intrebare - un veterinar bun?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Cristi Y
pescar de competitie

Re: intrebare - un veterinar bun?

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:tatae, exagerezi, zau asa...il cunosc pe horia din '88 si suntem si foarte buni prieteni...daca e unul mai tare ca el la chirurgie, inseamna ca ma ocup degeaba de caini de 22 de ani.

cred ca interesul lui principal e meseria, dar ca sa-ti dai seama trebuie sa-l cunosti

Cornel , in ' 91 am ajuns pe la facultate cu un pui de dog german care avea o enterita destul de severa si l-am nimerit pe H Elefterescu care mi-a zis textual ca singurul tratament este cu "pamantol" pt ca are parvoviroza si nu are sanse , eu am avut o reactie destul de aprinsa reprosandu-i faptul ca deontologia profesionala i-l obliga sa incerce orice atata timp cat animalul traieste , el atunci mi-a spus ironic ca face orice dar ma costa 500 $ , care pe vremea aceea erau o suma mult peste valoarea actului medical respectiv. Norocul meu si al catelului a fost ca am mai gasit pe acolo un medic tanar pe nume Liviu Harbuz , cu care am ramas prieten,care nu mi-a luat nici un ban si mi-a vindecat catelul.

Prin 93 , am lovit din greseala un caine prin zona Casin , am oprit , l-am luat si am ajuns cu el tot la facultate , peste cine am dat ? fatalitate tot peste vestitul Horia Elefterescu care a avut de comentat faptul ca-i aduc maidanezi la tratament drept pt care am ajuns la cabinetul doctorului Tanase care este aproape de facultate si din ziua aceea el i-mi vede cainii si i-ti jur ca nu am decat cuvinte de lauda . Asa ca poti sa-mi spui ca Elefterescu este Dumnezeul veterinarilor ca eu nu-i mai diger personalitatea suficienta si aroganta , sa fie sanatos acolo unde este.

raduionescu 45
multa bafta in tratamentul catelului !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ tatae

nu pot sa te contrazic, dar pare de nrcrezut, mai ales ca mie mi-a pus toti cainii pe picioare si unii aveau probleme nu gluma...

poate te-ai uitat tu urat prima data la el si l-ai speriat !?! :D

in orice caz, la chirurgie n-are adversar in momentul de fata :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

vovoturda

Mesaj de vovoturda »

Sper sa se faca bine cainele tau ! sunt nou pe aici . daca as fi vazut mai inainte anuntul iti recomandam niste medici la cluj ! si eu sunt veterinar !

Dragos Valeriu

Mesaj de Dragos Valeriu »

Daca vrei o clinica veterinara din Bucuresti excelenta iti recomand CENTROVET Bucuresti. www.centrovet.ro
Sunt foarte bine pregatiti pe partea de chirurgie, fac si protetica!!!
Al meu e cu displazie spate. La alte cabinete imi recomandau operatie, probleme, etc.
Am facut radiografie la CENTROVET Bucuresti, mi-a explicat cum e cu operatie. Recuperare grea si oricum nu se face 100% bine. Daca erau pe facut bani imi lua vre-o 8000 euro si ma abonam pentru vre-o 2-3 luni la ei cu tratamentul.
Mi-a placut de ei. Onesti si foarte directi. M-au informat la ce sa ma astept. Altii te-ar fi bagat la operatie si dupa aia ar fi inceput sa-ti spuna ce si cum.
L-am trecut pe tratament pentru articulatii (ulei de peste, cartilafj de rechin si parca alga verde) din 6 in 6 luni si e ok acum. E bine acum. Mai evitam salturile sie o ok.
Bravo CENTROVET! www.centrovet.ro

PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

intrebare - un veterinar bun?

Mesaj de PallBogdan »

vovoturda scrie:Sper sa se faca bine cainele tau ! sunt nou pe aici . daca as fi vazut mai inainte anuntul iti recomandam niste medici la cluj ! si eu sunt veterinar !
Domnul doctor Timen e inca la Cluj sau la Bucuresti?

Dragos Valeriu

Mesaj de Dragos Valeriu »

Ti-i pot recomada pe cei de la

CENTROVET Bucuresti - Clinica Veterinara - NON STOP www.centrovet.ro

Au medici foarte bine pregatiti, cu exeperienta si dotari cum foarte putine cabinete veterinare le au.
Mergi fara grija la ei ca te rezolva. Eu am mers cu al meu - avea o taietura infectata la picior si mi-au facut ozonizare si a fost ok.
La-am cumoscut pe dl doctor la pescuit de stiuca. Pana la urma tot la crap am dat. :)
Poti sa mergi cand vrei la ei sunt 24 din 24 cu cel putin o echipa de medici pe tura.

Bafta
Ai adresa mai jos.
www.centrovet.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”