Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta faci dintotdeauna! stai ca o gaina ametita si clocesti procese. Raspunzi la intrebari cu alte intrebari, ca n-ai raspunsuri convenabile pt tine.Stefan Popescu scrie:Eu stau si ma intreb
Manaci maro, ca de obicei. Si tot ca de obicei, iti place gustul si nu te mai saturi.Stefan Popescu scrie:Sunt curios cand va anunta CIPS retragerea titlurilor obtinute acolo de echipa de feeder si premiul sportivului depistat pozitiv. Pentru ca sigur asa se va intampla. Si cand te gandesti ca baietii astia au mers acolo pe banii lor. Pentru ce? Ca sa aiba AGVPSR cu ce se lauda?
lazarini scrie: toata agitatia ta din ultimele zile are la baza deciziile ICCJ prin care "s-a stabilit" (in mintea ta creata) faptul ca AGVPS nu are dreptul de a organiza competitii sportive, de a fi membra CIPS, bla bla bla, decizii pe care ai cerut unui executor judecatoresc sa le puna in executare.
Nu-i bai, merge la Aiud, Bârcea, Craiova, Galaţi, să-şi cânte prohodul.ionut72 scrie:
Pe pigulici nici la Balaceanca nu-l mai primesc.![]()
Nici o sansa sa-l primeasca cineva, ca asta le face federatie!gabi1 scrie:Nu-i bai, merge la Aiud, Bârcea, Craiova, Galaţi, să-şi cânte prohodul.ionut72 scrie:
Pe pigulici nici la Balaceanca nu-l mai primesc.![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Doar in competitiile AGVPSR. Acolo se poate gasi asa ceva.Vladut Mateianu scrie:Eu nu consider pescuitul sport. Ci hobby. Sa-mi dati exemplu de sport unde "sportivii" stau beti morti in timpul meciului, uneori cu sanse reale de a castiga competitia !