Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

Stefan Popescu scrie:Pot sa intreb si eu cine este sportivul depistat pozitiv la controlul antidoping de la Campionatul mondial de crap?
hahaha
esti dus...
Critic echilibrat

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:Pot sa intreb si eu cine este sportivul depistat pozitiv la controlul antidoping de la Campionatul mondial de crap?
În primul rând nu e vorba de un sportiv ci de mai mulți, în al doilea rând erau ruși, nu erau la CM de crap ci la Olimpiada de iarnă 2014. Uite aici mai multe detalii https://sport.hotnews.ro/stiri-alte_spo ... n-2018.htm :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lucian SV scrie:
În primul rând nu e vorba de un sportiv ci de mai mulți, în al doilea rând erau ruși, nu erau la CM de crap ci la Olimpiada de iarnă 2014. Uite aici mai multe detalii https://sport.hotnews.ro/stiri-alte_spo ... n-2018.htm :wink:
Fiecare cu obsesiile lui!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Lucian SV scrie:
Intrebarea nu este deloc intamplatoare. Iata ce scrie un personaj care a participat la sedinta AGVPSR din 2 martie 2018.

Salutare tuturor , am participat la sedinta AGVPS de vineri 2 martie 2018 , au mai fost alaturi de mine si Stefan Dinu din partea LRS si Lucian Constantin dni partea AGVPS.( Cristi Anghlina care trebuia sa participe nu a putut fi prezent)
S-au atins uematoarele chestiuni:
1. Semnarea unui protocol intre AGVPS SI LRS care sa fie conform cu cerintele actuale ale pescuitului de competitie . Mentionez existenta a doua protocoale unul semnat de Dl. Stefan Tudose si unul ulterior semnat de Dl. Stratonov (acesta din urma fiind rupt unilateral de AGVPS atunci cand dumnealui a parasit LRS in favoarea FRPS ).
2. Atentionarea sportivilor care sunt in loturile nationale cu privire la controlul antidoping avem deja un caz depistat pozitiv la crap ! (aici capitanul echipei nationale trebuie sa discute cu sportivii)
3. Infiintarea fie unei Uniuni de ligi de pescuit in apa dulce care sa fie un raspuns la FRPS , din care sa faca parte si LRS evident daca dorim acest lucru( aici si-au exprimat intentia sa adere deja stationarul,musca,crapul ,federul).
trim pe email presedintilor de club material elaborat de AGVPS
4. AGVPS a numit din partea lor un responsabil cu care LRS sa discute chestiunile referitoare la campionate, loturi nationale si regulamente.
Lucian Constantin este persoana desemnata.
5.Sa avem regulamente armonizate cu FIPS-CIPS si sa le respectam pe parcursul anului competitional, in cest sens trebuie sa trimitem o copie a regulamentelor de la barca si mal .
6. Un spatiu in sediul AGVP in care Liga sa infiinteze un birou.
In mare acestea sunt lucrurile importante , nu am vazut chestiuni care sa ne ingrijoreze din punctul meu de vedere, nu interfereaza nimeni cu activitatea noastra nu se amesteca in deciziile pe care le luam.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Tot cu sifoane umbli. Ai tu grija altora în loc să vezi că-ți pică coșmelia-n cap. :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lucian SV scrie:Tot cu sifoane umbli. Ai tu grija altora în loc să vezi că-ți pică coșmelia-n cap. :lol: :lol: :lol:
Culmea este ca ei ma cauta pe mine, nu eu pe ei. Inseamna ca ceva este putred pe acolo. Oricum, CIPS are acum Deciziile ICCJ referitoare la situatia juridica din Romania. Astept sa vedem ce decizii va lua.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

La capitolul doping se face diferenta intre pescuit si sport. Dupa ce stai 3 zile in vant, in frig, in ploaie, poti sa te stergi la kur cu lista alora de la antidoping...sunt interzise atat de multe substante comune, care n-au nici o legatura cu imbunatatirea performantelor in pescuit. Poti sa iesi pozitiv si daca ai luat un Nurofen in urma cu cateva saptamani.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:La capitolul doping se face diferenta intre pescuit si sport. Dupa ce stai 3 zile in vant, in frig, in ploaie, poti sa te stergi la kur cu lista alora de la antidoping...sunt interzise atat de multe substante comune, care n-au nici o legatura cu imbunatatirea performantelor in pescuit. Poti sa iesi pozitiv si daca ai luat un Nurofen in urma cu cateva saptamani.
Daca vrei sa te stergi acolo unde zici, vezi ca pe pagina web a CIPS este publicat Regulamentul antidoping in format pdf. Da-i o listare si stergete linistit.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Am verificat pe web-ul CIPS rezultatele controlului antidoping pe anul 2017. Figureaza un sportiv roman, dar la Feeder. Se pare ca cel care a dat informatia nu stie sa faca diferenta intre crap si feeder.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:Am verificat pe web-ul CIPS rezultatele controlului antidoping pe anul 2017. Figureaza un sportiv roman, dar la Feeder. Se pare ca cel care a dat informatia nu stie sa faca diferenta intre crap si feeder.
Acum sifonul e vinovat că ești tu tembel? Cum prinzi una din zbor, țop cu ea aici. Îți iei apoi peste cap și tot nu te liniștești! Numai tâmpenii faci! :D Chiar ăsta-i singurul forum unde mai prestezi?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”