Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de bogdanpesc »

Eu am fost acum vreo doi ani la CM in Croatia(stationar) .Un coechipier a avut dureri groaznice de spate si doctorii de acolo l-au tratat cu fel de fel de medicamente care iti spun sigur ca ies la dopaj
Eu acum mai multi ani am luat nurofen cu farasu la un CM la Madunice.(stationar)..culmea ca a picat pe mine sa dau probe pentru test...nu a zis nimeni nimic
Ce te face sa crezi ca acum va fi altfel , un tratament pentru o boala cronica...sa inteleg ca te face mai ager la intepatura ?
tot nu raspunzi care e treaba cu art 4 din DUDA si cat de legal-ilegal esti infiintat
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Va pierdeti timpul cu gunoiul mustacios. Nu e capabil de un dialog. Doar de copy paste.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Daca eu sunt ignorant .....tu cum esti ?...ca ignori absolut orice intrebare care nu-ti convine
Deocamdata de 7-8 ani incoace am tot avut dreptate...din pacate pentru pescuit
Si ca te-am ignorat in ultimii 2 ani ?...DA aici ai dreptate...dar prea ai inceput sa sari calul iarasi
Vezi-ti de concursurile tale OFICIALE si de sportivii tai legitimati si lasa-ne pe noi sa ne vedem de caltii nostrii
Tu vezi ce spui la MTS de DUDA si de bani si cum statul roman prin MTS finanteaza o federatie Sportiva care de fapt nu este Sportiva ca nu o lasa UE
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

nicuB
Puncte: 0

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Eu stau si ma intreb
Asta faci dintotdeauna! stai ca o gaina ametita si clocesti procese. Raspunzi la intrebari cu alte intrebari, ca n-ai raspunsuri convenabile pt tine.
N-ai nimic la CV, ai fost zero barat toata viata si te-ai gandit ca, in sfarsit, ai dat lovitura. Dar, cum iti sufla vantul prin mansarda, n-ai stiut cum sa pui problema.
Daca stiai sa pui problema, sa delegi sarcini, sa lasi pescarii sa se ocupe de pescuit, erai pretuit de toti si ramaneai presedinte pe viata, cu toate ca esti tulburat la mansarda.
Problema ta este ca fiind lipsit de personalitate n-ai reusit sa te impui nicaieri........si toata viata ti-ai dorit sa ajungi sef, sa te respecte lumea, doar ca nu esti facut pt asa ceva si iti este foarte greu sa accepti.
Fara se te cunosc personal, imi dau seama ca ai o personalitate absolut dezgustatoare: tipul de lingau pe langa sef, care injunghie pe la spate, tradeaza si minte, tipul de om fara coloana vertebrala, care isi lua notite compromitatoare despre toti colegii de munca. Stai cu mainile inclestate pe un scaun care nu ti se potriveste....dar nu te intereseaza, tie iti place cu suna ''Stefan Popescu Presedintele.....''
Cred ca esti singurul presedinte de federatie mistocarit in halul asta....

lazarini

Mesaj de lazarini »

Stefan Popescu scrie:Sunt curios cand va anunta CIPS retragerea titlurilor obtinute acolo de echipa de feeder si premiul sportivului depistat pozitiv. Pentru ca sigur asa se va intampla. Si cand te gandesti ca baietii astia au mers acolo pe banii lor. Pentru ce? Ca sa aiba AGVPSR cu ce se lauda?
Manaci maro, ca de obicei. Si tot ca de obicei, iti place gustul si nu te mai saturi.
Pescarul respectiv s-a "dopat" cu indapamid, un diuretic utilizat in tratamentul hipertensiunii arteriale. Treaba s-a lamurit, omul a prezentat dosarul medical si nu va exista nicio sanctiune. Cu alte cuvinte, nimic altceva decat o noua gogoasa federala.
In loc sa bati campii pe aici cu dume rasuflate, m-ai bine ne-ai explica altceva: toata agitatia ta din ultimele zile are la baza deciziile ICCJ prin care "s-a stabilit" (in mintea ta creata) faptul ca AGVPS nu are dreptul de a organiza competitii sportive, de a fi membra CIPS, bla bla bla, decizii pe care ai cerut unui executor judecatoresc sa le puna in executare.
Deci, a incuviintat instanta executarea silita a celor doua hotarari? Hai, sa vedem cat sunt de adevarate amenintarile tale. Ai curajul sa raspunzi la intrebarea asta?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

lazarini scrie: toata agitatia ta din ultimele zile are la baza deciziile ICCJ prin care "s-a stabilit" (in mintea ta creata) faptul ca AGVPS nu are dreptul de a organiza competitii sportive, de a fi membra CIPS, bla bla bla, decizii pe care ai cerut unui executor judecatoresc sa le puna in executare.
:D :D :D

Cum vine asta, ma, ICCJ a stabilit ca AGVPS nu are dreptul de a fi membra CIPS? Si presedintili a cerut unui executor judecatoresc sa puna in executare? Cum face asta, pigulici, ii executa pe aia de la CIPS? :D

Pe pigulici nici la Balaceanca nu-l mai primesc. :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
Nu-i bai, merge la Aiud, Bârcea, Craiova, Galaţi, să-şi cânte prohodul. :D :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:
ionut72 scrie:
Nu-i bai, merge la Aiud, Bârcea, Craiova, Galaţi, să-şi cânte prohodul. :D :D
Nici o sansa sa-l primeasca cineva, ca asta le face federatie! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Poate are loc la dl. Dragnea in judet, la Poroschia.
Critic echilibrat

Sionut

Mesaj de Sionut »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Eu nu consider pescuitul sport. Ci hobby. Sa-mi dati exemplu de sport unde "sportivii" stau beti morti in timpul meciului, uneori cu sanse reale de a castiga competitia ! :D
Doar in competitiile AGVPSR. Acolo se poate gasi asa ceva.

Pai acolo nea Fane, ca la FRPS nu sunt de gasit nici competitii, nici sportivi :D :D :D
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”