Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Alin Galbenu »

Vladut Mateianu scrie:
Alin Galbenu scrie:Exista POS la mai multe magazine, Abrevis, Energo, Decathlon, Relax Spinning, etc dar cel mai bine este sa veniti cu bani cash.
Referitor la parcare, daca intrati pe la Kanal D, imediat in capat pe dreapta, este o parcare destul de mare si incapatoare.
Si moka ! :wink:
Am parcat exact in spatele masinii voastre, in ambele zile :D

Bogdan Timis

Mesaj de Bogdan Timis »

Prima expozitie in adevaratul sens al cuvantului din Romania.
Foarte multi expozanti, marfa de calitate.
Preturi bune si marfa noua la Shimano. Intr-adevar calitate!
Am achizitionat boiliesuri de la Select baits si nada de la Senzor si WLC Peste tot gaseai cate o promotie. Am stat insa pe putin o ora ca sa intru.
La rapitori, excelente prezentari la piscina.
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Mihai Manea scrie:Primul meu targ si ultimul,la care particip.
La carp discount,era in fel de caricuma si dragonul rosu,in standul lor,erai intampinat de un damft de bere,iar o doamna striga ca in Europa,sa plece mai repede.Cei mai amabili,au fost cei de la dudi bait si tata nitu,persoane calme,amabile si nu plictisite,ca restul.
WLC mai mult pe telefoane,plictisiti
Senzor,multa agitatie
CPK,produse la 5 lei care aratau oribil
Caperlan,au intrebat daca pot sa comand,tamburi pentru mulineta adonis,mi sa spus ca nu exista tamburi si daca vreau tamburi,sa ii masor pe cei existenti si gasesc de la alte mulinte,ca sunt universali.
Salut
Pentru mulinetele Adonis exista tamburi de rezerva. Cu cine ai vorbit? Nu cred sa iti fi dat cineva informatia asta eronata.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Am fost si eu la targ azi cateva ore.
Mi-a placut mai mult decat vechile targuri. Toate firmele din tara prezente, marfa multa, diversificata.. gaseai cam orice..
Reduceri se gaseau, dar nimic spectaculos fata de editiile trecute..
Mi-a placut foarte tare scena amenajata.
Ce nu mi-a placut a fost standul Energo, parca mult sub anii trecuti (fix acum cand m-am apucat si eu de pescuit la feeder :) ) si nici firma de catering... mancaruri reci si fara gust dar la preturi decente ce e drept.. cu 4 mese cu scaune si 4 la 'varice'

Am venit chitit sa cumpar 2 chestii azi: doua hangere decente si o mulineta de feeder... hangere nu am gasit nicaieri :) iar mulineta am gasit la haldorado care era si cam singurul stand care vindea mulinete cat de cat ok raport calitate pret.

Overall felicit echipa F&H pt organizare. S-a dovedit a fi o reteta castigatoare desi multi, printre care si eu, erau convinsi ca acest targ va fi un esec major datorita pretului mare de intrare.

Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Critic echilibrat

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Alin Galbenu scrie:
Mihai Manea scrie:Primul meu targ si ultimul,la care particip.
La carp discount,era in fel de caricuma si dragonul rosu,in standul lor,erai intampinat de un damft de bere,iar o doamna striga ca in Europa,sa plece mai repede.Cei mai amabili,au fost cei de la dudi bait si tata nitu,persoane calme,amabile si nu plictisite,ca restul.
WLC mai mult pe telefoane,plictisiti
Senzor,multa agitatie
CPK,produse la 5 lei care aratau oribil
Caperlan,au intrebat daca pot sa comand,tamburi pentru mulineta adonis,mi sa spus ca nu exista tamburi si daca vreau tamburi,sa ii masor pe cei existenti si gasesc de la alte mulinte,ca sunt universali.
Salut
Pentru mulinetele Adonis exista tamburi de rezerva. Cu cine ai vorbit? Nu cred sa iti fi dat cineva informatia asta eronata.
@Alin Galbenu :E foarte posibil sa fi fost totusi tamburi de rezerva in cutiile Adonis. Ce-i drept nu era niciunul expus langa o mulineta scoasa din cutie. :)

@Mihai Manea : Nu fi rautacios. Eu as fi luat cu mare placere majoritatea produselor la "5 lei" atat de la Cipica cat si de la restul care aveau astfel de promo (Senzor aveau si ei parca?). Erau intradevar unele cutiute cu boilies dipuite care au suferit oarece dezintegrari ale boiliesurilor dar asta din motive de transport sau neatentie in manipulare, nu din motive de calitate. In rest, cam toate cutiutele (la 5 lei erau in general boilies cu dip, doar dip si pe ici pe colo boilies uscate parca...toate la cutiute) erau super ok si probabil aveau acel pret deoarece erau la lichidare de stoc 2015. (nu am observat vicii la ele care sa justifice pretul de doar 5 lei.. in mod normal alea sunt intre 8,5 si 10 lei daca nu ma insel).

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

Alin Galbenu :Am intrebat chiar de doua ori si am primit acelasi raspuns,in legatura cu tamburii,i-am spus ca pot comanda de la dechalton si vin in 1-2 saptamani,iar el imi zicea ca nu se aduc tamburi,in fine...nu mai conteaza.

dancalinescu : Nu sunt rautacios,chiar am cumparat produse de la Cipica,dar asa mi s-au parut mie,produsele respective.
Nume utilizator schimbat din Juni77

stangadan

Mesaj de stangadan »

un un standard de targ mult mai bun si mai civilizat decat fostul expo aventuri, raposat se pare.
m-au impresionat prin seriozitate si calitate standurile tf,mimteam si senzor, in altele nu mai dau nume putea a alcool si transpiratie de plecai direct. am luat de vreo 500 lei, pacat ca nu am ajuns cu masina aproape ca mai era de cumparat cate ceva. un mare plus pentru senzor si moda lansata si preluata de toti cu cosuri cu produse la reducere 80% dar marfa proaspata 2016, un adevarat exemplu de la profesionisti.
astept de ce nu o editie de toamna la fel de profi.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Mihai Manea scrie:Alin Galbenu :Am intrebat chiar de doua ori si am primit acelasi raspuns,in legatura cu tamburii,i-am spus ca pot comanda de la dechalton si vin in 1-2 saptamani,iar el imi zicea ca nu se aduc tamburi,in fine...nu mai conteaza.

dancalinescu : Nu sunt rautacios,chiar am cumparat produse de la Cipica,dar asa mi s-au parut mie,produsele respective.
Ok. Ai PM!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

stangadan scrie:putea a alcool si transpiratie de plecai direct.
La protocol nu au fost orhidee si caviar :( , doar produse traditionale; palinca si pastrama de tap. :D
Per ansamblu o expozitie mai mult decat reusita.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Eu n-am ajuns la Expo si m-am multumit sa urmaresc evenimentul pe facebook, unde foarte multi oameni postau intr-una imagini de acolo .
Fata de alte evenimente recente e clar ca a fost un pas mare inainte. Publicul a fost mult mai numeros decat se estima (aici a contat mult publicitatea facuta si locatia aleasa) iar chestia asta va atrage pe viitor o problema legata de spatiul de desfasurare. Inclin sa cred ca la editiile viitoare vor dori sa vina si alte firme care au vazut potentialul acestei expozitii iar cele care au fost vor dori sa aiba un spatiu mai mare ptr. a-si diversifica oferta.

p.s.
Am vazut in unele standuri cateva fotografii de ale mele printate la dimensiuni mari ... deci se poate spune ca am fost si eu prezent acolo ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”