Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si moka !Alin Galbenu scrie:Exista POS la mai multe magazine, Abrevis, Energo, Decathlon, Relax Spinning, etc dar cel mai bine este sa veniti cu bani cash.
Referitor la parcare, daca intrati pe la Kanal D, imediat in capat pe dreapta, este o parcare destul de mare si incapatoare.
Nu ai cum sa te rezumi la atat !Thomas Cristian scrie:Hai ca maine merg si eu la targ. Din pacate singur pt ca colegul meu pescar nu "haleste" targurile. Ma duc la TF pt o croseta,niste carlige si cam atat:))
Deci nu la prima ora ?
Maine dimineata sunt la expo.razvan u. scrie:De ce intrebi?osc1or scrie:Sa vezi maine buluc la prima ora, bataie pe sepci si pe vergi..)
P.s. 'autocarele' unde le-ati parcat?
Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Mergi la expo?
M-ai convins Robert ! Cu siguranta iau ceva bile,pasta, etc . Nu ma pot abtine sigur !robert 82 scrie:Nu ai cum sa te rezumi la atat !Thomas Cristian scrie:Hai ca maine merg si eu la targ. Din pacate singur pt ca colegul meu pescar nu "haleste" targurile. Ma duc la TF pt o croseta,niste carlige si cam atat:))
Deci nu la prima ora ?La Senzor au nada la 2 lei punga direct din butoaie si sfaturi de la oameni cu experienta(sunt si baieti de la Sulimanu prezenti) cu sfaturi si recomandari, eu azi am last peste 3 milioane acolo si m-au si condus baietii cu "bagajele" la masina ! Sunt si standuri frumoase dar cu preturi de sezon estival, nu strica intai sa le vedeti siteurile ca sa nu va para rau ! Azi a fost un program superb de cantece lipovenesti la cherhanaua Jurilovca de unde am luat si preparate de peste de peste 2 milioane, in total am lasat vreo 7-8 milioane la targ cu sotia de mana !
Unde spanac ati vazut voi baietii de la Sulimanu cand eu am vazut doar femei frumoase la standurile de balti?Thomas Cristian scrie:M-ai convins Robert ! Cu siguranta iau ceva bile,pasta, etc . Nu ma pot abtine sigur !robert 82 scrie:Nu ai cum sa te rezumi la atat !Thomas Cristian scrie:Hai ca maine merg si eu la targ. Din pacate singur pt ca colegul meu pescar nu "haleste" targurile. Ma duc la TF pt o croseta,niste carlige si cam atat:))
Deci nu la prima ora ?La Senzor au nada la 2 lei punga direct din butoaie si sfaturi de la oameni cu experienta(sunt si baieti de la Sulimanu prezenti) cu sfaturi si recomandari, eu azi am last peste 3 milioane acolo si m-au si condus baietii cu "bagajele" la masina ! Sunt si standuri frumoase dar cu preturi de sezon estival, nu strica intai sa le vedeti siteurile ca sa nu va para rau ! Azi a fost un program superb de cantece lipovenesti la cherhanaua Jurilovca de unde am luat si preparate de peste de peste 2 milioane, in total am lasat vreo 7-8 milioane la targ cu sotia de mana !
) sper sa mai gasesc ceva !
Seara buna !
Spunem pentru ca asta este adevarul:Cretzu194 scrie:Cineva mi-a sters un post.... CPK cum puteti spune ca toate produsele le aveti cu reducere de 30-60% cand eu am cumparat saptamana trecuta de la Decathlon boilies Squid&Plum de 16mm cu 16.9 ron si la voi in stand era la acelasi pret astazi?
Am cumparat si de la voi bile de carlig care mi s-au parut foarte interesante, dar reducerea de 30-60% nu este la toate produsele.