INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Vali Vesa »

gsg

sa lasam topicul ala cu sondajul...

eu tot nu inteleg, de unde atata inversunare si rautate impotriva cluburilor de crap? ce realizezi daca blochezi desfasurarea CN in 2011?

nu stiu cum s-au putut aduna atatea rele intr-un singur om. sincer, cred ca iti face placere sa calci lumea pe gat :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vega

Mesaj de Vega »

e nebun dupa bani, putere si cred ca sufera si de mania grandorii.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nea fane, unde ai disparut?

vino aici sa continuam!

Pescuitul la crap este disciplina. Nu confunda disciplina cu ramura sportiva. Federatiile se fac pe ramuri de sport, nu pe disciplina. O gasesti de altfel definita ca atare in statutul FRPS

asta de mai sus e ultimul d-tale post

ia te uita ce avem noi aici. chiar asa, ce avem noi aici? :)

Regulament din 13/09/2001 de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, aprobat prin HG nr.884/2001

CAPITOLUL VII Dispoziţii speciale referitoare la federaţiile sportive naţionale;
recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România; procedura afilierii unui club sau a unei asociaţii judeţene la o federaţie sportivă naţională

Art. 24. - (1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport -", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.

ramura de sport este PESCUIT SPORTIV
federatia LEGAL nu se poate numi decat FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV

nu mai aburi lumea cu denumirea aia, pentru ca este ilegala
The One Team

pista bv

Mesaj de pista bv »

Nea Fane are de dus o mare lupta cu AGVPS nu cu noi. Atata timp cat AGVPS are dreptul de a inscrie lotul reprezentativ al Romaniei la campionatul mondial nu are nimic clar.
Practic(in acest moment) ar vrea sa joace sah cu Karpov dar nu are piese. Eu personal nu am sa fiu un pion pe tabla lui pana nu-si respecta promisiunile.
Parerea mea personala este ca, este un mare visator(pot si gresi in unele situatii)
Balazs Istvan

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nea fane, ce faci bre, nu mai raspunzi?
daca te-ai dus sa faci recunoasterea discipinei pescuit la guvizi (cum ai pus in titulatura) vezi ca dureaza 3 ani...
noi ce facem, te-asteptam sau dam drumul la campionat? :D
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ti-am dat un indiciu, dar nu te-ai prins. Mai incearca. Iti mai dau un indiciu; care este tendinta de reorganizare a pescuitului sportiv la nivel mondial? Ce modificari trebuie aduse legii romane ca sa fim in trend?
Cand ai sa gasesti raspunsul lal aceste intrebari, mai discutam.

S-ar putea sa astept cam mult. Mi-am adus aminte ca tu sti doar sa pescuiesti.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

iar ai prins glas ? De banii care trebuie sa-i dai pescarilor cand raspunzi?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Popescu Stefan

petre iulian scrie:iar ai prins glas ? De banii care trebuie sa-i dai pescarilor cand raspunzi?
Esti cumva avocat sau din lipsa de argumente te comporti ca un gramofon stricat. FNPSR (organizator al competitiilor respective) isi va onora obligatiile. Care este legatura cu subiectul?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

gsg scrie:
petre iulian scrie:iar ai prins glas ? De banii care trebuie sa-i dai pescarilor cand raspunzi?
Esti cumva avocat sau din lipsa de argumente te comporti ca un gramofon stricat. FNPSR (organizator al competitiilor respective) isi va onora obligatiile. Care este legatura cu subiectul?
----------

Ca o sa onoreze am mai auzit si acum 6 luni . O data daca se poate sa stau cu ochii pe cont :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:nea fane, unde ai disparut?

vino aici sa continuam!

Pescuitul la crap este disciplina. Nu confunda disciplina cu ramura sportiva. Federatiile se fac pe ramuri de sport, nu pe disciplina. O gasesti de altfel definita ca atare in statutul FRPS

asta de mai sus e ultimul d-tale post

ia te uita ce avem noi aici. chiar asa, ce avem noi aici? :)

Regulament din 13/09/2001 de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, aprobat prin HG nr.884/2001

CAPITOLUL VII Dispoziţii speciale referitoare la federaţiile sportive naţionale;
recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România; procedura afilierii unui club sau a unei asociaţii judeţene la o federaţie sportivă naţională

Art. 24. - (1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport -", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.

ramura de sport este PESCUIT SPORTIV
federatia LEGAL nu se poate numi decat FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV

nu mai aburi lumea cu denumirea aia, pentru ca este ilegala
Nu tu te pronunti daca este legala sau nu. Secretariatul general al Guvernului a zis ca-i legala si ANS a zis ca-i legala. Asa spune raportul juridic. Du-te si cearta-te cu ei. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat despre recunoasterea ca sport a pescuitului sportiv esti departe de adevar. Inca de pe vremea lui ceasca se tineau competitii. Am avut si ceva campioni mondiali, daca retin exact. Asa ca mai bine l-ai intreba pe mentorul tau Selaru de ce nu a respectat art. 94 din Legea 69/2000. Daca nu iti raspunde o sa-ti spun eu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”