cornelserbu scrie:tatae, exagerezi, zau asa...il cunosc pe horia din '88 si suntem si foarte buni prieteni...daca e unul mai tare ca el la chirurgie, inseamna ca ma ocup degeaba de caini de 22 de ani.
cred ca interesul lui principal e meseria, dar ca sa-ti dai seama trebuie sa-l cunosti
Cornel , in ' 91 am ajuns pe la facultate cu un pui de dog german care avea o enterita destul de severa si l-am nimerit pe H Elefterescu care mi-a zis textual ca singurul tratament este cu "pamantol" pt ca are parvoviroza si nu are sanse , eu am avut o reactie destul de aprinsa reprosandu-i faptul ca deontologia profesionala i-l obliga sa incerce orice atata timp cat animalul traieste , el atunci mi-a spus ironic ca face orice dar ma costa 500 $ , care pe vremea aceea erau o suma mult peste valoarea actului medical respectiv. Norocul meu si al catelului a fost ca am mai gasit pe acolo un medic tanar pe nume Liviu Harbuz , cu care am ramas prieten,care nu mi-a luat nici un ban si mi-a vindecat catelul.
Prin 93 , am lovit din greseala un caine prin zona Casin , am oprit , l-am luat si am ajuns cu el tot la facultate , peste cine am dat ? fatalitate tot peste vestitul Horia Elefterescu care a avut de comentat faptul ca-i aduc maidanezi la tratament drept pt care am ajuns la cabinetul doctorului Tanase care este aproape de facultate si din ziua aceea el i-mi vede cainii si i-ti jur ca nu am decat cuvinte de lauda . Asa ca poti sa-mi spui ca Elefterescu este Dumnezeul veterinarilor ca eu nu-i mai diger personalitatea suficienta si aroganta , sa fie sanatos acolo unde este.
raduionescu 45
multa bafta in tratamentul catelului !