Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am inteles. Prefer sa incarc toata lungimea dintr-un singur fel de fir.Ionut Simion scrie:Salut. Poti incarca mulineta cu fir vechi putin peste jumatate, pana te incadrezi sa iti intre fir nou cam 250-300m.
Nu este nici o problema.
de ce sa dai bani pe atata fir? baga umplutura si rezolvi problema, este un fir la totalfishing de la okuma 12 ron parca 900 metriMihaiCRM scrie:Am inteles. Prefer sa incarc toata lungimea dintr-un singur fel de fir.Ionut Simion scrie:Salut. Poti incarca mulineta cu fir vechi putin peste jumatate, pana te incadrezi sa iti intre fir nou cam 250-300m.
Nu este nici o problema.
Ma gandeam la asta: "FIR SUFIX ULTRA KNOT YELLOW" e ok?
O sa achizitionez un set de 4. Intentionez sa le iau de la MarelePescar. Nu stiu exact daca au si un magazin fizic in Bucuresti dar o sa ma interesez si o sa ma duc la ei si poate pot rezolva ei problema firuluiAlin Galbenu scrie:Cate mulinete vrei sa achizitionezi ? In primul post ai scris "urmatoarea mulineta" iar de aici rezulta una singura. In acest caz, ia o rola din respectivul fir, o pui intr-o galeata cu apa, si spor la manivela.
Daca ai un set de 3/4 mulinete, recomandat ar fi sa folosesti 300m de fir iar restul umplutura, pentru ca tot ce este peste 200m, probabil ca, nu va fi folosit niciodata si astfel va fi risipit.
O modalitate comoda ar fi sa mergi la un magazin ce dispune de masina de bobinat, iar in acest fel il poti imparti exact !
Şi ce faci dacă rupi, aşa, vreo 80-90 de m de fir? Îl schimbi pe tot? Susţin şi eu ce te-au sfătuit colegii până acum, pune umplutură şi 300 de m de fir, iar la tine să ai role de rezervă. Dacă rupi, arunci ce ţi-a rămas până la umplutură şi pui, mult mai uşor, alţi 300 de m. La fel procedezi şi cănd firul se invecheşte şi vrei să-l înlocuieşti cu unul nou.MihaiCRM scrie:Am inteles. Prefer sa incarc toata lungimea dintr-un singur fel de fir.Ionut Simion scrie:Salut. Poti incarca mulineta cu fir vechi putin peste jumatate, pana te incadrezi sa iti intre fir nou cam 250-300m.
Nu este nici o problema.
Ma gandeam la asta: "FIR SUFIX ULTRA KNOT YELLOW" e ok?
MihaiCRM scrie:
MULINETA OKUMA AXEON BAITFEEDER