Sincer sa fiu, sunt de acord cu Cretzu194. In afara de Senzor care practica 2+1 la preturi nemarite comparativ cu preturile de zi cu zi si de unde chiar se merita sa iei, au mai fost ceva producatori de nada cu "orice cutiutza de boilies dipuite la 5 lei". In rest, o apa si-un pamant. Exact aceleasi preturi.
Nu am mai fost la targuri de pescuit pana acum si nu pot emite opinii comparative. Ce pot spune insa e ca mi-a placut ce am vazut acolo. Organizarea destul de buna in ciuda faptului ca au adus pe unul mic si plin de branduri pe haine ca o masina de formula 1, care abera continuu urcat intr-o barca langa piscina de rapitori, sugerand discret sa ne bagam picioarele in ele de lansete si sa luam ce-i mai ieftin, dar sa luam mulinete care costa cat o motocicleta de curse aratand continuu ca el se "da" cu scule Shimano.
Eu ca om, nu ca pescar, pot intelege ca fiecare dintre noi avem preferintele noastre in functie de buget si de zona de comfort pe care ne-o creaza o anumita scula de pescuit, dar sa vii si sa sustii ca tu nu faci reclama nimanui dar sa repeti cuvantul Shimano la fiecare 2 propozitii... Jesus..
Nu stiu de ce dar piticul ala care explica el de spinning si casting in barca de langa piscina de rapitori, a reusit sa enerveze multi vizitatori...
Cred totusi ca de la bun inceput se asteptau la mii si mii de oameni. Poate totusi se puteau gasi resurse astfel incat sa se aloce un spatiu mult mai mare. Din pacate sau din fericire, in functie de ce parte a tejghelei stateai, a fost lume multa intr-un spatiu foarte redus. De o capacitate de 3-4 ori mai mica decat a fost alocat si lumea s-a calcat in picioare la propriu. Sunt curios cum s-a obtinut un aviz ISU pentru un spatiu de maxim 2000 oameni in care au intrat mult mai multi de atat...
O alta problema grava (aici ma refer mai mult la magazinele de scule si accesorii) din punctul meu de vedere a fost ca in secolul 21, la ani de zile de cand s-a trecut de la bambina la avertizor

, cred ca erau maxim 2 magazine in tot Expo-ul dotate cu POS. Asta sincer mi se pare un lucru foarte grav pentru ca foarte multi oameni cu care am vorbit s-au plans de faptul ca nu puteau cumpara cu cardul. (Culmea e ca pe o raza de 1 km de romexpo nu se gasesc bancomate

).
O alta problema destul de mare e ca magazinele cu standuri bine dotate (*points at Energofish*) aveau doar 2 persoane care vindeau la 2 case de marcat. Pentru orice articol trebuia sa astepti la un rand de minim 20 de persoane adica cca 30 minute minim (un coleg a cumparat 3 cutii de porumb dipuit cat un flacon mic de pastile... Ghici cat a stat la coada?). Ce am apreciat la Energofish a fost faptul ca au fost unul din cele doua magazine care avea si POS (daca am retinut eu bine) si care a adus de toate pentru toti, si ieftine si scumpe doar ca nu aveau aproape nici o lanseta de crap (am vazut vreo 2 spoduri si cam atat).
Nu stiu daca ati observat dar acest targ a fost axat predominant pe feeder, rapitori si sheffield. Sculele de crap din toata expozitia le cam numarai pe degete.
Totalfishing m-a cam dezamagit pentru ca dansii au venit axati nu sa ofere oamenilor ce au nevoie ci doar sa vanda produse premium. Oare toata lumea are nevoie de Shimano si atat?
Tata Nitu mi-a placut foarte mult dar pacat ca nu aveau POS, chiar aveam ce cumpara de la ei. Imi tot faceau cu ochiul rod podurile pe care le aveau la vanzare.
Cine a fost pregatit bine spre surprinderea mea a fost Decathlonul pentru ca ei aveau si pentru bogati si pentru saraci.
Sincer am indoieli mari ca a cumparat cineva scule de la alte magazine decat Decathlon sau Energofish... La capitolul nada am observat ca Senzor cam rupea fashu, urmat de CPK si United (Bogdan Dragan). Surprinzator, la standul Haldorado lumea mai mult casca gura decat sa cumpere desi aveau preturi aparent decente.
Ca o concluzie finala, evenimentul mi-a placut si recomand cu caldura tuturor sa mearga si sa arunce o privire sau o cumparatura. Bine, poate mie mi-a lasat o impresie buna acest eveniment pentru ca a fost prima data cand merg la unul.