Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie: Daca vrei sa te stergi acolo unde zici, vezi ca pe pagina web a CIPS este publicat Regulamentul antidoping in format pdf. Da-i o listare si stergete linistit.
Am vazut lista mai demult, nu pe sit-ul CIPS...ideea e ca lista substantelor interzise in sport e comuna ptr. toate disciplinele, iar majoritatea substantelor sunt necunoscute utilizatorului de rand, precum sunt si pescarii. Sunt substante care pur si simplu sunt folosite fregvent ptr. tratarea unor stari de boala nu ptr. imbunatatirea performantelor. In mod normal, pescuitul n-ar trebui incadrat ca si sport si n-ar trebui sa aiba o lista asemanatoare de substante interzise. Pescarii nu stau 2 ore pe teren, stau 3 zile si 3 nopti, iar faptul ca le este interzis sa se trateze de raceala cu ce medicamente au la indemana, le pune viata in pericol!

p.s.
Punem pariu ca si la mondiale, daca chemi un medic pe balta sa te trateze de ceva, ala te trateaza cu ce se pricepe si are in trusa!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gorr, nu de lista discutam. Daca te uiti unde trebuie, o sa vezi ca apare negru pe alb ca un sportiv roman a fost depistat pozitiv la controlul antidoping. Esti de acord cu asa ceva? E o mandrie pentru Romania? Cine isi asuma asemenea rusine?
Sper ca nu spui ca sportivul!
Daca pescuitul sportiv nu este sport, care este logica existentei CIPS si eforturile disperate de a fi recunoscut sport olimpic?
Poate asa pricep si maestri de ce trebuie ca sportivii sa fie sanatosi, cu vizite medicale periodice, etc. Si asta este obligatia structurilor sportive.

Uite ca este si prevedere legala in acest sens:

Legea 69/2000

Titlul VIII - Controlul si asistenta medicala in domeniul educatiei fizice si sportului

Art. 54
Controlul si asistenta medicala in activitati de educatie fizica si sport sunt obligatorii.

Art. 55
(1) Practicarea exercitiilor fizice in forme organizate se realizeaza numai cu aviz medical.
(2) Pentru a participa la antrenamente si competitii sportivii legitimati trebuie sa efectueze controlul medical periodic si ori de cate ori este nevoie la unitatile de medicina sportiva.
(3) Participarea sportivilor legitimati la antrenamente si/sau inscrierea lor la competitiile sportive sunt conditionate de existenta avizului medical favorabil, eliberat numai de unitatile de medicina sportiva.
(4) Organizatorul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport are obligatia sa asigure, in timpul competitiei, cel putin o echipa de prim ajutor calificat, care utilizeaza ambulante tip B, conform standardelor si normelor nationale si europene in vigoare. Cheltuielile prezentei echipei de prim ajutor calificat vor fi suportate de catre organizatori.
Ultima oară modificat Mar Mar 06, 2018 15:40 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Eduard Mosneanu

Mesaj de Eduard Mosneanu »

Stefan Popescu scrie:.......Cine isi asuma asemenea rusine??......

Ai tai parinti, cum au facut-o ?!
Gone fishing....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu nu consider pescuitul sport. Ci hobby. Sa-mi dati exemplu de sport unde "sportivii" stau beti morti in timpul meciului, uneori cu sanse reale de a castiga competitia ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:.......Cine isi asuma asemenea rusine??......

Dar ce faci mincinos notoriu, pe aici? Ți-ai găsit un nou subiect? Gata te-ai transformat în acuzator, judecător și opinie publică? Mai bine te-ai fi uitat că ăia doi dopați au fost găsiți pozitivi în urma consumului de medicamente și din ce îmi aduc aminte s-ar părea că s-au încadrat în clauze de nepedepsire! Așa că marș sub gard cu botul pe labe. ps. într-o bună zi o să-ți expun pe larg motivul pentru care ai parte de tratamentul ăsta. Ai făcut tâmpenia tâmpeniilor. :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:gorr, nu de lista discutam. Daca te uiti unde trebuie, o sa vezi ca apare negru pe alb ca un sportiv roman a fost depistat pozitiv la controlul antidoping. Esti de acord cu asa ceva? E o mandrie pentru Romania? Cine isi asuma asemenea rusine?
Să-ţi dau doar 2 exemple, pentru Lance Armstrong sau Maria Şarapova cine crezi?! Şi nu vorbim de Nurofen sau Diclofenac.
Tu vorbeşti despre ruşine?!? :oops: :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:gorr, nu de lista discutam. Daca te uiti unde trebuie, o sa vezi ca apare negru pe alb ca un sportiv roman a fost depistat pozitiv la controlul antidoping. Esti de acord cu asa ceva? E o mandrie pentru Romania? Cine isi asuma asemenea rusine?
...
Hai sa fim seriosi...pozitiv cu Indapamid...deja ma bufneste rasul. Nu mai poti sa te tratezi de hipertensiune arteriala, ca ta salta astia ptr. dopaj. :D Pe bune, ce sanctiune a luat CIPS ? Poate ca omul e cardiac si se trateaza, cum sa-l sanctionezi ptr. un cacat de-asta ?...de-aia a prins mai mult peste, ca nu i-a crescut tensiunea ?!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Eu nu consider pescuitul sport. Ci hobby. Sa-mi dati exemplu de sport unde "sportivii" stau beti morti in timpul meciului, uneori cu sanse reale de a castiga competitia ! :D
Doar in competitiile AGVPSR. Acolo se poate gasi asa ceva.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Eu nu consider pescuitul sport. Ci hobby. Sa-mi dati exemplu de sport unde "sportivii" stau beti morti in timpul meciului, uneori cu sanse reale de a castiga competitia ! :D
Doar in competitiile AGVPSR. Acolo se poate gasi asa ceva.
JEGULE, eşti nevorbit. Te plimbi din p..ă în p..ă!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Nea Fanele...esti prezident de federatie Oficiala legala sau ilegala conform DUDA...?

Asta sa ne spui si pe urma mai vedem de altele
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”