Targ de pescuit a fost de doua ori pe an de prin 2008 si tot nu am vazut nash, trakker....nit_matias scrie: poate in 3-4 ani o sa ajungem si noi sa avem standuri de 200-300 m de la Nash / Trakker / Korda / JRC si altele.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Targ de pescuit a fost de doua ori pe an de prin 2008 si tot nu am vazut nash, trakker....nit_matias scrie: poate in 3-4 ani o sa ajungem si noi sa avem standuri de 200-300 m de la Nash / Trakker / Korda / JRC si altele.
Parerea mea este ca voi (4CARP) stiti foarte bine sa va promovati si sa va vindeti produsele. Ati dezvoltat o strategie castigatoare de marketing, in cursul a cativa ani.petre iulian scrie:Eu sunt curios ce asteptari aveti de la producatorii autohtoni de nada ?....si ma intereseaza mai mult segmentul boiliesuri.
Daca vrei sa te "scoti", si nu reusesti, inseamna ca nu merita?georgehadrian scrie:Daca nu sunt ceva reduceri semnificative nu merita deloc pentru cei din provincie...te costa cateva sute de lei drumul si intrarea.Asa mai bine ramanem la comanda de pe site-uri
Si a cui este vina ca trend-ul este in scadere?osc1or scrie:Eu am incercat sa trag un semnal de alarma. Din pacate, la noi, targurile au un trend descendent. Interesul publicului e in scadere... sau asa cred eu cel putin la cum am vazut targurile din ultimii 5 ani (cred ca am ratat maxim 1 targ).
Dar daca voi sunteti multumiti de ce avem in materie de targuri de pescuit e ok. Tineti-o tot asa!
Alexandru Mihai scrie:Salut,
Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?
Alexandru Mihai scrie:Alexandru Mihai scrie:Salut,
Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?![]()
![]()