Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Dan Serban »

cornel butnaru scrie:M-am dus cu sacul la pomul laudat . Mult mediatizatul stand propriu Nash , era de fapt in standul TheOne , cu cateva produse de imbracaminte si camping , mai greu vandabile datorita preturilor ridicate . De nada Nashbait , nici pomeneala . Sau poate n-am vazut-o eu... Daca Energofish e distribuitorul oficial Nash in Romania , m-am lamurit . Cica sunt mai multe la magazin...sau nu se vrea ?... O sa intreb la Nash , sunt curios ce parere au...

In rest , numai de bine...
Salut,

Nada Nash a fost suficienta, te-ai apropiat de vitrina? :D
Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca este in firea noastra ca natie sa fim pricinosi..era un pic normal sa nu poata fi aduse toate produsele Nash; cum am mai spus-o si altor vizitatori(din Bucuresti), mai multe echipamente/produse pot fi vazute/gasite la magazinul din Theodor Pallady nr 51.
Sa imi spui si mie cand si unde gasesti produse Nash ieftine.
Pescar de rând

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

domnu, am cautat nada pentru bomba de la Nash si nu am gasit . Ce firma-i asta `domne ca nici ttx frumos colorat n-am gasit , nici grambel , nimic domne nu aveau :D . Sunt niste `franti :D Sa nu mai zic ca am intrebat daca au viermusi si rame made-England si domnu ala mai mic de inaltime si cu burtica mi-a aratat niste chestii SF (habar nu aveam ce erau ) :D :D :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

petre iulian scrie:domnu, am cautat nada pentru bomba de la Nash si nu am gasit . Ce firma-i asta `domne ca nici ttx frumos colorat n-am gasit , nici grambel , nimic domne nu aveau :D . Sunt niste `franti :D Sa nu mai zic ca am intrebat daca au viermusi si rame made-England si domnu ala mai mic de inaltime si cu burtica mi-a aratat niste chestii SF (habar nu aveam ce erau ) :D :D :D
Am avut bombe gata legate, dar le-am dat pe sub mana.. :lol: :lol: :lol:
Pescar de rând

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Daca veniti tarziu normal ca nu mai prindeti.
Eu am venit cu scaunelul de seara si la prima ora mi-am luat de toate felurile. :wink: :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

pilgrim

Mesaj de pilgrim »

Dan Serban scrie: Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca este in firea noastra ca natie sa fim pricinosi..
Nu exista comerciant in Romania care sa nu fi gandit asta la un moment dat. Pe de alta parte, sansele de succes ale oricarui comerciant cresc proportional cu stapanirea de sine si puterea de a NU spune niciodata fraza de mai sus vreunui potential client. Exista moduri mult mai elegante de a ii spune ca greseste, mai ales pe un forum, unde creezi ocazia de a se si comenta, amuzant, de altfel, dar deloc in avantajul tau de negustor.

Si ca sa nu se creada ca sunt neconditionat de partea clientilor, ii invit pe cei care se simt "cu musca pe caciula" sa reciteasca comentariile din primele 8 pagini ale acestui topic, in care era inghesuiala mare intre clienti in a prevesti esecul acestui targ.
Bravo organizatorilor, bravo majoritatii expozantilor, bravo publicului entuziast!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Multi au fost sceptici. Probabil ... cine s-a fript cu ciorba sufla si in iaurt.
Organizator a fost Fishing & Hunting Channel, asta a facut diferenta.
Si a fost prima editie. E foarte probabil ca editiile viitoare sa fie si mai reusite, cu mai multi expozanti prezenti.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Va salut pe toti si va multumesc ca din postura de expozanti sau vizitatori ati facut posibila aceasta expozitie.
Fishing & Hunting Expo a fost organizat exclusiv de echipa Fishing & Hunting Romania, careia vreau sa ii multumesc pentru ajutor.
Nici noi nu ne-am asteptat sa iasa asa de bine.
Au fost peste 13.000 de vizitatori, zeci de prezentari din toate domeniile, lume buna si dornica de informatie.
Ne vedem, probabil, in 2016.

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

serios?
foto Alin Galbenu (moderator)[/quote]

Eu am aceleasi mulinete ca cea din imagine,daca nu ma insel are pe ea tamburu de pe ultegra xtc?merci.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

pilgrim scrie:
Dan Serban scrie: Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca este in firea noastra ca natie sa fim pricinosi..
Nu exista comerciant in Romania care sa nu fi gandit asta la un moment dat. Pe de alta parte, sansele de succes ale oricarui comerciant cresc proportional cu stapanirea de sine si puterea de a NU spune niciodata fraza de mai sus vreunui potential client. Exista moduri mult mai elegante de a ii spune ca greseste, mai ales pe un forum, unde creezi ocazia de a se si comenta, amuzant, de altfel, dar deloc in avantajul tau de negustor.

Si ca sa nu se creada ca sunt neconditionat de partea clientilor, ii invit pe cei care se simt "cu musca pe caciula" sa reciteasca comentariile din primele 8 pagini ale acestui topic, in care era inghesuiala mare intre clienti in a prevesti esecul acestui targ.
Bravo organizatorilor, bravo majoritatii expozantilor, bravo publicului entuziast!

Salut,

Intrucat am participat la acest targ/expozitie din pozitia de pescar al echipei The One Romania, neavand niciun interes comercial, raspunsul meu a fost pe masura afirmatiei domnului.
Si te rog sa ma corectezi daca nu am avut dreptate, ca de la pescar la pescar vorbind.

Mersi,
Dan.
Pescar de rând

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Serban scrie:
pozitia de pescar
-----------

`domnu , cum e pozitia asta "de pescar " ?
Am tot cautat in cartile de `sexologie si-am gasit doar pozitia "cainelui" , "caprei" , capritei , misionarului , 69 etc .. asta "de pescar " nu am gasit . :lol:
Eu cred ca-m imbatranit si-am ramas in urma :oops: :oops:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”