, ca doar nu asteapta niciun producator targul de la Bucuresti sa-si lanseze vreo lanseta sau mulineta, ca nu suntem salonul auto de la Geneva. Eu va sfatuiesc dincontra, informati-va bine asupra echipamentelor inainte sa ajungeti la targ ca sa aveti mai mult timp pentru bere si mici

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Alexandru Mihai scrie:Salut,

:?: :?: :?:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

De ce intrebi :D ?sa sti cu cat sa dai invitatiile :lol: ??

Alexandru Mihai scrie:
Alexandru Mihai scrie:Salut,

:?: :?: :?:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”