Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Alexandru Mihai »

Îmi fac bugetul pentru anul in curs!!! :lol: :lol: :lol:

Madalin Dirla scrie:De ce intrebi :D ?sa sti cu cat sa dai invitatiile :lol: ??

Alexandru Mihai scrie:
Alexandru Mihai scrie:Salut,

Am si eu o întrebare : cât va fi taxa de intrare pentru vizitatori?
:?: :?: :?:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Se pare ca pretul de intrare la F&H Expo va fi de aproximativ 30 de lei cu un cadou inclus (undita + sapca). Cum vi se pare pretul acesta? Ati plati acesti bani pentru a intra la expo?

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Cu toate ca sunt sigur ca pretul acesta de 30 de lei va demara zeci de comentarii, respectiv inca vreo 5 pagini pe acest topic :lol: :lol: :lol: , eu cu siguranta il voi plati :)

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

La banii astia vor fi putini vizitatori..........multi vor astepta Expo Aventuri :wink: !!!
Mihai_1981gr scrie:Cu toate ca sunt sigur ca pretul acesta de 30 de lei va demara zeci de comentarii, respectiv inca vreo 5 pagini pe acest topic :lol: :lol: :lol: , eu cu siguranta il voi plati :)

buzzyan

Mesaj de buzzyan »

ionut72 scrie:
Chiar nu intelege nimeni substratul?
Chiar nu intelegi ca exact pozitia ta, tipica pentru multi pescari romani, e unul dintre motivele pentru care firmele de echipament si nada straine nu se obosesc sa faca efortul sa vina in Romania?

Tu ai pretentia sa te duci la "expozitie", dar sa nu platesti intrarea ca e "targ/talcioc/obor". :)

Ioane omul vrea sa spuna altceva ( osc1or ). Asteapta de la un asemenea targ Brand-uri - marfa pe care nu a avut ocazia sa o vada si bineanteles preturi de targ. Am participat la multe targuri, echipamente in standuri de sute de mii E poate mil; daca esti cineva si reprezinti un brand nu te duci cu gandul ca poate nu-mi scot banii pe stand - te duci cu speranta ca poate vinzi 2 - 3 linii pe care nu le ai in piata in acel moment ( in cazul meu ) si vrei sa le promovezi sa te stie lumea ( raportat la discutiile referitoare PROLOGIC - ca de ce nu vand ? pt ca nu sunt in piata sau sunt prea domni sau le merge prea bine asa sau sunt limitati ) oricum vreau sa-ti transmit ca mergeam cu dicount-uri mult mai mari fata de cele normale si asta facea si concurenta ( comparatie mere la mere concurenta ) restul slip-arii fumau si mancau covrigei si plangeau dupa banii care i-au platit pt chirii stand ( nu mai venim ca e prost targul ) altii faceau contracte de sute de mii. si aia cu intrarea - nu cred ca nimeni care este pasionat de pescuit nu sta in 10 ron sau cat o fi. Pun pariu ca daca ar fi intrarea 100 ron si ar fi un targ promovat adevarat ar fi un succes.

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

La Ponty CarpShow Budapesta pretul e 7E. Anul trecut Prologic a oferit 1kg boiles sau o cutie de pop-upuri la alegere, iar acum s-au oferit fie o cutie de pelete mici de carlig Prologic fie un plic de carlige Mustad.

Chiar daca e in scadere la multe capitole fata de anul trecut, CarpShow si-a pastrat pretul si este orice mai putin un targ.
Anul trecut la Korda a prezentat ALi Hamidi, Dynamite a avut 2 consultanti englezi iar Fox are un stand in crestere continua (Nash putin sub asteptari). Sunt convins ca pt cei care nu au bariera lingivistica de care sufar eu si standurile Imperial Baits sunt extrem de utile. Targul este in general plin ochi fara reduceri impresionante (de ex baietii de la Dynamite aveau doar prezentari nu vindeau direct, mi-au oferit 2 stickere cu un cod sa-l prezint importatorului local pt 5% reducere, dar am invatat multe lucruri despre gamele lor de nada). In ultima zi uneori apar si lichidari pentru vanatorii de reduceri dar nu mereu.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

te duci cu speranta ca poate vinzi 2 - 3 linii pe care nu le ai in piata in acel moment ( in cazul meu ) si vrei sa le promovezi sa te stie lumea (
Care lume? Noi avem, in toata tara, maximum 10-15 lacuri care au peste mare si practica pescuitul sportiv (si multe dintre ele permit si retinerea de peste) si sute de lacuri cu ciortani si carasi brichetari, unde administratorii populeaza primavara cu 1-2 tone de peste si merg pe sistemul "iei acasa tot ce prinzi". Pai, pentru cei ce merg pe baltile astea, un "combo" (lanseta+mulineta) de 600-700 de lei e echivalent cu costul intregului lor "echipament", iar un pat si un scaun bune, cortul, salteaua de primire, rod-podul, minciogul cu deschidere mare si ochiurile de la plasa mici, kitul pentru plumb pierdut, masuta pentru monturi etc sunt deja SF-uri.

Ce sa caute firmele de echipament consacrate la nivel mondial la un targ intr-o astfel de tara?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dragos Gruia

Mesaj de Dragos Gruia »

Vreau sa va spun si parerea mea.Am inceput sa pescuiesc acum 3 ani.Un prieten m-a luat cu el la pescuit ca vad cum e sa prinzi un peste mare.A 2 sapt mi-am cumparat 3 bete cu mulinete.200 de lei.Al-2-lea an am vandut tot mi-am luat de 1000 de lei bete cu mulinete.Acum iara am vandut tot si mi-am luat de 3000.In fiecare zi bat netu pt noutati,pt tehnici.Zilnic stau pe youtube si ma uit ce mai folosesc pescari.Pt mine un targ(primul targ)este o ocazie mare sa ma intalnesc cu acei pescari pe care ii urmaresc aproape zilnic.NU ma intereseaza promotiile sau alte lucruri.Vreau doar sa stau de vb cu pescarii profesionisti,sa vad echipamente noi.Si daca imi place ceva le iau pe parcursul anului.Si inca ceva vin special pt. acest targ de la Brasov si as plati si 50 de lei(1 kg de boilies).Atat sper sa fie ceva frumos sa nu regretam,cei ce vin de departe.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Madalin Dirla scrie:La banii astia vor fi putini vizitatori..........multi vor astepta Expo Aventuri :wink: !!!

S-ar putea sa aiba ceva de asteptat.... :D In toamna nu a fost targ , pana acum nu s-a anuntat nimic, cine stie daca va mai fi ! Probabil ca si organizatorul de acolo s-o fi saturat de atatea comentsrii rautacioase , acum o sa vada si pescarii ce rau este fara targ de pescuit primavara..... si cu economie de 10 lei in buzunar ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
Madalin Dirla scrie:La banii astia vor fi putini vizitatori..........multi vor astepta Expo Aventuri :wink: !!!

S-ar putea sa aiba ceva de asteptat.... :D In toamna nu a fost targ , pana acum nu s-a anuntat nimic, cine stie daca va mai fi ! Probabil ca si organizatorul de acolo s-o fi saturat de atatea comentsrii rautacioase , acum o sa vada si pescarii ce rau este fara targ de pescuit primavara..... si cu economie de 10 lei in buzunar ! :mrgreen:
Eu se pare ca o sa fac economie de 30 lei in primavera asta.
Si asa, novice cum sunt eu, nu prea aveam ce sa caut la targul asta profi.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”