Madalin Dirla scrie:De ce intrebi?sa sti cu cat sa dai invitatiile
??
Alexandru Mihai scrie:Alexandru Mihai scrie:Salut,
Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?![]()
![]()
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Madalin Dirla scrie:De ce intrebi?sa sti cu cat sa dai invitatiile
??
Alexandru Mihai scrie:Alexandru Mihai scrie:Salut,
Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?![]()
![]()
Mihai_1981gr scrie:Cu toate ca sunt sigur ca pretul acesta de 30 de lei va demara zeci de comentarii, respectiv inca vreo 5 pagini pe acest topic![]()
![]()
, eu cu siguranta il voi plati
ionut72 scrie:Chiar nu intelegi ca exact pozitia ta, tipica pentru multi pescari romani, e unul dintre motivele pentru care firmele de echipament si nada straine nu se obosesc sa faca efortul sa vina in Romania?Chiar nu intelege nimeni substratul?
Tu ai pretentia sa te duci la "expozitie", dar sa nu platesti intrarea ca e "targ/talcioc/obor".
Care lume? Noi avem, in toata tara, maximum 10-15 lacuri care au peste mare si practica pescuitul sportiv (si multe dintre ele permit si retinerea de peste) si sute de lacuri cu ciortani si carasi brichetari, unde administratorii populeaza primavara cu 1-2 tone de peste si merg pe sistemul "iei acasa tot ce prinzi". Pai, pentru cei ce merg pe baltile astea, un "combo" (lanseta+mulineta) de 600-700 de lei e echivalent cu costul intregului lor "echipament", iar un pat si un scaun bune, cortul, salteaua de primire, rod-podul, minciogul cu deschidere mare si ochiurile de la plasa mici, kitul pentru plumb pierdut, masuta pentru monturi etc sunt deja SF-uri.te duci cu speranta ca poate vinzi 2 - 3 linii pe care nu le ai in piata in acel moment ( in cazul meu ) si vrei sa le promovezi sa te stie lumea (
Madalin Dirla scrie:La banii astia vor fi putini vizitatori..........multi vor astepta Expo Aventuri!!!
Eu se pare ca o sa fac economie de 30 lei in primavera asta.Vladut Mateianu scrie:Madalin Dirla scrie:La banii astia vor fi putini vizitatori..........multi vor astepta Expo Aventuri!!!
S-ar putea sa aiba ceva de asteptat....In toamna nu a fost targ , pana acum nu s-a anuntat nimic, cine stie daca va mai fi ! Probabil ca si organizatorul de acolo s-o fi saturat de atatea comentsrii rautacioase , acum o sa vada si pescarii ce rau este fara targ de pescuit primavara..... si cu economie de 10 lei in buzunar !